Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

[.
Pisuuuu...mi-e dor de noi, miresicile 2005!!! Tu ce mai faci?
Pupici la gagici

Nunta noastra
Honey
O minune

Salutttiii!
[/quote]

Uite ce sa fac, citesc pe aici ce mai spun fetele, ma mai uit in albumele noastre de la nunta, si imi aduc aminte cu melancolie cum era sa ne planificam noi nunta...tu ce faci cu rochita, o pastrezi? Eu da....

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

pisu, tu de unde ai avut rochia?
eu am o tipa care are casa de moda si face niste rochii super de mireasa; o sa merg la ea si o sa mi-o faca;
nu m-am hotarat inca ce model, o sa-mi creeze si ea unul sa vad daca-mi place; nu stiu daca am voie sa-i spun numele sa nu fac reclama;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Buna fetelor. Vreau sa va spun ca faceti un lucru extraordinar cu acest site. Cam in medie va citesc o ora pe zi, ca nu prea sunt ocupata la birou.Desi voi avea nunta in numai in 2007,indraznesc sa va deranjez cu o intrebare.Ati vazut ceva rochii aurii (in ceva colectii in tara) (nu albe, crem sau galben)eu vreau aurie, dar materialul e problema ca nu stiu cum se numeste, nu e saten, nu e matasa, e ceva care sclipeste dar are nuante diferite, depinde de unghiul din care privesti, iti da senzatia ca privesti ghiata si e tare sifonabil. Cineva pe forul imi spunea ca probabil e organza. Se poate?! Cread ca acum am postat mesajul la subiectul care trebuie.
Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Pisu_miau, iti multumesc ffff tare pentru raspuns...m-am cam lamurit despre ce e vorba...Modelul meu nu ar avea atat de multe strasuri, dar totusi ar fi foarte neplacut sa-mi cada in timpul nuntii. Daca nu te superi, pe tine la cat te-a dus facutul rochitei? Parca ai mai spus o data, dar nu mai tin minte pe unde...
Tehereea, poti sa-mi dai si mie un PM cu casa de moda la care iti vei face tu, si , daca ai, un pret estimativ pentru manopera, fara materiale?
Va pupicesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

am zis detaliat mai demult, tot la subiectul rochia de mireasa, acolo vei gasi preturile exacte, acum nu mai tin minte f clar pana la ultima centime...ca am platit separat manopera, separat unele materiale, strasurile din alta parte, etc...mai bine cauti in spate la capitolele anterioare .
Rochia am facut-o la Casa Venus la d-na Mioara Buciuleac . ai grija ca alte maistre nu sunt prea grozave, asa ziceau unele fete, si le cred ...chiar si d-na Buciuleac mi-a zis asta .

quote:
Originally posted by Rexanne

Pisu_miau, iti multumesc ffff tare pentru raspuns...m-am cam lamurit despre ce e vorba...Modelul meu nu ar avea atat de multe strasuri, dar totusi ar fi foarte neplacut sa-mi cada in timpul nuntii. Daca nu te superi, pe tine la cat te-a dus facutul rochitei? Parca ai mai spus o data, dar nu mai tin minte pe unde...
Tehereea, poti sa-mi dai si mie un PM cu casa de moda la care iti vei face tu, si , daca ai, un pret estimativ pentru manopera, fara materiale?
Va pupicesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Ellamiss, eu abia acum am vazut pozicile tale (nu stiu cum am reusit sa nu le vad pana acum ) si abia acum am vazut ce rochitza absolut superba!!! ai avut. Minunata! M-am indragostit de ea . Serios! Si crede-ma ca nu sunt genul care face complimente gratuite. Poate ai mai detaliat pe undeva "ce? cum? unde? cat? rochitza", dar eu nu am gasit. Te roaga fata frumos sa mai dai odata detalii sau link-ul cu povestea rochitzei tale. Pliiiiiizzz!

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Mesaj pt viitoarele mirese.
Dragele mele,
Nu va mai chinuiti atata cu case de mode bla bla...... Eu mi-am facut rochia de mireasa in BT, la o "cratoare de moda" pot sa-i zic. Este un magazin simplu cu rochii de mireasa, nu foarte cochet(sincer la inceput nu imi prea inspira incredere, in schimb face niste rochii tipa de ramai cu gura cascata. Lucreaza cu asa ceva de 25 de ani (afacere mostenita din bunici). Eu am fost la ea cu modelul anului(rochia de pe toate benerele din oras) de la Agnes Toma. Vreau sa va zic ca a iesti mult mai BETOON si toata lumea m-a intrebat daca am luat-o de le PNeamt. Si ca sa nu ziceti ca va mint, am mai recomandat-o si la o prietena de-a mea din IS care si-a facut-o tot acolo siii..... Va trimit eu poze. Faza care m-a socat si pe mine a fost ca: mi-a luat masuri iar peste 2 sap fara nici o proba am luat-o. Ti-o orneaza pe tine la livrare. Cum sa fac sa va trimit poze sa va convingeti. oana_plugaru@yahoo.com

haisan oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by oana_211
Mesaj pt viitoarele mirese.Dragele mele,Nu va mai chinuiti atata cu case de mode bla bla...... Eu mi-am facut rochia de mireasa in BT, la o "cratoare de moda" pot sa-i zic. Este un magazin simplu cu rochii de mireasa, nu foarte cochet(sincer la inceput nu imi prea inspira incredere, in schimb face niste rochii tipa de ramai cu gura cascata. Lucreaza cu asa ceva de 25 de ani (afacere mostenita din bunici). Eu am fost la ea cu modelul anului(rochia de pe toate benerele din oras) de la Agnes Toma. Vreau sa va zic ca a iesti mult mai BETOON si toata lumea m-a intrebat daca am luat-o de le PNeamt. Si ca sa nu ziceti ca va mint, am mai recomandat-o si la o prietena de-a mea din IS care si-a facut-o tot acolo siii..... Va trimit eu poze. Faza care m-a socat si pe mine a fost ca: mi-a luat masuri iar peste 2 sap fara nici o proba am luat-o. Ti-o orneaza pe tine la livrare. Cum sa fac sa va trimit poze sa va convingeti. oana_plugaru@yahoo.comhaisan oana
Oana, pe mine ma intereseaza tare unde ti-ai facut rochita in BT, mai ales pt ca eu tot aici fac nunta. Si daca vrei sa imi trimiti si mie niste poze (le astept cu nerabdare), adresa mea este anamariame@yahoo.com.Unde ti-ai facut nunta in BT? Noi facem la Belvedere...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

A vorbit cineva aici frumos despre Creal Design. Eu am avut din pacate o experinta nefericita cu doamna Crenguta de acolo, care s-a simtit datoare sa adauge pe rochia mea simpla o multitudine de paiete, strasuri, margele si alte abtibilduri. Motivatia a fost ca domniei sale i s-a parut frumos, desi nu avea nici o legatura cu ce discutasem cand imi luase comanda. Ba mai mult, a avut chiar o mica criza de nervi cand i-am spus ca nu vreau rochia asa, pentru simplul motiv ca nu semana DELOC cu ce comandasem. Dna Crenguta argumenta continuu ca e o rochie foarte frumoasa, ca a muncit mult la ea si ca nu e nici o problema ca nu seamana cu ce voiam eu. Sfatul meu ar fi sa dati comanda cu mai multe luni inainte (in cazul in care faceti rochia la comanda), ca sa evitati surprize de acest gen. Pana la urma, eu am primit avansul inapoi si am cumparat o rochie care s-a nimerit sa fie frumoasaSpun ca s-a nimerit, fiindca eu in saptamana nuntii cautam rochie si nu prea mai aveam timp si de unde alege. Succes tuturor mireselor de 2006 si casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coradyne spune:

Intreba cineva de strasuri lipite sau cusute... Eu am o prietena care face dans de performanta si care are strasuri pe toate rochiile de concurs... de toate dimensiunile si de toate felurile. Si nu numai ea, toate dansatoarele au strasuri pe rochite. Si la toate sunt LIPITE. Cu silicon, din cate am intles eu, dar daca vreti mai cer detalii. Ganditi-va ca ele poarta rochia aia mai mult de 1 data si se zbantuie in ea mult mai mult decat cea mai zbanghie dintre mirese. Aa, si e adevarat ca mai si pica din strasuri la concursuri, dar credeti-ma ca nu se vede decat daca te uiti de f aproape si cu scopul precis de a le 'numara' .
Eu zic sa va economisiti banii pt scopuri mai nobile decat munca de "chinezi".

Mergi la inceput