Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Pupici miresici!!!
Eu sunt miresica in pregatire... de 2006, dar imi sunteti tare dragi voi celel de 2005, v-am citti foarte mult pana sa trec la mirese 2006 si va cred si va inteleg ca va e dor sa mai vorbiti de una de alta...

Sun Smile, ziceai ceva de o florarie, unde ti-ai facut buchetul si florile pentru lumanari... imi trimiti si mie te rog linkul?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, tare imi e dor de discutiile noastre!Am mai intrat pe DC si am citit tot insa cam putine miresici de 2005!Suntem maritate acum, nu?
Va pup si va doresc tot binele din lume!

PS:Nu vrea nimeni o rochita de la S.Gabriela-Rosemarie?Ma gandeam s-o dau!Si o diadema super!Scrieti-mi dc sunteti interesate la alinafobl@yahoo.com
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by SunSmile
Divi eu mi-am facut rochita la Creal. N-am vrut nimic aplicat, fara trena....ma rog...mai simpla, pt ca asta mi-am dorit de-o viata. S-au purtat impecabil. Dar asa cum iti spunea draga de Pisu, ei lipesc broderia, nu o cos. Asta e chiar adevarat.

Mercic mult SunSmile! Ideea e ca eu nu vreau rochitza cu broderii sau strass-uri, asa ca nu am de ce sa-mi fac griji in privinta "lipiturilor". Rochitza mea va fi din tafta din aceea sifonata (nu stiu exact cum se numeste) si organza tot sifonata. Pana acum eram convinsa ca o vreau alba, dar am vazut modelul acesta pe care-l vreau eu pe bej-auriu si arata ... . Problema mea e ca nu stiu cum ar arata acel model pe alb ...
In legatura cu Creal, ma interesa pretul, cum lucreaza (cusaturi, finisaje etc.), cat sunt de seriosi si cum se poarta cu tine, adica iti accepta ideile si toanele, sau isi impun f categoric punctul lor de vedere. Pt ca daca ma ia vreo tanti de aia crizata in primire, pe mine ma apuca toate alea pe acolo si

A propos: SunSmile, rochitza ta a fost absolut minunata!!!

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Fetele, si eu pe aici si am o intrebare...
Sunt si eu miresica de 2006, si am tot citit despre rochiile voastre facute de Creal Design. Intr-adevar, sunt ffff frumoase, si eu m-am decis sa-mi fac rochia si sunt in cautari de croitoreasa.
Intrebarea este: de ce nu este bine ca strasurile sa fie lipite? Cad sau ce se intampla (modelul meu de rochie implica niste strasuri...)??
Va pupicesc...

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Rexanne
... de ce nu este bine ca strasurile sa fie lipite? Cad sau ce se intampla (modelul meu de rochie implica niste strasuri...)??
Va pupicesc...

Nu ma pricep eu prea bine, dar ma gandesc la 2 variante: unu - pericolul de a ramane cu rochitza "shtirba" cand te va strange vro tanti sau vrun nene mai cu foc in bratze ... si doi - cine stie cum lipesc tantile alea de la croitorie , cu ce bidinea or pune adezivul, de ar exista pericolul sa iasa in evidentza mai mult lipiciul decat "sclipicioasa" ... Si decat sa ai vreo surpriza neplacuta, mai bine orienteaza-te spre cineva care sa vrea sa le coasa.

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

sar-mana pt raspuns...
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by Rexanne

sar-mana pt raspuns...
Pupicei

hai sa iti raspund eu caci am avut rochita cu strasuri facuta pe comanda si am cautat mult si bine pana am gasit pe cineva sa mi le coasa...
Cei de la creal le lipesc cu pistolul cu lipici fierbinte .
Daca strasurile sunt de dimensiuni mici nu ti le vor lipi .
Daca strasurile au montura de metal se vor desprinde sigur pentru ca siliconul fierbinte nu merge la lipit tesatura cu metal .
Chiar daca nu te afli in nici unul din cazurile de mai sus, tot exista posibilitatea de a se desprinde.
Daca ai f multe strasuri de cusut eu zic sa te inhami cu rabdare (pana gasesti pe cineva sa le coasa) si cu multi bani ( e o munca titanica la cusut asa ceva, si costa ca atare.

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna miresici si duamne,
Divi...multumesc de aprecieri. A fost o rochita minunata si m-am simtit super in ea. Cei de la Creal s-au purtat foarte bine cu mine, mi-au acceptat "fitzele". Acum...nu stiu ce sa zic...la mine a fost prima experienta cu ei. Impresia a fost una buna.
Laura10 site-ul ti-l dau cu mare placere, dar n-as vrea sa se considere reclama. Poti sa-ti activezi PM-ul? Intri in profil personal si de acolo te descurci ca esti fata deshteapta.
Si scuze de intarziere...n-am mai intrat aici la rochite.
Pisuuuu...mi-e dor de noi, miresicile 2005!!! Tu ce mai faci?
Pupici la gagici

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by SunSmile
Cei de la Creal s-au purtat foarte bine cu mine, mi-au acceptat "fitzele". Acum...nu stiu ce sa zic...la mine a fost prima experienta cu ei. Impresia a fost una buna.

_

SunSmile, sar'na de raspuns ! Raspunsul tau ma multumeste si imi intareste convingerea de a ma duce la ei pana la urma. Pt ca prima ta experienta + prima experienta a unei colege + prima experienta a unei amice + ... alte prime experiente ... mi-am format deja o parere. Deci la fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Viitoare miresici de 2006,vreau sa va anunt(ptr. cine are interes)ca au aparut colectiile de 2006 la EddyK si Demetrios:

www.demetriosbride.com/intl/index.php?page=collections_06" target="_blank">Demetrios
EddyK

Va pup!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput