Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Vulpitza scuze de intarziere. Ei aveau un model asemanator, dar mie mi l-au facut pe masurile si dorintele mele. Si in plus s-au chinuit un pic pt ca am talia foarte subtire si n-au avut cum sa o imbine, ca sa nu iasa cute aiurea. Dar au reusit. Cu materialul lor si toate ale lor. A fost 12.500.000 cred....intr-un final am ajuns la 15 cu alte "kestiutze" adaugate de capshoru' meu sucit!
Pup...si daca mai ai intrebari cu mare placere!
p.s.De acord cu voi fetelor...Pisu a mea, care n-a vrut sa ne arate rochitza sub nici o forma, a fost o frumushica!!!

Nunta noastra
Honey
O minune

sunsmile, o draguta ca de obicei! Tu stii ca ai avut, in opinia mea cele mai frumoase lumanari + buchet? Chiar, unde le-ai facut? Ca sa nu mai spun de rochita superba, care se vede bine cei de la Creal au facut-o cu flori rosii si s-au laudat cu ea si in Ideal Mariaj, ultimul numar!
Ma mai gandeam la o chestie, oare de e nu mai intra nimeni pe Miresele anului 2005? Mie mi-e asa de dor de toata lumea de pe acolo...
Pupici, mireselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Uite...eu mai sunt pe-aici...... E adevarat ca in ultima vreme nu prea am semnat condicutza (serviciul e de vina...)...dar de urmarit v-am urmarit!!! Si mie mi-e tare dor de toata lumea!!!

Mult succes si ultimei miresici din acest sezon!!!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pisu meu drag, iti multumesc. Buchetul...hmm poveste lunga. Eu am vrut cale, obligatoriu. Si am gasit un site(nu stiu daca am voie sa-l spun aici) si am vb cu o tipa draguta si gata. Am facut ambele buchete si 11 cocarde naturale. Lumanarile le-a facut nasha la Tulcea. Tot cu cale si tot naturale. Erau bestiale ca se desfacusera si aratau frumushel foc.
Daca vrei sa-ti dau numele sitului, iti trimit PM, ok? Ca nu vreau sa se creada ca fac reclama.
Te pupic, doamna draga!
p.s. Atunci cand te pregateai de nunta, am trait niste emotii pt tine. Ca erai tare agitata sa iasa totul perfect. Si nushulica a facut la fel. Si uite ca toate suntem incantate de ce a iesit!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

quote:

Pisu meu drag, iti multumesc. Buchetul...hmm poveste lunga. Eu am vrut cale, obligatoriu. Si am gasit un site(nu stiu daca am voie sa-l spun aici) si am vb cu o tipa draguta si gata. Am facut ambele buchete si 11 cocarde naturale. Lumanarile le-a facut nasha la Tulcea. Tot cu cale si tot naturale. Erau bestiale ca se desfacusera si aratau frumushel foc.
Daca vrei sa-ti dau numele sitului, iti trimit PM, ok? Ca nu vreau sa se creada ca fac reclama.
Te pupic, doamna draga!
p.s. Atunci cand te pregateai de nunta, am trait niste emotii pt tine. Ca erai tare agitata sa iasa totul perfect. Si nushulica a facut la fel. Si uite ca toate suntem incantate de ce a iesit!

Nunta noastra
Honey
O minune

pls dca poti sa imi dai un PM cu datele florariei!
PUP U!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

Nunta noastra
Honey
O minune

offff si inca ce emotii...dar totusi placute...te pup sunsmile

noi doi
nunta noastra
luna miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Toate ati fost niste mirese BETON.

Cum sa fac sa va trimit si eu niste poze de la nunta mea?

haisan oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Oana, iti raspund eu...
Nici eu nu am stiut, dar m-au ajutat miresele de 2006...
Apesi pe pozele mele...si acolo vezi sus "Sign in", intri, apoi scrii pe acolo ce iti cere. Sunt mai multe trepte, dar nu e greu. Dupa ce e gata albumul, vii la Profil personal(in partea stanga sus a paginii-eu asta nu gaseam nici cum) si acolocopiezi adresa albumului...sper ca ai inteles ceva...
Cred ca altele care stiu mai bine...rad acum de mine si de explicatiile mele...
Incearca, poate iese ceva...daca nu stii mai scrie-mi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by oana_211
Toate ati fost niste mirese BETON.Cum sa fac sa va trimit si eu niste poze de la nunta mea?haisan oana
Buna, OanaCand ai avut nunta si unde in Botosani?Ai cont pe yahoo? Daca da, intri pe www.yahoo.com ,apoi intri la photos, te logezi cu userul si parola ta si apoi adaugi fotografii. La sfarsit, ne dai si noua link-ul, sa le vedem. Abia astept, si eu am nunta in bt, la anul in iulie.Edit: Vad ca intre timp ti-a explicat ft bine Oana.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana T

Oana, iti raspund eu...
Nici eu nu am stiut, dar m-au ajutat miresele de 2006...
Apesi pe pozele mele...si acolo vezi sus "Sign in", intri, apoi scrii pe acolo ce iti cere. Sunt mai multe trepte, dar nu e greu. Dupa ce e gata albumul, vii la Profil personal(in partea stanga sus a paginii-eu asta nu gaseam nici cum) si acolocopiezi adresa albumului...sper ca ai inteles ceva...
Cred ca altele care stiu mai bine...rad acum de mine si de explicatiile mele...
Incearca, poate iese ceva...daca nu stii mai scrie-mi.

Oana ai primit mailul de la mine, acela cu propunerea?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Am suferit ieri o dezamagire crunta: Stiti ca la Adelline, fac modele Demetrios, la preturi rezonabile: pana in 15 milioane. Am trecut ieri pe acolo, am rasfoit catalogul in cautarea unei trene asa cum vreau eu( ca eu nu caut rochie ci caut un anumit model de trena) si am gasit o rochita cu astfel de trena(e vb de acea trena care pleaca din rochie dar de sus din croiala spatelui(cred ca e vb de clini) si care curge foarte frumos pana jos. Ei si mi-a spus ca au incercat asta vara sa faca de doua ori tipul ala de trena, au stricat si materialul, au pierdut si timpul si nu le-a iesit. Ca e vb de tipar, ca alea sunt facute nu'sh cum dracu si de aia arata treana de la Demetrios altfel decat trena de la Casa X de pe Lipscani. As putea sa adaug, oare, ca d-aia costa rochia de la Demetrios 40 milioane si alea de pe Lipscani 5?!Mai mult decat atat am vazut expusa o rochie cu trena la ei, si avea un sistem de prindere a trenei(atunci cand nu mai vrei sa atarne pe jos) de m-a luat ameteala: fetelor: GOGOSAR nu altceva!!! Si ii spun tipei: stiti, la Eddy K, au un sistem de prindere a trenei de juri ca asa e rochia, nici nu-ti dai seama ca modelul ala de la spate de fapt este o trena pliata.Si cred ca asa sunt si astea Demetrios, doar ca eu nu le-am vazut pe viu. Si imi mai darama un mit: da, si asta am incercat sa facem, dar e vb tot de tipar, ca se ia un pic trena pe clin la glezna si tu nu vezi, dar fix centimentru ala taiat nu stiu cum, face trena sa se plieze perfect atunci cand o ridici. Si ca nici tiparul asta nu-l au. Am plecat super dezamagita de acolo, ca sperasem sa pot avea rochia visata, la un pret normal, chiar daca nu arata materialul ca ala din poze, dar macar modelul sa fie cel dorit. Si acum aflu ca, efectiv, nu se poate face, fara tipar!!!Si evident, ma indoiesc ca daca dau un mail la Demetrios o sa-mi trimita aia vreun tipar de trena!!!!!!!

Mergi la inceput