Nunta in Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Am o veste pentru cine nu stie:
In perioada 31 aug-4 sept. e Targ de Imbracaminte si Incaltaminte la Neptun.
fetele.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eu sunt de acord sa mergem sa o vedem pe Dorinitza, astept propuneri pentru intalnire. Nici eu nu o cunosc cum arata....

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor,
in principiu vin si eu la biserica la dorinita, numai sa aflam intre timp unde e biserica, acum ca ora o stim
si mie imi este dor de voi, iar vestea pe care mi-a dat-o roxy despre dj ma bucura mult, sambata am fost la o nunta la care muzica a fost jalnica, dj respectiv nu avea nici o treaba....
mai vb maine v-am pupat

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelianeli

buna fetelor,
in principiu vin si eu la biserica la dorinita, numai sa aflam intre timp unde e biserica, acum ca ora o stim
si mie imi este dor de voi, iar vestea pe care mi-a dat-o roxy despre dj ma bucura mult, sambata am fost la o nunta la care muzica a fost jalnica, dj respectiv nu avea nici o treaba....
mai vb maine v-am pupat

Atunci ne intalnim sambata la ora 5 in fata la Tomis, unde ne intalneam noi de obicei? Roxy trebuie sa stie biserica pentru ca daca imi aduc bine aminte si ea se cununa tot acolo.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

buna dimineata
eu sunt picata din cer, acum am vazut la ce biserica se cununa dorinita, la aceeasi la care ma voi cununa si eu doamne, m-am ametit de tot
e ok ora 5, la tomis
roxy nu mi-ai spus nimik de servetele, tu vroiai sa faci....
sunt vesela azi, mi-au venit invitatiile, nu stiu cum sa fac sa reusesc sa plec un pic de la munca sa le iau....
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Cornelia, chiar incepusem sa intru la idei cd. am citit ieri ca ai postat ca nu shtii unde e biserica ... ha ha ha.Dar nu am avut timp sa postez ieri, iar azi vad ca tzi-ai revenit.
Shervetzele nu am mai facut.Nu am avut timp sa ne mai interesam.Probabil ca ink nu e tarziu, dar am hotarat sa nu le mai personalizam.
Felicitari pentru invitatzii.Cred ca mori de nerabdare sa le vezi.Poate aduci shi tu una la nunta Dorinitzei.Noi nu cred ca vom putea veni de la 5, pnetru ca vom merge un pic pe la local, dar venim direct la biserica shi ne vedem acolo.
In rest ce mai facetzi?Cu ce va mai laudatzi?Angelique, cum e sa fii sotzioara?Cred ca e superb.Abia ashtept.

Mergi la inceput

iti dai seama ce bumacita sunt :)
sa caut cartile de vizita pe care le-am luat atunci la targ, sa vad daca mai gasesc firma care facea servetele cu 3.500 lei parca pt ca iubi meu vrea neaparat servetele personalizate
bineinteles ca va aduc o invitatie,offfffffff de cand le astept
si numarul de invitati se mareste de la o zi la alta,ramane sa vedem cati or sa confirme....
deci fetelor, ne intalnim la ora 17 la tomis, da?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxy79ro
Angelique, cum e sa fii sotzioara?Cred ca e superb.Abia ashtept.

Mai, sa stii ca ai dreptate, este foarte bine, este mult mai bine decat inainte. CAt de frica mi.a fost mie de nunta asta, acum imi pare rau ca nu am acceptat mai dinainte si am tot amanat. Este foarte bine, repet. V-o doresc si voua.

Atunci a ramas sa ne vedem la 5 la Tomis, Cornelia a confirmat, mai ramane Magdala si cu Roxy am inteles ca ne vedem direct la biserica. De Ank nu se mai aude nimic, banuiesc ca au plecat in voiajul de nunta...

Pupici,
Angelique

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

CONFIRM.
fetele.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Bravo!!! Atunci ne vedem noi 3 la TOMIS si ne va conduce Cornelia la biserica, doar deh..., si-a adus aminte unde e...

Pupici,
Angelique

pozele mele

Mergi la inceput