Nunta in Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Cornelia, daca imi amintesc eu bine, firma cu shervetzelele la 3.500, era Bellballons, care are sediul pe undeva pe la podul de butelii.
Ramane atunci sa ne vedem la biserica, pentru ca noi venim direct acolo.La cadou v-atzi gandit?Eu o sa iau un buchet de flori.Shi o sa-i trimit shi Ankai un sms,poate vrea shi ea sa vina ... dhoar ne-a rugat sa o anuntzam dc. au loc intalniri.
Hai ca mai vb. Acum tre sa plec ca am treaba.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

bineinteles ca vreau sa vin si eu
La ora 5 ne intalnim in fata la tomis, mi-e tare dor de voi si abia astept sa aud cu ce va mai laudati.
Itre timp poate vin eu cu o oferta de servetele personalizate ca doar v-am spus ca am inceput sa ma ocup de organizari de nunti.
chiar pe 27 am organizat una si mi-a iesit f bine
toata lumea multumita
abia astept sa va vad
Roxy esti o dulce multumesc de mesaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ancamaria1979

bineinteles ca vreau sa vin si eu
La ora 5 ne intalnim in fata la tomis, mi-e tare dor de voi si abia astept sa aud cu ce va mai laudati.
Itre timp poate vin eu cu o oferta de servetele personalizate ca doar v-am spus ca am inceput sa ma ocup de organizari de nunti.
chiar pe 27 am organizat una si mi-a iesit f bine
toata lumea multumita
abia astept sa va vad
Roxy esti o dulce multumesc de mesaj!

Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100

Super, ia te uita cine a revenit... Si noi care te credeam prin tarile calde. Asadar o sa ne vedem toate sambata. Abia astept sa ne spui de job-ul tau cu organizarea de nunti, poate ne iei asociate sa iti facem pahare si jartelute si casute ...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Bravo Ank, eshti prompta.Abia ashtept sa ne vedem shi sa ne prezintzi oferta.Cine shtie, poate asha, pe ultima suta de metri luam ceva de la tine .

Mergi la inceput

quote:

Super, ia te uita cine a revenit... Si noi care te credeam prin tarile calde. Asadar o sa ne vedem toate sambata. Abia astept sa ne spui de job-ul tau cu organizarea de nunti, poate ne iei asociate sa iti facem pahare si jartelute si casute ...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Si eu abia astept sa ne vedem, Cristina daca se poate poate aduci si niste poze de la nunta sa te vad si eu, pt ca spre marea mea rusine nu am fost prezenta si vreau sa imi cer scuze pt chestia asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxy79ro

Bravo Ank, eshti prompta.Abia ashtept sa ne vedem shi sa ne prezintzi oferta.Cine shtie, poate asha, pe ultima suta de metri luam ceva de la tine .

De promtitudine nu duc lipsa, mai greu stau cu timpul
Dar asta nu e o scuza ca nu am mai intrat demult pe forum , trebuie sa va spun ca mi-e rusine, sunt o neglijenta, multumesc ca nu m-ati uitat

Mergi la inceput

Ank, uite pentru tine o sa aduc si albumul. DAr nu iti e mai usor sa intri direct pe poze de aici, pentru ca pe site sunt mult mai multe. Vezi adresa din semnatura...

Pupici,
Angelique

pozele mele

Mergi la inceput

Cred ca au fost probleme pe forum pentru ca vad ca s-a sters o parte din mesaje. Asadar, a ramas valabil sa ne intalnim maine la 5 in fata la Tomis, da?

Pupici,
Angelique

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chichina spune:

quote:
Originally posted by roxy79ro

Cornelia, chiar incepusem sa intru la idei cd. am citit ieri ca ai postat ca nu shtii unde e biserica ... ha ha ha.Dar nu am avut timp sa postez ieri, iar azi vad ca tzi-ai revenit.
Shervetzele nu am mai facut.Nu am avut timp sa ne mai interesam.Probabil ca ink nu e tarziu, dar am hotarat sa nu le mai personalizam.
Felicitari pentru invitatzii.Cred ca mori de nerabdare sa le vezi.Poate aduci shi tu una la nunta Dorinitzei.Noi nu cred ca vom putea veni de la 5, pnetru ca vom merge un pic pe la local, dar venim direct la biserica shi ne vedem acolo.
In rest ce mai facetzi?Cu ce va mai laudatzi?Angelique, cum e sa fii sotzioara?Cred ca e superb.Abia ashtept.

Buna seara, draga Roxy, eu nu am mai intrat demult pe forum dar as vrea sa shtiu si eu la ce ora ai cununia religioasa ca sa te onorez si eu cu prezenta avand in vedere ca stau aici aproape, ar fi pacat sa nu te vad live. Asta daca nu deranjez (shtii tu la ce ma refer). Imi pare rau ca nu am mai putut lua parte la emotziile voastre dupa ce m ati primit asa de frumos deoarece intre timp am aflat ca o sa devin mamica, ceea ce imi doream de ani de zile.Starea sanatatii mele este un pic cu greturi si nu am mai avut chef de nimik.
Te pup si de pe acum iti doresc Casa de piatra, dragoste din plin si pe viitor sa te bucuri de un bebe caci pare a fi minunata starea(uneori cand nu iti e rau)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Chichina

Buna seara, draga Roxy, eu nu am mai intrat demult pe forum dar as vrea sa shtiu si eu la ce ora ai cununia religioasa ca sa te onorez si eu cu prezenta avand in vedere ca stau aici aproape, ar fi pacat sa nu te vad live. Asta daca nu deranjez (shtii tu la ce ma refer). Imi pare rau ca nu am mai putut lua parte la emotziile voastre dupa ce m ati primit asa de frumos deoarece intre timp am aflat ca o sa devin mamica, ceea ce imi doream de ani de zile.Starea sanatatii mele este un pic cu greturi si nu am mai avut chef de nimik.
Te pup si de pe acum iti doresc Casa de piatra, dragoste din plin si pe viitor sa te bucuri de un bebe caci pare a fi minunata starea(uneori cand nu iti e rau)

TREBUIE!
http://community.webshots.com/album/249178614ceagES
[/quote]

FELICITARI pt. bblush .Ma bucur tare mult sa aud ca in sfarshit atzi reushit.
Mi-ar placea tare mult sa vii la biserica.Chiar am icercat sa dau de tine pe mess, dar cum intru rar de tot pe net ... . Oricum itzi zic acum ca ora la biserica este 18.Sper sa nu fie vreo intarziere shi sa intram conform programarii.
Inca o data felicitari pentru reushita shi mersi de urari.

Mergi la inceput