Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy79ro spune:
Buna fetelor!!!!!
Magdala bine ai revenit din concediu.M-ar interesa tare mult sa ne intalnim, dar acum eu chiar nu pot, pentru ca sincer nu shtim ce sa facem mai intai.Poate dupa nunta.Oricum mai vorbim.
Azi am fost shi noi shi ne-am depus actele.Pana la urma totul a fost bine, dar dezamagirea este imensa.Este bataie de joc acolo.Ne-a prgramat la ora 3 asta ca sa fim siguri ca intram pana la 4.30 ... ce zicetzi de asta?Marfa, nu? ........ shi ink ceva.Cornelia, daca vrei sa te programezi cu vreo 2 ore inainte de biserica sa ai shi o invitatzie la tine, pentru ca altfel nici nu discuta cu tine ... adik trebuie sa te intorci acasa shi sa-i aduci dovada ... noi asha am patzit.Asta pentru ca erau deja 15 cupluri programate pentru aceeashi ora ... shi se primesc cereri pana joi inclusiv .
In rest alergatura shi iar alergatura.Abia ashtept sa treaca tot shi sa vina ziua nuntzii.
V-am pupat
Catalin spune:
Ca sa nu fie saptamana si capitolul, de inchisul unuia si de deschisul altuia nou se ocupa moderatorii acestei sectiuni.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
roxy79ro spune:
Neatza fetelor!!
Sambata e nunta Dorinitzei.Ce fel facem?Ne intalnim?Ashtept raspunsuri de la voi.
AngeliquedeS spune:
Neta, fetelor, ma bucur ca suntem mai multe. MAgdala, bine ai revenit, chiar vorbeam cu Vero si ii spuneam ca ne/ai promis ca ne vorbesti de o afacere part time si ca ma interesa, sa vedem cum facem ca sa ne intalnim.
Roxy, imi pare rau ca ati avut asa probleme, inseamna ca noi am fost norocosi ca am fixat nunta pentru ora 12, nu a mai fost decat o singura pereche. Adevarul e ca toata lumea vrea dupa amiaza ca sa mearga apoi direct la biserica. Bine ca ati rezolvat pana la urma. TAxa banuiesc ca a fost tot atata.
Cornelia, iubita, pe unde e?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
magdala spune:
Buna dimineata, inca , fetelor!
Stiti la ce ora va fi nunta Dorinitzei?
Eu bineinteles ca voi veni cu tiganusul meu mic, daca hotarati sa ne intalnim. Si daca nu reusim sa ne intalnim in cursul saptamanii sa discutam despre afacere, desi mi-ar conveni mai mult asa caci scumpa mea se plictiseste destul de repede, poate reusim sa vb sambata la o suca.
Si drept sa va spun ma bucur ca deja suntem casatoriti civil cand vad cate necazuri aveti. dar nu va faceti griji ca toate se rezolva.
fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
cornelianeli spune:
buna fetelor, bine v-am gasit
am lipsit un picut pentru ca am avut o saptamana tare grea, acum totul e bine, mai ales ca alex aprimit confirmarea zborurilor, pe 14 la miezul noptii aterizeaza, abia astept, mai sunt 2 saptamani...
sora mea mi-a facut cosuletele intre timp, sunt dulci, dulci
vroiam sa va intreb daca ati facut servetele personalizate, unde si cu cat? si de bautura, de unde ati luat whiskey? am gasit la cineva cu 500.000 sticla de 1l J&B, vroiam sa stiu daca e un pret bun
roxy ce nebunie cu programarea, poate pentru octombrie nu vor mai fi atat de multe perechi, ce chestie sa mergi cu invitatia...
va pup
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
roxy79ro spune:
Cornelia bine ai revenit!!!! Chiar intrasem la idei.Nu shtiam ce e cu tine.
HAi ca mai ai putzin de ashteptat shi itzi vine sotzul acasa.
Cat despre bautura eu zic ca e bine.Eu am luat cu 450.000 sticla inainte de scumpire.E singura comparatzie pe care o pot face, pentru ca altfel nu ma pricep deloc la pretzurile bauturilor
AngeliquedeS spune:
Mai, fetelor, intreb si eu ca MAgdala, stie cineva la ce ora e nunta Dorinitzei? Cu ocazia asta poate ne intalnim si noi, ce spuneti? Mie chiar mi-e dor de voi...
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
dorinitza spune:
Buna fetelor!
Printre picaturi inca mai intru un pic.
Am vazut ca va intrebati de biserica. Este la 18:30. Noi va asteptam cu drag. Poate in sfarsit ne vom cunoaste. Suntem pe ultima suta de metri, emotionati, stresati, obositi, ....si asteptam cu nerabdare sa vina odata ziua de 3 septembrie. Sper sa nu fie nici foarte cald, nici foarte innorat sau ploaie.
V-am pupat si va astept!
Dorina.
magdala spune:
Buna dimineata, fetelor!
Eu nu stiu prea bine unde e biserica, asa ca va rog mult sa fixati o ora si loc de intalnire,-- eu as propune mai devreme cu 1 ora, 1 ora si 30 min, sa discutam si despre altele.
Apoi, eu nu stiu cum arata Dorinitza. . Voi stiti?
Astept sugestii.
fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!