Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

emma, soacra mea nu avenit sa-l vada pe razvan de la botez, de cand avea doua luni.de cand ne-am casatorit e impotriva mea si mai ales de cand am nascut.crede ca i-am furat fiul.dar eu sunt norocoasa ca sotul meu tine cu mine.ea crede ca o ducem pe roze, de fapt asa ne-a si spus, ca numai ea are probleme si vezi doamne eu ce tre sa fac?sa las totul la o parte sa-i rezolv eu problemele?dar pe mine cine ma ajuta?mi-a facut mie ea ceva. m-a ajutat cu ceva?ea nu vine sa-si vada nepotul asa ca.........nu mai intru in amanunte ca ma enervez iar.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Sa o iau in ordine: La multi ani David de Mira si sa cresti mare si cuminte! Mira, sa iti traiasca sanatos si voios!
Mariilor sa fiti sanatoase si la punga groase! (sa inteleg ac e Daria si mama lui Daria - adica Ema) Care mai sunteti sa va inscrieti pe lista!
Danitin, m-ai terminat cu povestea ta, dar astept urmarea si pozele! (cum au fost frigaruile crude?)
Iri, te astept, atat imi doresc sa nu am sef in zona atunci, se anunta maine sa ajunga, dar daca nu... ma zgarii!
Carmen, pofta mare la Anda si sa manace bine sa nu mai faca injectii! Asa-s barbatii, mai ales tatii de fete, nu rezista la injectii. O fi fost el in razboi, dar se termina la o faza de asta, ii cred!
Ema, lasa socrii, nu mai fi nervoasa, ca pe ei in cot ii doare!
Syd, ce faci???
Adriana, faine poze si putine fete care sa nu aiba treaba cu soacrele... si eu voi fi soacra, sper sa ma formez din timp "soacra de treaba"!
Monica, ce fac piticii?
Va pup ca nu am vreme multa de pauze, m-am enervat si am facut una mica!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut frumoaselor!

Am venit si noi de la plimbare, am facut dezastru in casa, am hranit cupilu,l-am adormit, am strans dezastrul din casa si acuma imi beau cafeaua cu voi! Da' dimineata m-am trezit bine dispusa ca am visat ca-s gravida cu gemeni, si tare usurata am fost cand m-am trezit si am vazut ca am de alergat numa un vizigot in loc de 3 cum se pregatea in visu' meu.

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!

La multi ani Daviiiid!!!!!

danitin, mi=a placut we tau, asteptam urmarea.

Emma, Nastasie, tare rau imi pare de problemele pe care le aveti cu soacrele. Incercati sa nu puneti prea tare la suflet ca lor nici ca le pasa. Sau, mai rau, le pare bine sa va vada suparate. Soacra mea e de nota 10 si nu inteleg in ruptul capului cum pot unele mame sa se poarte atat de urat cu familia copilului lor... oi fi io mai grea de cap....

Nastasie, al meu are aproape un an si aproape ca merge singur... de fapt el ar cam fi in stare dar e mai comod in 4 labe. Nu cred ca e devreme hamul, cu cat mai devreme cu atat se invata mai repede singur. Intreaba si pediatrul dar eu zic ca e ok.

Va pup si va doresc o saptamana minunata. Asa ca voi.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

mina, eu de mult nu mai pun suflet ca altfel ma consumam si nu merita.daca nu stie sa dea un telefon de 8 luni de zile, atunci de ce sa ma consum eu?bv tie ca ai o asa soacra.sa tii la ea ca ochii din cap daca va intelegeti bine.a mea nu vine sa-l vada pe razvan, dar sa-mi faca o mancare sau macar sa ma intrebe daca am nevoie de ceva(oricum nu i-as cere nimic, dar gestul macar).asta e.m-am resemnat.
la multi ani tuturor sarbatoritilor!

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey scorpiute,cat ati mai scris....
Din pacate acusica nu prea am timp sa va citesc,dar o sa recuperz eu cumva....
LA MULTI ANI TUTUROR MARIUTELOR!
Sa fiti iubite,sanatoase si fericite!

Va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

multumesc din suflet pentru urari.
o sa intru mai tarziu sa va povestesc cum a ratat daria tortul si sa ma uit la pozele adrianei,bineinteles.
va pup.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

da, emma, sa te uiti din pacate am facut putine ca ne-am enervat cat de multa lume a fost.nu puteai sa vezi nimic.am facut cateva poze cu colegii lui tati.
si aseara a fost a doua cazatura a lui razvan din pat.are doar un cucui si o zgarietura mica pe spate.nu m-am mai speriat chiar asa tare ca era si tati acasa.nu mai am curaj sa-l las nicaieri singur.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

am revenit.
adriana,super pozele.doar a fost ziua marinei si trebuiau sa apara marinari,decat doua puncte pe cer.micutul e de coma,are un aer de increzut in poze.bravo lui!!!!e un mic basescu,cu motul lui.
si cum va spuneam,aseara hai sa punem masa festiva pentru mandra.pana am pregatit in bucatarie,dariuta noastra a adormit bustean,pe la 20.asa ca a suflat in tort verisoara ei si am sarbatorit fara ea.continuam insa in seara asta,cu al doilea tort.plus ca a aterizat si tataie.sunt franta de oboseala.dariuta a dormit agitat,se tot scula si cerea ....porumb si ciocolata.la 5 dimineata a tb sa-l luam pe tataie de la gara.imi cade capul pe tastatura.sa dea domnul sa fie agitatie la serviciu azi,caci altfel e de rau.
adriana,chiar da-le incolo de soacre.acum mi-a mai trecut.oricum dc vine la mine,sunt pe teritoriul meu,eu fac legea si mamaaaaaa,ce ma zgandara sa-i spun vreo doua(si-asa nu i-am adresat niciodata vreun cuvant insinuant,imi scot parleala).
vai,ana,acum imi dau seama ca te cheama maria(am vazut la semnatura).imi cer scuze pentru intarziere.la multi ani si sa fii iubita.cum ai petrecut?
elena,mersi de urari.
danitin,se vede ca ai talent la scris.e o placere sa citesc peripetiile tale.deh,facem haz de necazul alteia.dar...a trecut.astept continuarea.
carmen,iti dai seama ca la fel am facut si noi ieri,cu salariul sotului.am vazut pozele.in sf,il vedem pe tati.mai,dar scumpica fata mai ai.e buna de top-model cu gurita aia a ei pana la urechi.
syd,tot nebunatica mica ai ramas.hai,astept vesti,ca ai gasit de lucru.o sa beau in cinstea ta.si mi-e o seteeeee.....

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

foarte bine, emma.asa sa faci ca doar e la tine in casa.incearca sa nu mai pui la suflet si sa ignori.e cel mai bine.
multumesc pentru complimente.stiu ca motul face totul.e pentru la an.dupa aia as vrea sa-l tund zero sa se regenereze si sa-i pot freca pielea capului ca lumea.ca am avut si niste cojite.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Tot n-am fost singurei in weekend, caci s-a autoinvitat o amica din Bacau la noi si s-au dus toate planurile mele romantice. Frisca am servit-o la cafea, iar vinul l-am servit impreuna cu ea. A fost un weekend fain dar obositor. Sper ca sa-si fi ocupat locul inaintea weekend-ului.
Mira, sarcina usoara in continuare ! Sper ca David s-a putut bucura de ziua lui !
Doamne, ce am mai ras citindu-va ! Danitin cu weekend-ul ei romantic si visul romantic al sotului ! Abia astept continuarea !
Vreau si eu gomboti cu prune ! Si nu m-ar deranja nici gemeni sa am, apropo de visul Minei !
Emma, noi scapam usor cu Cristina, caci nu ne pune sa-i cantam "la multi ani" de cate ori sufla in lumanari, ci doar de ziua ei. In schimb da tonul pt. "la multi ani", la fiecare aniversare. Si tare-i mai place sa cante, de la Anul nou incoace, "La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul, tot ce doriti/Zile senine si fericire, la multi ani, sa traiti !".
La fel cant si eu, pt. Mariile de aici !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput