Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Capitolul urmator: frigarui crude
Am ramas la momentul in care Lori a facut kaka in curte si mesteca "opera" cu loptaica. Normal, las totul la o parte, recuperez copilul, il sterg la fundulet, spal lopatica si o dezinfectez cu spirt, adun "opera" de pe jos - timp in care rog sotul sa continue operatiunea de spalare ca carnii pentru frigarui de nisipul presarat de odrasla. Sotul paraseste focul - facut din coceni de porumb primiti de la o vecina, si nu din carbuni ca ne palise economia - si incepe sa se ocupe de frigarui. Lori scapa din mainile mele, fuge la masa si isi vara in gura o felie mare de ceapa. Se ineaca, intervine tata, copilul isi revine dar plange. O luam amandoi la mangaiat si pupacit, focul de frigarui se stinge cu preparatul gata pus pe gratar. Intre timp la copil ii e foame...eu las visului pranzul gustos, fierb repede galustile cu prune si in timp ce Lori strange in pumn una bucata gombot pana cand iese pruna din el, mestec repede cateva bucati de carne de pe frigarui ... crude, evident. Lori mananca, eu ... cu gandul la frigarui. Al meu sot ia bucatile crude de carne, le reinfige in bete, face focul, le frige inca o data si face o salata superba de rosii. Asa ca, intr-un final am descoperit o noua specialitate: carne (tare)reprajita in bat cu rosii.
Din cauza de vreme de afara parca nu am aplombul necesar pentru povestea excursiei la Timis, asa ca revin maine cu ea si cu poze, daca sotul are timp sa mi le descarce...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
Salut!
Am innebunit, plec la mare! M-au sunat socrii adineauri ca ei au conced pana duminica si cum procedam: iau cupilu si ma duc la ei sau vin ei sa ma ia sa ne ducem la mare. Am optat pentru mare, fiind singura ocazie sa expun cupilu la aerosoli. .... traiesc periculos la batranete, nici in studentie nu am taiat=o asa pe nepregatite. Prin urmare nu am nici cea mai vaga idee pe ce sa pun mana mai intai. Mi=am facut programare la epilat si acuma iau cupilu si ma duc la cumparaturi.Dupa aia mai vad, cre ca pana la urma bagajele le fac la noapte cu mama.Abia ma cenzureaza sa nu iau toata casa
Paaaaa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
nastasie spune:
bravo, mina.vii la mine la constanta.sa te bucuri de soare ca vad ca de doua zile iar e imp de plaja.vacanta placuta!
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Danitin, imi place cum povestesti ! Noi am patit-o la propria nunta cu....cotlet mai crud si numai la masa principala, nasi, miri si parinti.
Mina, ce fain ! Vacanta placuta la
!
Si la noi este timp frumos si la fel a fost si ieri, de ma intreb cand vin ce s-au anuntat in toata tara ?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copii capricorn
hanna spune:
Buna fetelor,
Am lipsit ceva vreme de pe aici, dar acum intru sa va spun ca deja sunt bunicuta; Avem o nepotica care pe 21 face o luna; o cheama Daria Ioana.
Va doresc la toate numai bine; ma apuc sa citesc ce-ati postat, ca tare mult ati mai scris.
Va pup pe toate.
nastasie spune:
felicitari, hanna!sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea.sanatate multa.
albumul meu
ziua marinei
hanna spune:
multumesc din suflet, nastasia, si tie sa-ti traiasca baietelul care este tare dulcel....
nastasie spune:
multumesc la fel, hanna, pentru urari!
albumul meu
ziua marinei
emma27 spune:
hanna,felicitari.o cheama daria ca pe mandra mea.sa-ti traiasca!!!
ei,cum stai cu sfaturile?le accepta nora or ba????
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
emma27 spune:
danitin,cand citeam parca eram eu cu mandrul si mandra mea.deci mai exista o familie de iepurasi trasniti.
mina,concediu placut si relaxare maxima!!!!
nina,oricum cristina e o cumintica foc!!!!si apropo de cealalta faza,mai ia un tub de frisca pentru in timpul saptamanii.cand aflam vestea cea mare?????????
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie