Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Mersi Hellene

Emma lasa sa i se aprinda calcaiele,in momentul asta am nevoie de un barbat ,chiar si asa..o sa-i spun direct ca ^vreau sa merg la dans,sa ma scoata intr-o seara,in functie de raspuns mai vedem. Oricum vreau sa fiu eu insami ,cui nu-i place sa-si ia picioarele-n spinare Fata inca n-am pregatit-o de scoala,astept finante. in mare ii trebuie haine,avem.Un ghiozdanel si asta avem dar vrea altul.Sambata e reuniune cu parintii,taica-su a a spus ca vine,asa sa ne cunoastem cu totii inaintea inceperii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,
Adriana,hehehehe.....si la noi tot tati e bucatar sef de copt si preparat vinete....yummy....le face asa bune...mie nu-mi ies ca ale lui...
Lori_k,distractie multa si frumoasa....nu stiam ca exista un Disney si in Japonia....Tolomaca cum sunt...tocmai acolo sa nu existe?!Sa pui poze,sa vedem si noi!
Mira,insanatosire grabnica lui David!Si LA MULTI ANI!....Zici ca bebelica e bine...Asta da veste buna!
Monica,ma bucur ca Ruxi e mai bine....Doamne-ajuta sa-si revina complet fetita!
Ema,mama draga,si astia mici au personalitate si mofturi....ce sa facem?Poate ca i s-o fi acrit fetei acolo...Mai poate fi si alta posibilitate,adica sa nu cumva sa o fi certat-o cineva acolo sau s-a certat ea cu vre-o pretenuta de a ei....si asa se poate....Lasa,sa fie creata sanatoasa!Zici ca vine nepotica si incepe show?...hehehehehehe...eu am trecut prin faza:a fost nepotu-meu aici,are numai 1 an si 2 luni si Luana s-a speriat de el ca tipa intr-una...si cum ala venea sa ii ia ce tinea ea in mana(biscuite,cana cu ceai,paine,etc) si tipa,Luana ii dadea repede(ea,egoista convinsa)si ii mai si spunea"esi,esi afa...isca-te",numa' sa scape de el....Multa rabdare!Sa fiti sanatoase si pup pe Dariuta!
Mina,parerile cu premergatoru' sunt pro si contra mereu....Eu i-am pus pe amandoi in premergator,iar Alex chiar a avut o antichitate de premergator,cu care a cazut si in cap....pe asfalt.Luana a avut si ea unul,d-asta modern,cu fel de fel de brizbrizuri pe el si a cazut si ea,evident,in cap cu el....Pe mine m-a ajutat premergatorul....Alex a plecat pe picioare singur la 9 luni,iar Luana la 10.Luana in schimb a mers si de-a busilea,de pe la 6 luni....Sti ce?!Sanatos sa fie copilutu',sa cresca mare....Ca noi astia de imbatranim pe langa ei o sa uitam si de dureri de spate si de alte dureri cand ii vedem frumosi si sanatosi!
Scorpiute,sa aveti o saptamana buna si plina de realizari...Sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata!
mina, ana, salata de vinete a iesit super.e bine cand face tati preparate.astazi mergem la ziua marinei desi e cam innorat afara.speram ca pana spre pranz sa se mai lumineze.
ana, si pe mine m-a ajutat premergatorul, desi nu a cazut pana acum.razvan nu vrea de-a busilea.stie sa se rasuceasca cand e pe burta, ridica doar fundul dar mainile nu stie ce sa faca cu ele.merge si in picioare dar numai sustinut de sub brat.mi-a rupt spatele.si eu si tati avem probleme cu spatele asa ca ne gandim sa-i luam un ham desi nu sunt eu adepta legatului.credeti ca e prea devreme sa-i pun ham la 9 luni si jumatate?

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

neata,fetelor!!eu is suparata tare.azi dimineata m-a sunat socru-meu sa o felicite pe dariuta,desi este si ziua mea.am multumit pentru gest,mai ales ca nu mai vb cu noi de 2 ani si l-am plasat pe sot,pentru a nu auzi iar cine stie ce vb urate.mandrul meu insa panicat,a luat-o la fuga pe scari,pt motiv ca nu are semnal.mi s-a parut o tradare crunta.a vb si cu soacra-mea,care nu catadicist sa-mi adreseze nici macar o vb,in schimb s-a autoinvitat la b-ta,cu niste cunostinte din israel.pana la urma,cica au amanat vizita,din cauza vremii.dar parca a cazut cerul pe mine.nu au venit la nunta religiosa,nu au vb cu noi de atunci.cand am nascut,de-abia dupa doua luni a venit socrul meu sa vada fata.soacra-mea a vazut-o doar o data si i-a articulat,asa in fuga,un colet cu hainute si jucarii,toate astea cand avea daria 6 luni.si acum,sa sterg totul cu buretel si sa-i primesc omeneste in casa mea???
mai,fetelor,sunt eu paranoica,fiindca am impresia ca au un tupeu extraordinar,iar al meu le face jocul.
mi-au stricat ziua rau de tot.si ar fi tb sa fie asa frumoasa!!!!

era sa uit cu toata tampenia asta:la multi ani,david si sa sufli cu putere in tort,ca un adevarat barbat!!![/

Avem mariuci printre noi???

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna fetelor

Sunt asa de agitata zilele astea.Cu o groaza de treburi,probleme de rezolvat.
Am citit asa figitiv ce ati mai scris,sper sa ma linistesc un pic si sa va respund asa la fiecare.
Acum sotul mai intra in birou asa pe neprevazute si ma mai surprinde pe net...si face mutre...ca vezi domane nu e firma lui,dar frec menta!!!
Ema merci de invitatie ,buna ideea,cred ca am sa ajung la Suceava pe 22,23 sper(Elena),nu depinde de mine ci de client si oricum 2,3 zile stau asa ca sotul va avea la ce sa se gandeasca mai ales ca va trebui sa stea si cu Iris,intr-un fel abia astept sa vad cum va reactiona,poate asa intelge ce inseamna responsabilitatea unui copil mic.Bine ca nu ma bazez eu doar pe el,am sa o rog pe bona sa stea pana mai tarziu!
Sotul de cand il tratez mai cu indiferenta se agiat el...vezi ce inseamna.Unde mai puneti ca intr-un moment de sinceritate i-a marturisit mamei mele ca m-am schimbat(in bine).Problema e ca am inceput sa-mi pese mai mult de mine si sa nu ma mai bazez pe el...nu stiu daca asta e bine,dar el asa o percepe!Ma rog...in continuare ma agit fiindca nu inteleg cand va scoate si el bani din firma asta odata,cand vom avea si noi o casa....offff nu-l inteleg se agita ,munceste si degeaba!!!!Hai ca nu va mai fac capul mare cu ale mele.
Sper ca sunteti bine voi,copilasii si sotii...unora ,ca sunteti bine si fericite!
Va pup

PS:Am pus poze noi de la mare(Vama)

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI tuturor Mariucilor si Marinilor,sa fiti sanatosi si la punga grosi!!!

Ema un nu fi suparata!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mersi,iri.o sa-mi treaca.dar stii ca unei scorpiutze nu-i place sa fie luata drept fraiera.om fi noi dragute cu toata lumea,dar pana la un punct.problema e ca nu m-ar rabda inima sa le inchid usa in nas,dar nici sa-i primesc cu mainile intinse,dupa ce mi-au facut.
am vazut pozele.scumpete amandoua.plus o poza...sic.chiar,mi-ar face placere sa ne intalnim.stabilim atunci,ce si cum facem.sa ajungi tu in zona asta de nord.
sa stii ca mandrii astia ai nostri sunt ciudati,si al meu zice ca ma schimb in bine,cand ma indepartez de el.cred ca au probleme cu perceptia.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
nu mai reusesc sa scriu nimic desi sunt numai cu Anda,parca nu se mai termina treburile astea odata!
tati a fost dragutz in concediu si m-a ajutat,dar de cand am revenit nu l-am mai vazut prea mult,si-a gasit treaba sa tot plece.mai ales dupa injectiile Andei sa n-o auda plingand.
azi e prima data cand am pacalit-o cu putina branza de vaci,poate n-o sa mai trebuiasca sa facem injectii,are lipsa de calciu mare.
iar mofturi la mincare de cand a venit acasa,dar vineri plecam la munte ,poate papa si acolo ca la mare.de 3 zile vrea numai ciorba !
Anda mea nu vrea sa stea in premergator,dar ii place sa se ridice singurica in picioare ,nu accepta nici un ajutor.premergatorul e comod pentru noi,dar periculos pt ei.mindrutza mea insa fuge toata casa tarash.ba mai nou coboara de pe pat cu picioarele,nu in cap.am gasit-o azi jos,daca e cu fata se uita si se intoarce ,probabil s-o fi saturat de atatea cazaturi si daca tot i-am zis ca nu-i voie se opreste.e asa scumpica ca face si ea din deget ca nu e voie.
la mare i-a placut ,sper sa fie bine si la munte.mergem la Sucevitza cu niste prieteni.daca n-ar ploua ar fi excelent.
vad ca unele dintre voi aveti bbii bolnaviori,le uram insanatosire grabnica si aveti grija si de voi!
"La multi ani!" sarbatoritilor!
va pupam si va dorim o saptamina buna!
noi mergem la papica si apoi sa luam leafa ,motiv sa ma bucur pentru cateva ore ,pina ramin fara ea.macar e de luni,dar nu stiu cine o sa mai dea si miine !
incerc sa mai revin,numai sa ma lase gaza,avem doua albume noi de pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Povestea unui week-end romantic

Actul 1.
Vineri m-am hotarat: nu mai rezist, vreu sa plec din oras. Cu sotul si cu copilul. Vreau sa petrec un week-end romantic cu EL si unul relaxant cu Lori. Zis si facut. Bag viteza la serviciu, clampan pe doua calculatoare deodata, intre timp vorbesc la telefon si, printre picaturi, rog colegii sa ma "acopere" in caz de chestii importante si neprevazute. O sun pe mama si o rog ca la ora 17 sa fie acasa cu Lori, ca sa putem intra si la Metro pentru ultimele cumparaturi.
Actul 2
Ajung acasa in timp util. Ia copilul de unde nu-i. Sotul se relaxeaza la televizor. Rog sotul: dragule, fa bagajele ca ma duc sa caut copilul. PCaut in Piata Operei, doua parcuri, malul Begai - nu gasesc copilul cu bunica...In final, la ora 18 apar si ele... au fost in al treilea parc din zona si buni a pierdut notiunea timpului... Intre timp sotul a adormit la televizor asa ca bagajele nu sunt gata. Urlu, plang, amenint cu demisia, lumea incepe sa se agite, se fac bagajele, se face ora 19,00 - PLECAM. Cumparaturi in Metro, drum aglomerat, ajungem in jur de ora 21.00 Copilul plange ca-i e foame. Despachetez, aerisesc dormitoarele, fac mancare la prunc, o hranesc, o schimb, o culc... Afara pestele se frigea pe gratar, vinul (alb si dulce) aburea in pahare. Mancam si ne asezam pe balansoar cu vinul in fata. Superb...si romantic. Deasupra noastra fosnesc frunzele de vita de vie, greierii canta si de undeva, de aproape, vine un miros de camp innebunitor de amarui si dulce.Ne sarutam...si incepe ploaia. Adunam perne, farfurii, pahare, tacamuri, jucariile copilului, etc, si fugim in casa. Fac un dus si adorm bustean.
Actul 3
Samabata, zi de relaxare. Dar Lori se trezeste, matinala si bine dispusa, la ora 6. Inca atipita ii fac papica, o hranesc si mergem sa ne jucam in nisip. Putin mai tarziu vine si sotul care a visat, romantic, ca mananca galuste cu prune. Sunt greu de facut? - ca ma ajuta si el. Nuuu, dar de unde. Ma apuc de galuste iar el de frigarui. Lori prinde momentul si pune nisip pe bucatile de carne. In timp ce le spal spiridusul mamei imburda galeata cu cartofi. Ii adun. Lori - la program de obisnuit fara pampers, face kaka in mijlocul curtii si scormoneste in el cu lopatica...
Vor urma capitolele: Frigarui crude, Ardeii iuti, Excursia la Timis, Pupa Maria, Marea intoarcere ....insotite de poze.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fac o proba ca am pus poze de la ziua marinei.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput