Miresele anului 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Andita, si eu sunt de parere ca nasi trebuie sa-ti fie cineva mai apropiat, nu neaparat cu care iesi zilnic la terasa, sau cu care te vezi non-stop. Nici noi cu viitorii nasi (care sunt prietenii mei, apropos , dar iubi n-are nimic impotriva) nu ne-am mai vazut de ceva luni bune, dar e totul ok. Asa ca, lasa zgripturoaicele si alege-ti nasii care-ti sunt tie pe plac
tigrutz, avansul a fost 13 milioane....acum incepe greul...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Va urez un sfarsit de saptamana placut........acum plec, chiulesc putin de la servici, din pacate pentru a merge la o inmormantare!
Ne mai auzim luni, o barfa mica, o noutate..........v-am pupat!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Tigrutz termenul este 10 ian. 2006, dar cum am presimtit eu ca e baietel, asa presimt ca voi petrece revelionul in maternitate.
Noi vom avea numai o pereche de nasi, numai sa-i gasim si pe aia.
la noi in Ardeal e obiceiul asta cu 2 perechi.
La nunta de duminica, erau 2 perechi, din partea fiecaruia si la un moment dat erau divergente ca nu s-au inteles la bani(unii vroiau sa dea 500 euro, unii 1000 euro).
Si eu sunt de acord cu o pereche, dar sa fie ok sa ne intelegem cu ei.poze
gio si bb 17+
Andita spune:
Fetele, plec la mare!!!!!! Acusi, acusi, la ora 2 imbarcam....Ne duce firma la relaxare! Sa-mi tineti pumnii sa nu ploua in continuu, asa cum zic uratii astia de la meteo. O sa va duc dorul....
Week-end placut tuturor!!!
Pupici
Andita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Haideti sa va povestesc o faza tare.
Un coleg de-al puiului meu, casatorit civil, dar hotarat sa faca si nunta, cauta restaurant pt octombrie. Noi chiar aveam batai de cap, ca tipu’ voia pe 8 oct, exact cand are cumnata-mea si il rugam sa mute data ( egoisti ce suntem ), ca sa putem merge la ambele nunti. De altfel, era singura nunta din afara familiei la care am fi participat. Am fi… ca nunta deja a avut loc !...
Un f. bun prieten al mirelui, care are nunta sapt viitoare, a ramas fara nasi si i-a propus sa-l cunune.. Colegu’, baiat bun, ce-a facut ? Joi i-a zis sefului ca pleaca pt 2 ore, ca are putina treaba si s-a mai intors marti.. ; si-a luat nevasta, au cumparat costum, rochie, verighete, etc.
Vineri a sunat pe toata lumea “ vedeti ca duminica ma insor… daca vreti sa veniti… “ Normal ca au venit doar cativa. Soacra-sa, mama miresei, a refuzat sa mearga la nunta.
Urat din partea ei…
Pe noi nu ne-a chemat… oricum eram la mare…
Ma gandesc, oare mireasa, sotia lui, de altfel, cum de a acceptat asa ceva ? Adica, iti faci planuri, visezi la o nunta cu tot neamul si… te trezesti in biserica, din cauza sotului, care tine neaparat sa faca o fapta buna. Gestul in sine, e laudabil, banuiesc ca au stat un pic si s-au sfatuit, dar biata de ea… cum s-o fi simtit ?
Asa ca, ralnied, uite cum apar nasii…
Si... pe de alta parte, Krelia, abia astept sa fiu doar cu puiu' in bucatarie... ca gatim un pic, ne giugiulim, iar gatim, iar... si iese o papica buuuuuuuna... Ia ma da detalii cu Calipso asta, ca acum, daca l-ai luat, nu te mai poti ascunde... Zi, ce ofera, cat cer...
Si restul fetelor, multumesc ca sunteti alaturi...
Las ca ne-om vedea noi... am mai zis, pana la nunti, om reusi...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Ia uite ce-am primit de la newsletter...
Pentru cele peste doua milioane si jumatate de romance care folosesc pilula vestile sunt proaste. Un centru international de lupta impotriva cancerului, localizat in Franta, la Lyon, a anuntat ca pilulele contraceptive sunt cancerigene, avand cel mai ridicat grad de risc. Potrivit cotidianului francez "Le Figaro", cercetatorii au estimat ca anticonceptionalele cresc riscul imbolnavirii de cancer la san, de cancer de col uterin si cancer de ficat; in schimb, diminueaza riscul de cancer ovarian si de cancer la endometru. Contraceptivele orale sunt una dintre cele mai importante descoperiri pentru femeia secolului XX, de aceea vor fi foarte greu de abandonaat. In schimb, descoperirea ar putea diminua prescrierea acestor medicamente de catre medici. In intreaga lume, numarul femeilor care iau in mod regulat contraceptive estro-progestative se ridica la peste 100 de milioane, adica la aproximativ 10% din femeile fertile. In randul tarilor industrializate, peste 80% dintre femei au folosit pilula contraceptiva. In Romania, pastila contraceptiva e folosita uzual de 26% din femei.
(Averea)
Raza de soare
krelia spune:
Si dac-o fi sa mor...pot sa mor si maine...de ne-cancer...asta e...o fi adevarat, nu zic nu, ca in zilele noastre te poti astepta la orice....sau, cine stie, iar vreo campaniei de denigrare a vreunei firme producatoare de asemenea pastilutze...oricum, deocamdata, clar nu renunt la el...dupa bebe...om vedea..sterilet, poate...cu toate ca ideea de a avea corp strain in mine....brrr, very strange...
apai, cu Calipso, am mai zis...tacamu' e 30 de euro (mancarea traditionala - daca vreau, pot face si "snobisme", dar se intelege ca pretul se ridica ), fara bautura, cu tortul de la ei, ofera husele si mese rotunde la cerere (ei au doar mese patrate), bautura o pot face tip bufet, sau chelnari care vin sa-ti toarne in pahar - altceva, nu stiu, ce mai vrei sa stii?
Ah, si am descoperit o biserica aproape de restaurant, stiti petromu' ala de la baneasa? stiti fantana miorita? exact vis-a-vis de petromu' ala este biserica sf nicolae baneasa, cica e tare misto, asa, cocheta, pe un deal, plin cu verdeata, veche, de pe la 1800...hm, poate tragem o fugutza maine p'acolo ! Ah, si stiu si cat a fost taxa anul asta - 3 milioane
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
cu Calipso, ce mai vrei sa stii?
Ah, si am descoperit o biserica aproape de restaurant, stiti petromu' ala de la baneasa? stiti fantana miorita? exact vis-a-vis de petromu' ala este biserica sf nicolae baneasa, cica e tare misto, asa, cocheta, pe un deal, plin cu verdeata, veche, de pe la 1800...hm, poate tragem o fugutza maine p'acolo! Ah, si stiu si cat a fost taxa anul asta - 3 milioane
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"[/font=Comic Sans MS][/purple]
Calipso: asta-i cu pile sau fara ?
![](icon_smile_big.gif)
Stiu unde-i bisericuta... dar cum urci tu, mireasa, acolo, ha ?
![](icon_smile_big.gif)
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Calipso: asta-i cu pile sau fara ?![]()
Stiu unde-i bisericuta... dar cum urci tu, mireasa, acolo, ha ?
Eh, am tras si noi niste sfori
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Mah, nu stiu...la picior nu merge? Masinile nu ajung p-acolo? N-am fsot niciodata, ai idee cum e??
Ah, micsoreaza fato fontul ca ma dor ochii, pa honoarea mea!!!!
26 august 2006
krelia spune:
Iupiiiii, am castigat 10 mii de lei...vechi , la promotia chio chips - cauta banii in punga
! Ce mandra o sa ma duc la iubi acasa!
V-am pupacit fetelor, ne mai conversam de luni incolo!
Un week-end frumos va doresc!!
26 august 2006