Miresele anului 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Raza, multumesc pt incurajare... eu mai sper ca o sa apara de undeva la un moment dat si sa fie si pe placul meu... Oare cer prea mult???
Soare mult fetelor care merg la plaja!!!
De luni sunt si eu in comcediu si tocmai am aflat ca verioasa sotului, la cer trebuia sa mergem vreo 3 zile la Constanta, acum vine in Iasi... si sta--culmea--exact o saptamana, deci pana pe 14 aug, cand nu ma mai pot duce eu la mare... Si uite-asa, visul meu de a vedea marea s-a dus pe apa sambetei... Sunt f suparata din cauza asta, am si plans... Mi se pare o nesimtire din partea ei, atata vreme cat stia ca ne ducem acolo pe 10 aug... si nici macar nu ne-a anuntat... Am aflat intamplator, ca am dat noi un telefon, asa, de prezenta...
Probabil pana la urma o sa vedem iar un pic de munte...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BlueEyes spune:
Va pupacesc miresici Sa avetzi un week-end placut...shi...mult soare pentru cine pleaca la mare.
Have fun shi avetzi grija de iubi vostri
BlueEyes spune:
'Neatza miresici
Va scriu de acuma seara...ca stiu ca voi suntetzi matinale. Pana ma trezesc eu, precis apucatzi sa-mi shi raspundetzi la intrebari . Stitzi cumva cu cat timp tre facuta rezervare la
si la primarie? Dar cu fotograf cu cat timp inainte tre vorbit? Ceva pretzuri stitzi cumva?
Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ralnied1 spune:
Pana se aduna fetele noastre pe forum, hai sa-ti zic eu ceva: in general, din cate stiu, actele se depun la Starea Civila cu 10-14 zile inainte (cel putin asa este la noi, in Iasi si, din cate am auzit, chiar si prin alte parti)... Rezervarea unei anumite ore cu ceva timp inainte, depinde acum de cat este de aglomerata ziua respectiva... Dar cum Zalaul nu este un oras exagerat de mare... nu cred sa fie nevoie de asa ceva... Oricum, o plimbare la Starea Civila din orasul tau, nu strica deloc, ba poate te lamureste si mai mult decat o putem face noi...
De foto/filmare, depinde iarasi... Se zice ca vreo 5-6 luni inainte nu dauneaza... In plus, cred ca odata ce ai stabilit restaurantul, ai achitat avans, ai deci data fixa, programarea la biserica (daca il vrei si acolo), cred ca poti sa cauti chiar si de pe acum... Decat sa te trezesti mai apoi ca nu mai ai de unde alege... Vorbesti cu omul... vezi ce si cum... ulterior il mai contactezi sa vezi daca isi mai aduce aminte de tine, daca te mai are undeva pe vreo lista cu programari de-a lui... Preturi, nu stiu ce sa zic... in Iasi, de ex, sunt si cu 100 euro si cu mult mai mult... Probabil asta depinde si de cat de variata este oferta lor... ca daca sunti putini la numar, presupun ca e si tariful mai mare...
E si maine o zi!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Buna dimineata!!!
Fetelor........am avut un sfarsit de saptamana urat
Vedeti, gand la gand cu bucurie, BlueEyes, chiar m-am interesat de fotograf, ca eram curioasa cat cere.......si niste prieteni acre au facut nunta anul trecut mi-au spus ca 3 randuri de poze, pozele puse pe dvd, filmarea si dvd-ul aferent i-au costat 14.000.000 .......mie mi se pare enorm!
Cica le-au facut tot felul de montaje de asta a fost asa scump......adica la o poza de-a lor au pus tot felul de fundaluri de ex. Turnul Efel, Turnul din Pisa, o imagine din Hawai.........apoi asta puteam face si eu cu un program!!!
Cum e? scump? sau m-am stricat eu de cap?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Raza de soare
Calipso: asta-i cu pile sau fara ?![]()
Stiu unde-i bisericuta... dar cum urci tu, mireasa, acolo, ha ?
Mah, nu stiu...la picior nu merge? Masinile nu ajung p-acolo? N-am fsot niciodata, ai idee cum e??
Ah, micsoreaza fato fontul ca ma dor ochii, pa honoarea mea!!!!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Stiu ca sunt trepte... asa ca masinile...
![](icon_smile_big.gif)
Ce-i cu fontu' ? Ca eu scriu direct si trimit, nu mai stau sa modific...
Ah, azi iar sunt in gratiile sefei...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Kum fu la miting ?
![](icon_smile_big.gif)
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
Neatza, dragelor!
Sa intram direc in subiect, si sa spunema sa:
-la biserica, din cate stiu, nu te priemsc cu un an inainte, pentru ca abia dupa boboteaza incolo (cand se da verde la nunti) incep ei sa-si fixeze calendarul nuntilor si pana atunci nu te primesc...evident, incercarea moarte n-are ..dar nu de-acum, de prin octombrie...asa..
Cu starea civila, da, legalul zice 10-14 zile inaintea datei fixate..insa...cum eu sunt din Bucuresti...zic doamne-ajuta daca n-oi gasi vreun "ajutor" sa fiu sigura ca ma marita statu' legal..intelegeti voi
Cu fotograful...cam tot asa, de prin ian-feb-mar.....sa ai timp de discutat, ce anume vrei...cum vrei, etc....14 milioane, adica vreo 380 de euro - numai foto, mda..si mie mi se pare cam scumpicel...da' daca le-a facut montajeeeee ....
De preturi, sa nu ma intrebi pe mine, ca-s total pe dinafara...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Stiu ca sunt trepte... asa ca masinile...Da' n-am fost...
Ce-i cu fontu' ? Ca eu scriu direct si trimit, nu mai stau sa modific...
Ah, azi iar sunt in gratiile sefei...
Kum fu la miting ?
Raza de soare
Nici io n-am fost
![](icon_smile.gif)
Pai, scrie mare rau...uita-te si tu la penultima ta postare (05/08/2005 : 14:19:15)...da', mai face si forumul figuri, nu-i neaparat de la tine
![](icon_smile_big.gif)
Nu se-ntampla nici o intalnire.....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Mi se pare o nesimtire din partea ei, atata vreme cat stia ca ne ducem acolo pe 10 aug... si nici macar nu ne-a anuntat... Am aflat intamplator, ca am dat noi un telefon, asa, de prezenta...
E si maine o zi!!!
Dar de ce nu mergeti voi in alta parte, iar pe vara-sa lasati-o cu ochii-n soare ?... Poa' sa vina, ce, voi tre' s-o anuntati ? Ea n-a facut-o... voi de ce ati face-o ?...
Vedeti-va linistiti de planuri... stii ca la gazda, nu e scump... vreo 5-600, parca... acum, problema e vremea...
![](bang.gif)
De ce sa plangi tu din cauza nesimitirii altora ? ralnied, tu asta faci de cand esti aici, cu noi... ia mai da-i undeva si vezi-ti interesu' !!!
Raza de soare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
ralnied1........ nu te lasa asa cu una cu doua ..... vrei sa mergi la
......nu te lasa..... da ce trebuia neaparat sa stai la ea????
Fratele meu e acum la mare si sta intr-o vila cu 200.000 pe noapte!
Hai ca e accesibil......si gasesti atatea vile unde te poti caza!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day