Miresele anului 2006 (13)

Miresele anului 2006 (13) | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

MIRESICI 2006

27.05. BlueEyes
, Complex Severus, Zalau
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Bucuresti
17.06. piggy, Casa Bucur, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
01.07 ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
22.07. tigrutz, restaurant Casa Ardeleneasca, biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
??.08. Ioana-Cristina, Bucuresti
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta

??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. mexxa, Iasi

daii - te asteptam sa revii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936&whichpage=1" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963&whichpage=1" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273&whichpage=1" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834&whichpage=1" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Sunt cam pleostita azi…
Aseara s-a cam rugat socru-meu de puiu’ sa-i dea masina, ca l-a prins brusc dorul de sora-sa si uite asa, suntem consemnati la domiciliu. Plus ca noi voiam ca sapt viitoare sa mergem la Slanic PH si tot socru-meu a inceput ca sa mergem tot familionul la tara, la bunici. Si nu inteleg ce stil are, dar ne face sa ne simtim vinovati ca avem viata noastra. Acum avem de ales, dar am avut grija sa fac botic, ca nu stiu cate uik-uri mai prindem noi cu soare, ca am facut planuri de 2 sapt… Daca vor sa amane cu o saptamana, sa mergem cu totii, bine, daca nu, sa plece cu fi-sa si gineri-su, ca si aia au masina.
Si ma scoate rau din pepeni faptul ca nu isi cumpara o rabla de masina ! Aproape in fiecare sambata dimineata, ne cere masina sa se duca la piata, la 2 statii de tramvai sau una cu metroul. Iar dc. noi avem program de plecat, incepe soacra-mea, ca vai, cat a carat socru-meu si ce cald e afara, ca uite cat e ceasul si noi inca n-am plecat, iar el s-a intors si ar fi putut sa ia masina… Ia uite ! De parca l-a facut ma-sa cu masina de mers la piata. Pai noi ne-am chinuit sa schimbam masina, ca sa care el de la piata ?
Si-mi pare rau si de puiu’, ca e undeva la mijloc…
Asa ca am hotarat sa stam amandoi acasa, ca oricum el nu are cum sa mearga in vizita si sa-l las singur… cand stiu ca el nu ar face asta… nu vreau… O sa dormim pana mai tarziu ( sper, ca de obicei la sf. sapt. tot la 6 ma trezesc ), o sa lenevim in pat, o sa facem curat, o sa gatim… si eu ma voi gandi ca ar fi trebuit sa ma vad cu voi… Asa ca… imi pare rau, dar eu nu vin acum…
Oricum, vazui ca nu sunt singura...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

MIRESICI 2006

27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Bucuresti
17.06. piggy, Casa Bucur, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
01.07 ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
22.07. tigrutz, restaurant Casa Ardeleneasca, biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
??.08. Ioana-Cristina, Bucuresti
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta

??.??. anamariame, Botosani
??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. mexxa, Iasi

daii - te asteptam sa revii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936&whichpage=1" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963&whichpage=1" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273&whichpage=1" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834&whichpage=1" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Razuca, imi pare rau ...ca esti supi..ca nu ne vedem...dar, lasa, o sa treaca! Nu mai pune la suflet micile rautati ale....oamenilor mari!
Si pana una alta, gandeste-te ca o sa fii cu iubi, un week-end intreg, fie si in casa ....cu vremea, nu te mai gandi, ca ma faci si pe mine sa ma intristez ...ca noi, vorba aia, avem bilete de pe 15 si daca vine vreme urata, eu ce fac? Iar ma bronzez fasii-fasiute, ca acum doi ani?
Fruntea sus, da?
Hai sa dau o veste: de ieri e oficial , Calipso este ocupat pentru 26.08.2006 , daduram avansu' si ne scrisera la carnetele, primiram si factura, totul in regula! E drept, ne-au ajutat ai mei putin, dar, vreau sa punem ceva deoparte pana la anul, ca nu pot fi chiar atat de "nesimtitoare" sa las totul in carca lor, nu?
Ah, si cica daca vroiam cu 2 saptamani inainte, nu gaseam liber ...deci, s-au apucat romanii de rezervat localuri, fratilor! Asa ca, graba mare, nu mai stati!
Pusi la fete!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetele!!!!

Lasa Raza nu mai fi suparata ca trece.Nu pot sa-ti zic sa lasi de la tine, ca ma cunosc pe mine si nu as suporta asa ceva. eu nu le-as da masina nici in ruptul capului.Nici nu ar avea tupel sa ni-o ceara.

Bravo Krelia!!! Si noi suntem notati in caietel, e drept ca nu am mai fost pe acolo, poate o trimit pe mama, dar avansul de 20 mil. il dam numai in ian., cand semnam si un contract.

Sunt happy, strengarul meu misca de numa, cand il strig pe nume MARCO (sa inteleg ca-i place), dar cand vorbeste tat-su' cu el nici vorba.Ce inseamna sa ai baiat? Din burta tine cu mama.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

mexxa, dejaba e patu' incalzit...ca la mine e interzis vreo 3-4-5 zile aseha...(stiti voi )...da', si cand om recupera !
alinush, iarta fata, ca nu tinu minte, da??? Acum am bagat la cap si nu mai uit!
BlueEyes, scumpa, intr-o vreme si eu ma gandeam la doua perechi de nasi...nu ca asa s-ar purta prin zona asta, dar,a sa...de chestie (ca sa fiu eu mai cu motz ), da', cand am auzit ca de fapt, numai o pereche sunt mai nasi decat ceilalti...ca aia stau in fata si a doua pereche mai in spate..am zis, hai lasa...si am ramas tot la una...auzi, da' io n-am inteles chestia aia cu "pe langa alte 3 perechi de nashi"...da' ce...o sa aiba 4 perechi de nasi?? ...ah, si cu siguranta n-are nimic daca iti iei 2 perechi de nasi...stiu si eu ca prin zona ardeal-transilvania se poarta cu 2 perechi de nasi, dar, nu cred ca e obligatoriu....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hai ca stiu si eu ceva.........deci sa va explicitez, cum e treaba cu nasii.........in Ardeal se poarta 2 perechi dar nu e obligatoriu....insa in Maramures cu cat ai mai multe perechi de nasi cu atat esti mai cu motz.......cunosc un caz 5 perechi de nasi!

aaaaaaa.......un prieten de-al meu care trebuia sa aiba anul viitor nunta urma sa aibe 3 perechi de nasi, 2 perechi din partea lui si 1 pereche din partea miresei! S-a contramandat totul, dupa ce au facut logodna......

In 4 septembrie anul asta trebuia sa merg la o alta nunta, si aia au contramandat.............o fi ceva in aer????

Oricum eu nu doresc decat 1 singura pereche de nasii, ca daca-s mai multi o sa ma incurc in nasi pana la urma!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

10x fetele!
Cred ca pana la urma o sa raman cu o pereche de nashi...ca asha simtzim noi... Cre' ca daca mai chemam pe cineva numa de dragu de a chema, o sa se simta in plus saracii... Numa' ca ... tare ma tem ca mama-soacra nu s-a putea impaca cu gandu ca nashii-s din partea mea... Treaba ei...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Bravo Krelia, ma bucur mult pt tine
Cat ai dat avans?
Parerea mea este ca n-ar trebui sa va luati chiar in totalitate dupa traditiile zonei, adica daca voi vreti doar 1 pereche de nasi sa aveti mai multe doar pt ca asa e in zona respectiva.
Giova, cand ar trebui sa nasti? Ce sentiment placut trebuie sa fie sa-ti simti copilul in burtica De-abia astept sa avem si noi un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

A, am uitat sa va spun buna dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata, pe la pranz, asa....
Ce ziceti voi fetelor de mai multe perechide nasi???? Eu una n-am mai auzit de asa ceva. Ce ciudate sunt chestiile astea cu obiceiuri diferite in fiecare zona. Chiar ca "la cate bordee, atatea obicee". Noi inca nu avem nici perechea aia de nasi care se impune. Ce-i drept, o idee am eu, e cea mai buna prietena a mea, care ne-a si sugerat ca ne-ar nasi cu draga inima, dar nu prea vrea iubitelul meu, ca cica nu ne vedem des cu ei (nu ne-am vazut de un an, de la nunta ei...), si c anu prea avem legaturi cu ei. Dar multi imi zic ca e mai bine asa, decat sa dai peste vreo cotoroanta de nasa, care sa-ti manance sufletul din tine, cu mofturi, figuri si vizite oficiale. Si, atata timp cat iubitelul meu nu are alta idee de luat in calcul, astia sunt, si gata. I-am dat termen pana in seprtembrie, si, daca nu gasim pe altcineva, deja ii comunic prietenei intentiile noastre. Ar fi perfect, pentur ca ea ma cunoaste cel mai bine, si nu o sa ramana socata de ideile mele complet pe langa traditia organizarii nuntilor. M-ar lasa in legea mea, si mi-ar oferi doar ajutor si sprijin. Nu e bine asa?
Nu stiu de voi, dar eu am auzit niste povesti de groaza cu nasi...de mi s-a facut parul maciuca. Au unii asa un dar sa te streseze, de fapt, unele, ca cica nasele sunt mai cu pretentii. Eu de nasi de botez nu porea am avut mare noroc, si aia au fost niste oameni de nimic, cand am dat de greu si-au intors spetele si au plecat. La inmormantarea lui taica-miu au venit cu o coroana amarata, si apoi nici ca au mai dat un telefon, sa vada daca ne e bine si daca ne pot ajuta. Of, oamenii astia....

Andita

Mergi la inceput