Copilasii de ian-feb-mar 2003 (2 ani jumate)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Salut.
Sanzi, las' ca trece repede. Da' de ce il doare funduletul? Lui Stefan i-a facut vaccinul in picior.
Numai bine.
Nicoleta.
sinzi_ana spune:
noua toate vaccinurile ni le-a facut in fundulet...stiu ca la alte dispensaruri se facea in picior...
Dar cred ca e mai bine asa...
Deja David e mai bine, a facut febra, dar mica si nu prea s-a simtit...
Azi a fost vioi, s-a jucat cu prietenii lui, era chiar sa uit ca nu are voie sa faca baie si sa mergem la plaja!!!
DAr ne-am domolit si doar am facut o tura in masinutele din satul de vacanta!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
ghinetz spune:
Ne-am intors si noi de la mare.
A fost frumos, iar 10 zile mi-au parut nici prea multe, dar nici prea putine. Numai bine. Placerea lui Stefan a fost sa sparga valurile. Cel mai mult insa ii placea seara la discoteca (o scena pe plaja cu multi copii si un animator simpatic). Am avut ceva probleme in sensul ca erau zile (chiar si cate 3 la rand) cand nu manca mai nimic. Porumb fiert, cornuri...nimicuri de astea. Recupera insa in cate o zi! Mai ales daca mergeam la pizza. Si recupereaza si de cand ne-am intors (sa nu cumva sa zic cu deochi
)
Asteptam si noi cu emotii vaccinul de luna viitoare. Imi amintesc nepotelul meu cand l-a facut a mers cateva zile schiop, dar asa, de fandoseala, ca-i placea sa spuna ca e ranit in lupta![]()
![]()
Acum tr sa plec sa fac friptura.
Revin cu noi perle de-ale lui Stefan
Oana
si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nicoleta spune:
Salut, Oana. Bine ati revenit.
Stefan a mancat bine la mare, mai ales in ultimele zile. Lucru care se intampla si acasa. Sper sa il tina, este evident ca il ajuta tratamentul homeopat pentru Giardia. A luat ceva in greutate, se pare ca incepe sa se rotunjeasca.
Noi azi am facut picnic. A fost fain, Stefan a fost incantat ca se vedeau trenurile. Voi ce mai faceti?
Nicoleta.
sinzi_ana spune:
Salut si noi!!!
Ghinetz bine ati venit!! Ma bucur ca v-a placut la mare !!!
Noi azi am fost la buni si am socializat cu catelul si a dormit cu el, a facut pipi cu el...si tot asa!!! Foarte interesant...
Eu mi-am prins urechile intr-un comp, l-am formatat si nu mai pot sa il fac la loc...
Nicoleta, i-am facut si eu copro si a iesit negativ...de cate ori sa ii mai fac?
Sinzi
si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
Nicoleta spune:
Salut.
Sanzi, eu i-am facut de trei ori, in zile consecutive. Nu ziceai tu ca ti-a spus o asistenta ca de 7 ori?
Nu stiu, acum fa si tu o medie.
Nicoleta.
Nicoleta spune:
Salut.
Sanzi, eu am zis de 3-4 ori, tu ai zis de 7 ori la rand, trebuie facut in zile consecutive... Cam asta ar fi.
sinzi_ana spune:
Nu mi-a spus ca de 7 ori...mi-a explicat ca ciclul lor de viata, sau cand ajung in kaka, este de 7 zile si ca daca faci 3 zile la rand poti sa nu nimeresti astea 7 zile, si ca e mai bine sa faci din 7 in 7 zile,...sau cam asa ceva...
Oricum, m-am linistit un pic...
Voua v-a iesit pozitiv de prima data???
David s-a mai ingrasat si el parca un pic, ca la munte a slabit...si vad ca nu prea a mai luat in lungime...are 14kg si 97cm...
A inceput sa inteleaga notiunea de maine si ieri si le foloseste...si mai ales de dimineata si dupa=amiaza...
Cu somnul nu prea mai stam bine ca se trezeste noaptea si vrea cu mine in pat!!!
CAt lapte beau copiii vostrii?
DAvid bea ori 250ml pe zi ori 500ml...oare e suficient? sa ii mai dau calciu din sept??? Pediatra asa spune, eu ma abtin un pic!!!
Am pus si poze noi, in albumul poze noi, cu elefantii de la circ, tigrii si camilele!!!!
Sinzi
si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
ghinetz spune:
Au iesit baietii singuri la plimbare asa ca intre o supa si o friptura mai am ceva timp de DC.
Nicoleta, cum a decurs la voi consultatia la homeopat? Tratamentul il dai in mai multe zile? Noi am fost deja a patra oara, dar rezultate inca nu se vad. Trebuie sa mergem iar in octombrie. In special la noi e problema amigdalitelor si a imunitatii. Cat cost consultatia la medicul la care mergi?
De ceva timp Stefan are pofta de mancare, desi - nu stiu daca am mai scris - ii ies doua masele. Saracul. Sper sa mai puna si el ceva kg pe el. A mai crescut. Are 102cm. (nu-i cam inalt pentru varsta lui? N-am mai citit cam in ce limite tr sa se incadreze la 2 ani jumatate)Dar tot la 14 kg a ramas.
Sinzi, Stefan bea cam 500 de ml de lapte. Nici eu nu stiu daca sa-i ii dau calciu din septembrie. Sau vigantol. Sa vad ce zice medicul cand mergem la vaccin. Desi homeopatul a spus sa nu-i dau nimic in plus ca sa vedem ce efect are tratamentul homeopat. Medicului de familie nu i-am zis ca am mers si la homeopat, ca ea mi-a dat pentru imunizare niste chestii (Baraka), iar eu am oprit tratamentul fara
sa-i spun. Si nici vitamine nu i-am mai dat. Mi-e cam frica de vremea rece. sa nu vina iar si racelile cu complicatiile lor cu tot, ca nu mai vreau!!!
Sinzi, aveti un plimbaret! Il faci de pe acum vamaiot? A participat si la concerte pentru salvarea Vamii? Ca eu nu am reusit sa ajung, dar m-as simti bine sa stiu ca preia generatia lor protestul. Chiar? Cum faci sa te deplasezi in atatea locuri cu el? Conduci tu? Mai mergi cu cineva? Nu e obositor?
Oana
si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nicoleta spune:
salut.
Sanzi,si eu am stat linistita dupa al doilea copro, care continea probe din scaune din doua zile consecutive (asa am fost sfatuita sa fac). Am zis ca gata, am scapat. Dupa cam o luna am facut iar copro si... tot mai avea. La ultimul copro am luat mostre din scaune din trei zile consecutive. Nu am dus mostra si ziua.
Oana, nici medicul nostru de familie nu stie ca am mers la homeopat. Nici nu ii spun. Consultatia costa 400.000. Vineri ne-a venit acasa. Era in zona si a spus ca 200.000 este ok. In timpul consultatiei s-a uitat la manutele lui, apoi mi-a pus diverse intrebari despre ce ii place sa manance, daca este calduros sau nu, de ce ii este frica, cum i-as descrie comportamentul, etc. La voi? Stefan a inceput si el sa manance mai bine, cred ca apropie 16 kg. Are 93 de cm (oare prea putin pentru varsta lui?).
Chiar, ce inaltime aveti voi, sotii vostri?
Eu am 1,70 si sotul 1,81. Cand erati mici (pana in liceu) ce loc ocupati la sport, in ordinea descrescatoare a inaltimii? eu, antepenultima. Apoi am inceput sa cresc...
Cam atat.
Nicoleta.