Copilasii de ian-feb-mar 2003 (2 ani jumate)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns compi spune:

Ana, mersi pentru update la lista, doar ca trebuie sa pui valorile masurate la vaccin ieri: 98.5 cm si 18 kile !!! de aia facusem eu muschi de la carat in brate :)
si e fata lui Loryi'74, nu e bebe nou pe aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Compi, am notat!!!! Nu stiam ca e fata lui Loryi!!!
Poze nu ne aratati???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Ati facut vaccinul de 2,6 ani???
Cum au reactionat copiii? Ca mie imi e cam teama sa i-l fac lui David

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Noi suntem singurei pe aici?

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Saluuuut!
Azi am venit si noi din vacanta! A fost super, mai ales la mare.
Sanzi, am fost prin C-ta, dar de 15 august, de Ziua Marinei, si nu ne-am dat seama ce zi este decat cand am ajuns si era aglomerat... Am stat putin si nu am avut cum sa ne intalnim. Imi pare rau, mai ales ca as fi vrut. Poate mai facem o excursie in toamna la mare...
Stefan s-a comportat bine, nu am avut probleme. A inceput chiar sa manance mai bine. Si i-a placut si la plaja, si toate cele de pe acolo.
Revin cu amanunte.
Nicoleta

Mergi la inceput

Bine ati venit Nicoleta!!!
S-a distrat Stefan? I-a placut marea??? A inotat?
DAca ati facut poze sa ne trimiteti si noua!!!
David e mare fan apa!!!

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

salut.
Stefan era fascinat de apa, dar nu intra decat cu colac si tinut de maini... Insa ii placea sa arunce pietricele-scoici, adica. A fost super, eu m-am ingrasat, mancarea a fost super si la discretie, conditiile de cazare, faine, piscinele curate si un loc de joaca dragut... Ce mai, ca intr-o vacanta reusita! Insa problema... s-a adaptat greu la patul nou si la dormitul cu noi, desi era mult loc, s-a cam fatait noptuile, insa dormea bine si la pranz... Recuperam noi.
Cred ca Stefan a luat si el in greutate. Si a inceput sa manance mai diversificat.
Apoi ne-am dus la ai mei, am stat 3 zile, apoi la socri... Un adevarat tur. Sa fac socoteala si va scriu cati km.
Din pacate poze digitale nu avem. Dar poate scanez cateva clasice. Maine le vad si eu.
Cam atat.
Voi ce ati mai facut?
Ce fac nazdravanii?
Nicoleta.

Mergi la inceput

Le priieste la plimbareti schimbarea de aer!!!
Cat despre fataiala, David mereu se fatzaie in pat, si am observat ca nu conteaza, odihnit, obosit, in pat cu noi, in pat strain la el inpat tot asa face...

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Salut.
Ieri Stefan ne-a uimit. Ne-a cantat o melodie pe care a auzit-o la tv numai de 3-4 ori. Bambi, "Come" sau asa ceva. Si sa-l fi auzit cum canta (transcriere cvasi-fonetica) "Cam intu mai laif, cam intu mai laif, coz ai nid iu sau, beibe, mai laif, beibeeee", etc. Sau il mai auzim cantand "Dragostea mea... am sa-ti dau un cado". Ce sa mai, murim de ras (in sinea noastra sau ne ferim sa nu ne vada, este asa de serios!)!
Si deja gaseste explicatii pentru tot ce vede, spre exemplu am fost la bunica acum cateva zile si a vazut o vaca, vaca mugea si Stefan a zis: "Uite ce frumos plange vaca! Plange ca nu i-am dat un pupic!". Si sa-l fi vazut cum folosea lopata, parca sapa! Si alerga dupa gaini cu batul. Ce mai, orasean 100%!
Ai vostri ce pozne mai fac?
Am descoperit ca Stefan este fan mamaliga!
Nicoleta.

Mergi la inceput

Noi tocmai ce am facut vaccinul de 2, 6 ani si David e cam morcovit...a facut si febra, il doare si funduletul un pic...
Astept sa ii treaca

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput