Copilasii de ian-feb-mar 2003 (2 ani jumate)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ghitez, drum bun, concediu placut si spor la lectura!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
M-a cam speriat subiectul cu viroza... Da' tot venim.
Oana, sper sa aveti vreme buna. Ca si noi... Vineri nu este de stat acasa, venim si noi!
Nicoleta.

Mergi la inceput

Nicoleta stai linistita...daca ai grija ce ii dai sa manance, il speli bine pe maini, si fructele pe care le mananca...nu trebuie sa iti faci griji!!!!
Eu am o prietena care vine toata vara din bucuresti cu 2 copii (de 2,3 si 6 luni) si sta chiar si de 2 ori pe zi cu ei pe plaja si nu au avut nici unul nimic...
Ce sa mai vorbesc de DAvid si toti prietenii lui!!!!

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Azi am fost la plaja si DAvid nu mnai vrea sa stea deloc la apa mica...Pentru ca are colac, vrea numai "in larg" si trebuie sa ma tin dupa el, si sa il trag mereu inapoi, ca si-a propus sa ajunga la pietrele din larg!! hihi...

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Toata lumea e in vacanta???

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Bine v-am regasit fetelor!
Ne-am intors din vacanta la bunici (parintii mei) si suntem gata sa o luam de la capat... Eu sunt deja la serviciu si nu mai termin de citit mailuri...
A fost un concediu placut...nu a fost extraordinar dar placut... Ce ne-am permis a fost sa mergem la Moeciu trei zile...in rest la tara la "mamaita si tataitu'". Luca s-a invatat plimbaret si nu prea vroia sa ne intoarcem acasa. In schimb cand am ajuns, aseara, acasa nu mai termina cu giugiulitul jucariilor..
Va pup si promit sa mai scriu dupa ce mai rezolv din muntele de probleme...

Alina si Luca nazdravanul

Salvati viata unei bebeluse de numai 6 luni!!!
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

Alina bine ati venit!!!
Cred ca v-a placut tare in vacanta...pacat ca sunt asa scurte!!!

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns compi spune:

salutare tuturor si felicitari pentru progresele celor mici.
as dori sa va intreb ceva. cum ati rezolvat cu somnul celor mici? a noastra are 2.5 ani, si inca trebuie leganata pe picioare seara si la pranz ca sa adoarma. in plus, mai e si cantatul sau cititul pana adoarme. iar pe la 5 dimineata se trezeste sa bea lapte. nici nu indraznim inca sa o lasam singura noaptea in camera ei sa doarma, dar cred ca odata trebuie sa luam taurul de coarne (asa e vorba, ca de cautat in cornite o cautam zilnic :) ), pentru ca e obositor. eu as vrea saptamana asta sa o lasam singura dupa ce adoarme noaptea, sa punem perne pe jos daca se rostogoleste si vedem noi...dar sint curios cum ati rezolvat voi, si daca au protestat energic atunci cand s-au trezit singuri noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns compi spune:

hai sa contribuim la statistici:
Mariuca a implinit 2 ani jumate in augustul asta, are 98 cm si vreo 16.5 kile, desi cand o mai car in brate mi se pare ca a mai luat ceva greutate fata de luna iulie. S-a inaltat bine vara asta, cred ca i-a prins bine soarele, mai ales cel de la mare.
E un copil curios si turuie non-stop, cu accente puternice de personalitate in anul asta mai ales.
Luna asta am inceput si operatia 'fara pampers noaptea' si inceputul e incurajator. In afara de faptul ca nevasta e epuizata de energia ei, alte probleme nu avem de raportat. Se pare ca eu o sa am sarcina sa o invat sa doarma singurica noaptea, desi avem vaccin in cateva zile. Sper sa nu ma frece prea tare la serviciu acum, ca o sa vin cu ochii umflati de nesomn :)
Toamna asta incepe gradinita, e una pe laga Piata Muncii; mi-au facut o impresie buna, si au fost si educatoarele multumite, le era initial teama pentru ca ea este cea mai mica din grupa care se formeaza acum. A fost in iulie cateva zile si s-au convins ca face fata foarte usor.
Fiindu-ne teama ca s-ar putea sa mai racesca prin iarna, am ales program scurt la grdinita, urmand sa stea dupa amiaza cu bona (pe care vrem sa o pastram inca vreo 6 luni), iar daca sint probleme de sanatate ale copilului, sa stea toata ziua cu ea.
Ce ma mai amuza printre altele: ii place sa inventeze cuvinte, si se distreaza cand eu ii zic ca nu am habar de ce spune ea.

c.u. soon

Mergi la inceput

Salut!!
Compi, bine ai venit, cum am putin timp o trec pe Mariuca pe lista!!!
Numai fetite una si una avem!!!!

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput