Copilasii de ian-feb-mar 2003 (2 ani jumate)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Sanzi, felicitari. Si noi suntem mandri de Stefan, se trezeste noaptea sa spuna ca face pisu. Si scutec ii punem numai de control, la somnul de pranz si noaptea. Foarte rar (o data pe saptamana poate) gasim scutecul ud. In rest... La iarba, la floricele sau la olita.
Sa stii ca Stefan, desi mananca bine, nu pune prea mult pe el. Ma gandesc sa nu fie de la Giardia. Intr-un an si jumatate a pus pe el 5 kg. Insa medicul a zis ca este in grafic, la mediu si cu greutatea, si cu inaltimea.
La voi ploua?
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu ploua, a picurat un pic dimineata dar acum e destul de cald, si cativa nori!!!
Azi am fost intr-un loc de joaca pt copii, si i-am mai luat plstilina, ca facem niste forme, o sa pun poze pe net cu formele pe care le construim amandoi (mai mult eu) din plastilina!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Salut.
Azi am fost la homeopat si am inceput deja tratamentul pentru Giardia si pentru ridicarea imunitatii. Vom vedea...
Cand ne intorceam cu masina Stefan a zis sa mergem la tramvai. Si daca i s-a spus ca nu mregem, a zis el repede: "Nu mergem la tramvai ca la tramvai este noapte", si era miezul zilei.
Ajuns acasa, a inceput sa se joace in patut cu masinutele si neavand ce sa puna in cele doua excavatoare, si-a dat jos sosetele si le-a folosit ca incarcatura. Mi s-a parut asa haios! Unde mai pui ca vorbeste cu masinutele lui, le cearta, le explica diverse, le asaza pe o parte cand trebuie sa se culce...Ai vostri cum fac?
Numai bine.
Nicoleta.
PS SAnzi, cum este azi la mare?

Mergi la inceput

Noi vom intra in faliment in curand...pt ca in fieecare seara David vrea sa il dau in :
1. masinutele care merg pe pod (de 2 ori daca se poate)
2. trenuletul rosu (si aici tot de 2 ori)
3. camion
4. trenuletul galben....
Si eu il las, pentru ca nu vreau sa ii creez complexe...si ma gandesc, las' ca nu mai tine mult vara!!!! Si nu pot sa ocolesc satul de vacanta ca e jale!!!

Nicoleta, DAvid nu prea vorbeste cu masinutele...dar cred ca e tare haios Stefan!!!!
Azi e cam innorat la mare, dupa ce dimineata a fost soare...si chiar cred ca va ploua mai dupa-amiaza, sau chiar acum...
De maine ii fac si eu copro, dar asistenta mi-a spus sa ii fac la 7 zile, caci procesul de depunere a oualelor de catre viermisori este de 21 de zile, si trebuie sa prinzi un ciclu....

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Si noi avem o "rectificare" (de bine :)))
Am fost azi la medic, pentru ca ne-am umplut de bubitze - de la caldura, am aflat - si ne-am cantarit, de data asta pe bune. 18 kile juma , ce bine, si un metru "in cap" inaltime. Oricum suntem cam "heavy" - greutate de 5 ani, inaltime de patru ani, dupa cum ne-a zis medicul, care ne-a dat calciu supliment. In rest toate bune, pentru ca la noi, la mare, s-a pus de o furtuna asa ca e foarte racoare si cred ca o sa ne dispara bubitzele.

Miki si bebe Pitzy

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Salut.
Tincutza, ti-am vazut puiul, este o dulcica! Sa fie sanatoasa.
Sinzi, eu cred ca unui copil nu-i creezi complexe daca ii stabilesti niste limite. Noi, cand mergem in Metro/Selgros/Carrefour trebuie sa ne tinem tari pe pozitie si sa ii luam o singura jucarie, altfel am pleca acasa cu tot raionul de jucarii. Mai nou o mai rarim cu jucariile fiindca trebuie sa nu creada ca mersul la magazin trebuie sa se termine cu o jucarie. Si nu numai legat de jucarii. Nu cred ca este bine sa ii dai impresia ca poate avea tot ce cere, cand cere. Acum putem, dar daca va veni o vreme cand nu vom mai putea? Sau daca va trai cu impresia de "buric al pamantului" si stim cu totii ca este greu mai apoi sa ii dezvatam... Noua nu ne iese mereu cu explicatul, insa incercam sa perseveram si nu pentru a face economie. Stiu ca este si mai comod a-i face toate poftele, nu tipa si nu se tranteste, insa cum ramane cu intelegerea unei situatii care nu se finalizeaza dupa dorinta lor?
Am urmarit pe Net prognoza meteo. Se pare ca urmatoarele zile vor fi insorite, cu exceptia uneia, nu mai stiu care, cand va fi furtuna. Insa vom trai si vom vedea.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Nicoleta nu stiu prognoza, dar e un frig!!!!!!!!!! Aseara DAvid era imbracat cu tricou, bluza cu maneci lungi si geaca de blugi!!! Am vazut copii si cu geaca!!!
Si azi dimineata pare la fel de frig...vine un aer rece de afara...inca nu s=a incalzit desi e soare...
Nici eu nu ii fac lui David toate poftele...dar cand face ceva bun, imi spune "sunt cuminte si ma plimb cu masinuta care mere pe pod" si ma impresioneaza...si il dau...DAr nu pentru ca se da cu fundul de pamant, ci pentru ca asa...ma manipuleaza ...imi spune (mai nou) "mananc tot si ma lasa mama sa ma dau in trenuletz"...
si eu ma gandesc, ca vine toamna in curand si nu voi mai putea sa ne distram in satul de vacanta...sa ca sa profit acum!!!!
Ce sa spun...imi place...si mie...
Dar cred ca am sa o mai raresc un pic...

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

In Bv este mai cald, soare. La mare? Pleeeease!
Nicoleta.

Mergi la inceput

Este soare...dar cam racoare...dimineata am iesit cu maneca lunga...apa marii este un pic rece...dar merge de o baie...
Dar in schimb e soare, cred ca se va incalzi!!!

Azi am fost cu tractorul in parc...
Am pus poze la poze noi:

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nu am reusit inca sa-mi fac bagajul. Toata casa e plina de haine si am acel sentiment ca sigur voi uita ceva, desi mi-am facut zeci de liste. Imi tot repet ca obligatoriu e sa am la mine actele, banii si pantofii. (asta e o veche vorba de-a tatalui meu) In rest...Maine vom fi deja la mare, poate chiar pe plaja, daca tine vremea cu noi. Voi face o pauza de calculator, de tv. Imi voi lua carti sa citesc cat doarme Stefan. Se anunta un concediu frumos.
Va doresc si voua tot binele din lume.

Mare, veniiiim!!!!!

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput