VRANCEA (11).Poftiti!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

prezenta suntem...

LA MULTI ANI! BRUXINHA!!!

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Tot io..

Salutare, Salutare....

LA MULTI ANI! SIMONA

.....numai bucurii si fericire sa ai parte in viata si poate se indeplineste si marea ta dorinta pana la o noua aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

SIMONA,iti urez ca numai clipe fericite sa ai in viata .Sa fie viata ta un lung prilej de zambete si nimeni sa nu iti umbreasca fericirea.Iar RUXI , sa fie cea care sa te faca sa fii o mama fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele dragi, Alex, Lori si toate prietenele care v-ati gandit azi cu gand bun pentru o clipa la mine! Nu am cuvinte sa va multumesc... pentru felul in care m-ati primit alaturi de voi, pentru felul in care ati stiut sa ma ajutati de fiecare data cand am cerut ajutorul si mai ales pentru faptul ca va stiu acolo (oriunde ati fi) prietenele mele dragi!

Va multumesc din tot sufletul si fie ca Dumnezeu sa auda urarea voastra, pentru ca asta (dincolo de dorinta fireasca de sanatate) este cea mai mare pe care o avem si eu si sotul si fetita noastra.

Adevarul este ca azi chiar am fost o rasfatata. Multi prieteni si-au amintit de ziua mea si am primit cadouri care m-au bucurat tare mult. E frumos si e bine sa stii ca ai oameni buni in preajma!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Desi eu am mai urat, mai urez si azi: LAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAANI iubita noastra, sa ne traiesti!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Motanikule un mare si sincer multumesc pentru gandul bun ce mi l-ai trimis si care n-o sa-mi iasa curand din minte... steluta aia trimisa de tine sa stii ca mi-a mers direct la inima. In plus, da-mi voie sa-ti multumesc si sa ma inclin in fata ta pentru felul minunat in care ne-ai facut pe multe dintre noi sa intelegem ce inseamna cu adevarat prietenia. Nu este nevoie de multe cuvinte ca sa intelegi ce si cine se ascunde in spatele unui mesaj.
Nu vreau sa vorbesc pentru celelalte prietene, dar eu te-am simtit inca de la inceput ca esti un om deosebit si acum am ocazia sa spun asta raspicat. Iti multumesc Motanicu' nostru drag!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Iar ma ridicati in slavi, e clar ca tre sa pun titulatura aia cu desteapta si frumoasa si modesta...

Sim, hai ca nu sunt deosebita, am si eu partile mele rele, ce crezi, dar voii imi sunteti tare dragi, din tot internetul asta pe unde mai cutreier eu voi imi sunteti cele mai dragi si va simt cel mai aproape de sufletul meu, cu voi ma simt ca intre prieteni vechi si mi-e drag sa scriu aici pt voi si cu voi.
Asa ca orice gand de-al meu care vine catre voi e sincer si lispit de orice alt interes, decat prietenia voastra ma intereseaza, nu numai aici virtual ci si in realitate, sper sa pastram legatura si sa va cunosc personal pe toate/toti si apoi sa pastram prietenia o viata!

Te pup inca o data si sa vii sa ne povestesti cum ai petrecut ziua...ce cadouri ai primit si inca o data multi, multi ani fericiti!

p.s. Povestea stelutei vine de la o felicitare englezeasca ce mi-a placut mult si e modificata putin de mine...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

La multi ani, Simona, cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare fetele mele dragi!
Ce mai faceti?
Noi am ajuns aseara inapoi acasa.
Imi pare rau ca nu am mai reusit sa ne vedem sau sa va mai scriu dar am stat foarte putin si am avut parte numai de probleme.

LA MULTI ANI,SIMONA!
(Imi cer scuza ptr. intarziere dar ieri am fost pe drum spre casa)
Sunt superbe pozele de la voi!Multumim!

Va pup pe toate!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

E cazul sa se reintregeasca gasca, danutza a aparut, haideti Flori si Andreia din vacante...iar Kata, Iselin, Prixi...unde umblati? Scos stiloul cu rosu sa trec absentele...

Pupici si un we superb va doresc!!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput