VRANCEA (11).Poftiti!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Sim, te pupik.Nu vreau sa te-ncurc, simbata am un program deja stabilit, ma preocupa amenajarile interioare si merg la Mobexpert si la mall-ul acela cu house design.Vin si cu copii dupa mine, ajung si la mall simbata sa maninc niste aripioare la KFC.Daca esti prin zona...ne vedem.ok.

Da' ce liniste p-aici...
Va pup.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutari!

Sim, abia astept sa iesim toti la un mic (ei, hai, mai multi) si o bere...si sa va cunosc si personal ca tare drage imi sunteti..

Kata, aripioare picante, a?
Si preferatele mele.
Si nush daca v-am zis dar eu am fost ceruta intr-un KFC
Eram aici in vacanta si cautam verighete, le vazusem pe astea si umblam dupa ele si am umblat o zi intreaga, le-am luat si am zis sa mergem sa mancam.
Am intrat la KFC si Lari dragul de el cu o pulpa de pui intr-o mana, cu gura plina, cu verigheta mea in cealalta, mi-o pune pe deget si zice mestecand mancarea "vrei sa fii sotia mea?"
Mereu murim de ras cand ne aducem aminte momentul...si fetzele celor din jur...

Hai va pup, e cald si soare dar de maine vin ploicele.
Flori, n-ati ajuns mamai acasa?
Roxa, tu ne-ai uitat de tot, bag seama ca nu vrei sa dai de baut pt ziua ta...

Pupici tuturor si o zi buna!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Kata eu sambata am program de voie. Nu stiu in care Mall v-ati hotarat sa mergeti (Militari sau Vitan), dar pentru noi nu este nici o problema sa venim, mai ales ca sambata chiar n-ai altceva mai bun de facut decat sa cheltuiesti bani. Adevarul este ca noi ne-am cam lasat de sportul KFC de vreo cateva luni. La ultima verificare "tehnica" a iesit mare de tot colesterolul si la mine si la domnul meu, asa ca pe la noi se discuta despre peste, carne la gratar..., dar ne-am obisnuit.

Dar la o portie de mici tot nu rezistam.... Asa ca la primul drum prin tara, Motanicule draga te astept cu mare drag in Bucuresti sau poate chiar la Focsani sa uiti de mancarea de la bodega romaneasca din Londra (de care ziceai tu candva). Avem noi grija de asta...dupa cum ziceam

Loriii, Doruuu stiu ca sunteti ocupati, dar dati-mi va rog semnal daca vreti bilete la concert au ba, ca mi-e sa nu ramanem fara.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

La ce concert va duceti?

Ah, am uitat: neatza!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Vine Jon Anderson in Bucuresti pe 5 septembrie si vrem sa-l vedem.
Sper sa pot baga aparatul de pozat in Sala Palatului, ca ma si infiintez cu pozili la voi

Mergi la inceput

Salutare!

Mamaaaa, am gasit subiectul parasit pe pagina 3....unde sunteti ca trec absentele cu rosu!!!

Sim, cine e Jon Anderson?

Am vazut Madagascar ieri, sa stiti ca nu e cine stie ce, la ce ma asteptam eu in urma reclamelor...si ce a fost...dar merge..

Hai va pup, saptamana usoara si frumoasa, la mine ploua si e vreme de stat in casa, in pat...ah, cat mai e pana vineri iar...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Deagele mele,

in primul rind as dori sa urez La multi ani cu multe bucurii, sanatate si fericire la toate cele care v/ati aniversat in erioada care tocmai a trecut, sau cele care va veti aniversa pina in 10 sept (cind ajung acasa si am si eu acces la net non/stop).

Eu inca sunt in RO si nici nu imi e inca f. clar cum voi ajunge acasa. Am luat bil;et la tren, dar nu am gasit decat pe 7 sept.........mult prea tarziu, dar la avion e f. scump, iar in RO am cheltuit de departe mai mult ca in Italia:( M/as fi intors tot cu masina, dar din pacate nu mai am cu cine, asa ca trebuie sa ma readaptez...........

Nu am mai intrat pe net, dar cu subiectul vostru m/am pus acum la curent!

Eu am fost 4 zile in Delta, la Sf.Gheorghe si a fost tare frumos, in rest m-am plimbat intre Bucuresti si mama...........

Va pup si ne auzim

Mergi la inceput

Stai linistita Motanikule ca nici io nu eram mai breaza acum cativa ani cand am inceput sa descopar muzica (pe care o consider acum) cu adevarat de calitate. Jon Anderson este unul dintre fondatorii trupei Yes. De atunci a ramas vocalist. L-am vazut impreuna cu intreaga trupa acum vreo 2 ani cand a trecut prin Romania in turneul de promovare a albumului "The Ladder". A fost absolut fantastic, un concert de la care am plecat dorindu-mi ca a doua zi sa revin si sa reinceapa.

Helbi draga, iti multumesc mult pentru urari. Sa ajungi cu bine acasa si sa vii repejor pe lista, ca asa un aer de vacanta pluteste pe aici..

Lori unde ai disparut? Ati ajuns prin Vama la Stufstock? M-am uitat pe site-ul lor si am vazut o gramada de lume buna pe acolo. Uf, ce mi-ar fi placut sa ajung...poate la anul care vine...

In septembrie ne pregatim sa dam o raita pe la Sovata pentru un concediu de vreo 2 saptamani. In rest toate bune.

Va pup si va doresc o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Salut!
HELBI,multumesc ptr urari si eu iti urez tot ce poate fi mai bun!
SIM, am fost intr-adevar in VAMA.Drept sa iti spun m-as muta oricand la malul marii.Nu exista dupa mine un loc in lumea asta mare care sa egaleze atmosfera care este in Vama Veche.Nu ma poate convinge nimeni ca luxul unor renumite statiuni din lume pot sa aibe atmosfera de totala relaxare care ti-o transmite Vama Veche.
Aici poti sa te indragostesti si sa doresti lucruri care le credeai de mult timp amortite in tine.Si tot aici asculti studenti la teatru sau la istorie atat de patrunsi si de pasionati de ceea ce fac ,incat uiti ca ochii le sticlesc de multa bere pe care au consumat-o!
In rest ,toate bune!

Mergi la inceput

Vranceaaaaaaaaaaaa, iar tragi chiulul???

LA MULTI ANI BRUXINHA!!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput