VRANCEA (11).Poftiti!
Raspunsuri - Pagina 8
sim spune:
Danuta si Doru va multumesc frumos pentru urari!
Cum va spuneam...ieri chiar am fost o rasfatata. De dimineatza in timp ce ma pregateam sa plec la birou, vine Ruxi draga mamii draga si imi spune incetisor: "Mami, vreau sa-ti spun ceva. -Da, mami, spune! - Nu, nu asa, la ureche. Aplec urechea catre ea si imi sopteste - La multi ani, mami!" Am crezut ca ma topesc de bucurie si emotie.
Apoi au inceput sa sune telefoanele cu urari de bine de la prieteni. Pe la pranz colegii de serviciu (doar vo 50 de oameni!) au navalit in biroul meu cu un buchet mare minunat de trandafirasi roz si cu un cadou despre care o sa spun doar atat: "DUNE" ...miroase de te topesti - doamnele sigur stiu ce zic.
Cand am iesit la masa de pranz impreuna cu o parte dintre colegi (printre care si dragul meu sot) ma trezesc la sfarsit cum intra ospataritele purtand un tort cu artificii in el, iar patronul restaurantului vine cu o sticla de sampanie "din partea casei". Ce sa va mai spun...am fost ...cam asa ceva!
Pentru seara facuse Florinul meu rezervare la restaurant, insa nu prea mai aveam chef de mancare si am mers toti trei acasa, cu promisiunea ca recuperam sambata.
Cam asa a fost ziua mea de ieri. Pur si simplu minunata!
Danuta cu cea mai mare placere!
Mami Simona si printesa Ruxi
helbi spune:
Revin si eu cu urarile de La multi ani cu multe bucurii pt sarbatoritele din perioada asta.
Eu voi ajunge in DE cel mai probabil pe 10. Plec din RO pe 7 seara, cu trenul si ma voi opri la Viena vreo 2 zile. Speram sa fie frumos!
Va pup pe toate
dana n. spune:
Sunt foarte dezamagita!!!
Dupa cum stiti,am fost iar in .ro,special ptr. o nunta.Nunta prietenilor nostri,care au fost mai intai ai mei.
Sa faci asa ,un drum germania-romania si inapoi nu este usor din mai multe puncte de vedere(oboseala,financiar,timp pierdut...).Cei care stau in afara stiu mai bine.Dar noi ne-am gandit sa lasam totul la o parte si sa facem asta ptr. "prietenii nostri"(sunt cei care ne-au tinut lumanarile la nunta),sa fim alaturi de ei intr-un asemenea moment important,Avand in vedere ca au insistat sa mergem personal.
Ei cum ne-au rasplatit...Pana pe la vreo 2 noapte nici macar nu i-am vazut la fata.Au avut nunta intr-un local cu etaj,iar noi am fost "plasati" sus,de unde nu se vedea ABSOLUT NIMIC(intr-un separeu).Daca vroiam sa dansam, trebuia sa coboram niste scari foarte lungi.Pana ajungeam jos se termina melodia.Ei nu au avut nici macar bunavointa sa treaca pe la noi, pana pe la 2 noaptea.
A doua zi,deoarece ne-au vazut tristi,ne-au spus ca ei spera ca nu suntem suparati deoarece tatal mirelui s-a ocupat de asezarea la masa iar ei nu au putut obiecta deoarece el a suportat toate cheltuielile.
Voi cum ati fi reactionat????
Noi ne-am simtit foarte prost,dar parca nu am vrea sa fim cei carora li se potriveste vorba :"la o nunta se gaseste intodeauna un nemultumit".Credeti ca a fost un motiv intemeiat?
Sper ca nu v-am plictisit,dar simteam nevoia sa ma descarc.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
DidiAlex spune:
Neatza, Neatza...
Dana, ai perfecta dreptate in tot. Asa este pt voi a fost un efort ffff greu pt ca si noi suntem in aceeasi situatie uneori.
Insa, iti spune o patita, ca este mult mai bine ca nu ai avut parte de un Gigi contra la nunta ta...mai ales cineva tare drag...
Adevarul s-ar putea sa fie undeva la mijloc si este bine sa treceti peste toate neintelegerile.
Voi de fapt ati incercat sa fiti alaturi de ei, in aceste momente deosebite din viata.
Si, s-ar mai putea ca ei sa nu fi putut comenta asezarea la mese.
Situatii si situatii.
Daca ei sunt multumiti si incantati de nunta lor atunci consideratii ca ati avut voi un moment nu tocmai placut si treceti mai departe si ramaneti astfel buni prieteni...si chiar daca in viitor apar discutii despre aceasta nunta vorbiti cu drag de ea si astfel faceti o fapta buna..
sper sa fi fost coerenta ca scotocila e curios la ce scriu..
Alex
Mult noroc!
Edit:...ma gandeam la ceea ce ati facut voi si mi-am dat seama ca, nu sunt multi oameni care ar face acelasi lucru......insa, nu intotdeauna lucrurile sfarsesc cum am dori noi...
motanik spune:
Salutare fetelor + Doru!
Cum va petreceti weekendul?
Eu am muncit de dimineata pana la 3, apoi am venit acasa unde scumpul meu sotioir a vrut sa imi faca o surpriza si anume eclere, numai ca nu i-a iesit nimik si a sfarsit prin a arunca la cos tot...dar intentia conteaza, nu? Asa ca dupa ce am gatit papika m-am gandit sa ii intorc fapta si am facut eu o prajitura ca de ceva vreme nu m-am mai ocupat...si am facut una numita ochi de leopard, reteta de pe culinar...extraordinar de buna a iesit...miam...va invit sa o degustati, care vine?
Acum Lari doarme si eu bantui pe net...
Voi ce faceti?
Dana, te inteleg dar si eu zic sa te bucuri ca la nunta ta a mers totul bine si nu s-a intamplat nimik...Ce se intampla acum la alte nunti, nu pune la suflet. De fapt daca stau si ma gandesc, cand am fost eu mireasa, desi m-am chinuit sa merg pe la toate mesele, sa vb cu toata lumea si nu mai spun ca prietenii mei imi spuseseracu timp inainte ca ei vor toti sa stea la o masa-doua-trei impreuna si inchipuie-ti ca a trebuit sa dau ordine cand veneau invitatii unde sa se aseze.. cine stie daca nu cumva cineva o fi fost totusi nemultumit de ceva..?!
Asa e la nunti, nu ai cum sa impaci pe toata lumea...Intr-adevar ce ati facut voi a fost ceva deosebit..Eu i-am trimis pe ai mei apoi la nuntile la care ar fi trebuit sa fim noi (chiar in seara asta sunt la o nunta ai mei la un prieten de-al meu..) pt ca efortul ar fi fost exagerat de mare, nu atat financiar cat datorita faptului ca Lari nu poate lipsi de la munca...
Linisteste-te si bucura-te pt ei daca le-a iesit nunta bine si nu mai pune la suflet...
Ce faceti voi? Cand plecati in luna de miere? Sa faceti pozici si negresit sa ni le arati si noua!
Prixi, ce faci iubita? oare ne mai citesti? Daca da, hai te rog mai scrie-ne ca ne e dor de tine..nu ai mai dat nici un semn de viata de atat timp..
Cum e cu munca? NU au trecut alea 3 luni de proba? Ce se aude pe acolo?
Cu flamanda cum stai?
Te pup si mi-e dor de tine!
Floricelule, daca fac eu socoteli bine, s-au cam dus alea 2 luni in care erai in vacanta in .ro, asa ca unde esti?
Hai zi-ne ce faci, unde sunteti, cand ajungeti in Islandika?
Sa imi dai de veste cand ajungi ca vreau sa imi povestesti tot!
Kata, care va sa zica te-ai suparat pe noi sau ce ai de nu mai vii pe aici?
Ce fac baietii? Va pregatiti de scoala? rechizite, uniforma...? Ptiu, sa vezi ce mai bocesti in prima zi...
Te pupik si astept vesti de la tine.
Iselin, bag seama ca ai uitat de noi...
Sau nu mai ai timp?
Ce iti face iubita? Cand ne mai scrii si noua? ne e dor de tine, hai sa stam de vb!
Alex, tu ce mai faci? Scotocila, a?
E curios, vrea sa isi bage nasucul peste tot?
Simoneta, ce faci iubita? Ce zi super ai avut, ma bucur si sunt fericita, de altfel nici nu ma asteptam sa fie altfel pt ca meriti din plin!
Cat despre iubita ta mica, deja simt ca o cunosc din povestile tale...si e asa de scumpika!
Lorena, Doru...cand scrieti despre mare asa ma apuca un dor...Si tot asa mi-a venit ideea...daca reusim sa ne adunam intr-o vara (poate la anu' chiar) toti si sa mergem la mare impreuna..wow ce super ar fi (pt mine cel putin!)..
Ce ziceti?
Andreiuta...deci ziua ti-o petreci in .ro...pai iti urez de pe acum sa fie o zi superba si sa petreci bine si sa vii cu amintiri frumoase si cadouri la fel!
Bubutzu, Speranta, Bruxinha...nu ne-ati mai bagat in seama dar noi tot va asteptam!
Va pup pe toti/toate si va doresc un weekend excelent!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
sim spune:
Andreia multumesc mult! Saluta Viena si din partea noastra! Mi-e tare dor sa mai vad orasul asta absolut minunat.Te asteptam cu forte proaspete pe la noi.
Danuta te-am vazut cat erai de suparata de cand ne-am intalnit...Of! Te inteleg, copil frumos ce esti, dar incearca sa ierti, chiar daca va fi tare greu sa uiti senzatia aia de frustrare.Bine zicea si Alex: de dragul prieteniei vostre, iarta-i! le va veni si lor randul atunci cand se vor astepta mai putin. Este Cineva care le randuieste pe toate.
Motanicule draga nici nu stiu ce sa mai spun! cat despre maimutica, hai sa va spun una tare (daca va obosesc astea, va rog sa ma trageti de manecuta ca nu ma supar!): Mergem cu ea la mall si cumparam niste carti. Cand sa platim sotul meu scoate cardul, la care ea zice: "Vreau sa pletesc eu. Da-mi cardul!" Plateste fata noastra si vanzatoarea ii da bonul sotului meu sa-l semneze, la care el zice: "Pa, ce, eu am platit? Ea sa semneze!" Ruxi se uita inmarmurita la taica-su intrebandu-l din priviri daca vorbeste serios. El o incurajeaza: "Hai, hai...e treaba ta!" La care ea foarte serioasa ia pixul si scrie in felul ei: RUXI. Am crezut ca ne prabusim de ras. A fost geniala la faza asta.
Va pup! Mai vorbim maine.
katalina spune:
Salutare fetele mele dragi si salutare draga Doru.
Va mai aduceti aminte de mine?
Iertati-ma pentru chiulul prelungit,am mai intrat si v-am citit,cam rarut ,dar tot nu v-am uitat.Ziua este atit de scurta, vacanta e pe terminate, si profit de orice minut sa stau cu copiii mei, sa ne jucam, sa ne plimbam, sa facem orice ne place, caci in curind vom incepe scoala(am niste emotii uriase),, si vara e pe terminate.
Catalin asteapta cu nerabdare prima zi de scoala, ...deocamdata il las sa-si savureze ultimile zile de vacanta.Roby creste pe zi ce trece, i-au iesit doua maselute frumoase de tot, l-am tuns f.putin,e un mincacios si-un nazdravan.Se iubesc atit de mult,nu pot sta unul fara altul nici macar o zi, se joaca mult impreuna,se iubesc cum nici n-am visat.
Joi plecam din nou la mare,stiu ca sunt datoare la voi cu muuuulte poze(si pt. Dana), dar mai bine mai tirziu decit niciodata(am o problema cu un cablu).
Ce sa va mai zic, daca vine toamna, vom sta mai mult prin casa,si pe net,evident..Nu v-am uitat si mi-a fost dor de voi.
Va pup dulce.
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
sim spune:
Motanikule io acu bagai de seama ce-ai scris tu acolo...zici sa merjem cu toate la mare? Pai io ma inscriu prima, fratilor, ca de 2 ani ma tot trudesc sa ajung si uite ca imi tot gasesc lucruri de facut, iar marea nici ca am vazut-o.
Stii ce? Ia mai bine programeaza tu venirea in Romanika si aici ne-om agita noi cu rezervari si alte alea. Ca buna idee ti-a mai venit!
dana n. spune:
Buna dimineata!
In primul rand va multumesc ptr. sfaturi,in legatura cu "prietenii nostri".
Sa va spun ce ni s-a mai intamplat pe drum cand ne intorceam in Germania.Noi am plecat cu masina personala,pe care am vandut-o in.ro si ne-am intors cu autocarul.Pe drum a vut loc un accident: a intrat o dacie de pe sens invers in autocarul nostru,care nu a avut decat bara putin lovita.Dar scena pe care am vazut-o... de groaza.O fata de 17ani,care statea in dreapta, a fost grav accidentata.Poate a vazut careva dintre voi la stiri. au filmat cei de la Antena 1.
Cum s-a intamplat...A aparut pe sosea un cal al unor tigani,soferul daciei l-a vazut prea tarziu,a incercat sa-l ocoleasca,a lovit calul, si-a pierdut controlul si a intrat in autocar. Calul amurit sub dacie.Fata ,nu a avut centura, si a fost grav accidentata la cap.
I s-a dat acolo in strada primul ajutor,dar dupa a luat-o salvarea si nu stim ce s-am mai intamplat...daca a mai trait.
Toate astea sau intamplat cand mai aveam putin sa intram in Deva.A fost ingrozitor...
Ati vazut ceva la stiri?
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra