La noi,la Galati sa veniti (7)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
cookie spune:
KUKI, bine ai venit printre noi!
Esti cea mai "mare" mamica din grupul nostru!
Korinna o fi plecat deja la mare?
Liliac, bebelina a facut ceva fite, mai ales in masina cand se apropia somnul(ea adoarme leganata in brate!).Pentru ca n-am avut cum presta, a fost nevoita sa adoarma singurica...cu oarece scandal
In rest, nu prea a papat bine, s-a cam scancit noaptea...dar macar am vazut ca nu fara motiv:ii ies dintii-de sambata incoace cate unul pe zi!!!! Asa ca azi am inregistrat dintisorul nr.3
Despre zona, ce sa zic, minunata! Pensiunea unde am stat, foarte buna, papica-mmmmmmn!-la fel, numai vremea n-a fost grozava, asa ca nu ne-am plimbat cine stie ce. Oricum aveam niste limite, eram plecati cu bebe mic si cu copil de 6 ani... Ceea ce pot sa zic e ca difera foooooarte mult concediul cu copii de cea ce faceam noi pana acum...
Oricum, s-ar putea sa mai repetam experienta peste vreo 3 saptamani.
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cookie spune:
Vilma, s-ar putea ca mai toata lumea sa aiba cate o Marie de sarbatorit luni(sau duminica, in avans).Ce-ar fi s-o facem marti, pe 16?
Poate ne adunam mai multe !!!! sau poate...
?
Cookie si bb Sabina
liliac1 spune:
Mai fetelor, cum sa va intalniti si eu sa nu vin??
Noi avem de gand sa plecam pe 13 august la mare!!! (daca va fi vreme buna) Eii, daca tot va intalniti atunci ce-o sa fac?? O sa stau linistita si-o sa astept urmatoarea "confruntare".
Mai, ce vreme-i asta??
Nici caldurile din zilele trecute nu erau prea dorite, dar parca nici vreme de-asta de toamna. Este rece, am trecut deja la pulover.
Va
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
KUKI spune:
Multumesc pentru urarile de bun venit. Chiar aveam emotii ca " oi fi prea batrana pentru fetele astea". Ce-i drept eu am baiat mare, asa ca uneori nici nu mai simt ca am copil. Parca am doar un bun prieten cu care impart apartamentul. Asa ca eu sunt disponibila oricand si prima la orice fel de sindrofii. Doar ca exact pe 16 la ora 16 pleaca Cristi al meu in tabara. Dar probabil ca daca o fi sa ne intalnim chiar in ziua aia, intalnirea va fi un pic mai tarziu, sa vina toata lumea de la serviciu, nu?
Iulia, mama lui Cristi (13)
Unii cauta fericirea, altii o creeaza.
alinam spune:
neata !
LAURA unde m-ai vazut mei? eu de ce nu te-am vazut, trebuia sa ma strigi , hehehehe si cum ti se pare burta? impresionanta nu ?
ELIZA deja m-am calmat cu centrala, am dat pana acum 20 mil la vecini si nu m-ar mira sa mai am de dat ca pe unu nu il gasesc acasa......da asta e ... mergem in continuare.
COOKIE plimbareato mai vrei la munte? ce invidioasa sunt
asa cand ziceati ca ne mai intalnim???
LauraFlo spune:
neata !
Kuki, bine ai venit ! Sa ne povestesti ce face baiatul tau ca sa ne pregatim si noi din timp pentru adolescenta !
Alina, te-am vazut sambata dimineata ( cred ca era 10) , eu eram la Parma tu vis -a -vis , te-am recunoscut dupa coama ta rosie ( pe care sunt invidioasa ), iar burtica sa stii ca nu-i asa impresionanta ! De abia se vede pe cuvant ! ( da' e sunt cam chioara de felul meu ). Nu te-am strigat pentru ca erai cu sotul ( cred) si cu o doamna mai in varsta si erati prinsi intr-o discutie, si apoi de peste strada nu prea aveam eu sanse sa fiu auzita ! Da ' poate reusesc sa ajung la intalnire sa te vad de aproape !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
mai laura cred ca m-ai confundat, sambata la 10 eram in depozit, nu ma plimbam eu pe jos, zau ca nu-mi dau fundul jos din masina ....... si cu o doamna in varsta?? nope ...hehehe poate totusi ne intallnim...
LauraFlo spune:
Alina , chiar asa chioara sa fiu ? Sau asa de mult imi doresc sa te vad ca mi se pare ca te vad ? Erai ( sau asa mi se pare mie ?) chiar in fata la Decobel, iar doamna in varsta era asa la vreo 40-50 de ani. Erai in pantaloni si camasa larga ( maro parca ) . Nu cred ca ti-am confundat eu superbul par ! A, parul il aveai prins in coada sus in crestet !
Ce zici , tu erai ?
cookie spune:
Fetele, am cateva poze din preumblari in albumul "Vacanta"!
Mai, ne vedem sau nu?!?
Cookie si bb Sabina
LauraFlo spune:
Am vazut pozele Cookie ! Super, bravo voua ca ati avut curaj sa plecati cu bebelina !
Sotul este azi de serviciu.....ce spuneti de intalnire cu bebelinii in parc ? Sau pe faleza ?
Vreau s-o duc la pediatra , au piscat-o niste nenorociti de tantari cred si s-a scarpinat toata noaptea mititica, dar apoi sunt pentru plimbarica.