La noi,la Galati sa veniti (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Pe mine m-a udat in 3 secunde pan' la piele...dar ce bine a fost, am simtit cum a scazut temperatura afara cu cel putin 5 grade.
Azi n-am avut chef de nimic, mi-am luat zi scurta, dar n-am reusit sa finalizez nimic.
We placut va urez, oriunde va veti afla!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna seara Galati !
Sunt o mamica tanara (ma simt eu!) de 36 de ani. Baiatul meu, Cristi are 13 ani si e mai inalt ca mine.
Sunt divortata de curand, inginera in Sidex, locuim (eu si Cristi) in Tiglina II. Ce ziceti? Ne primiti si pe noi in gasca? Sunt tare dornica de prieteni noi, iesiri si comunicare. Am fost placut surprinsa sa descopar ce comunitate de mamici frumoase si haioase din Galati s-a format pe DC.

P.S. O sa ma ocup si de album cand o sa gasesc mai mult timp liber, aveti rabdare cu mine, sunt incepatoare, inca.

Unii cauta fericirea, altii o creeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Pe prima pagina va rog! Pe unde sunteti fetelor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ne-am intors de la plimbare pe la 11, Daria doarme, eu m-am apucat de facut mancare, vreau sa fac si o praji cu piersici.
Ne-am intalnit cu Ele si Denisa, am vazut-o si pe Alina si burtica ei, dar era pe celalalt trotuar si n-am putut vorbi....
Ce racoare era dimineata si mai ales azi noapte, acum cu atatea oale pe foc .......
Hana, tu ce faci ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Bine ai venit,KUKI!
N-am inteles care-i problema cu centrala!Noi ne-am pus primii in bloc, am contorizat(la gaz) toate scarile si, pe urma, cand si-au mai pus si alti vecini de la alte scari ne-au dat "cota parte", cota pe care n-am stabilit-o noi, s-a calculat,cred, de cei de la gaze, si de fiecare data cand am primit bani suma era mai mica pentru ca se imparte la mai multi.In concluzie, cei care v-au cerut cat au vrut ei nu aveau nici un motiv sa procedeze asa; mai interesativa si nu renuntati pentru ca o centrala in apartament chiar merita!

Mergi la inceput

A-ti vazut ce urat e afara? Brrr...Azi am chef sa stau acasa,nu mai ies la plimbare pe o astfel de vreme,mi-ajunge doar iesirea de dimineata.Am trecut pe aici doar ca sa va dau un pupic dulce si sa va spun la revedere pentru o saptamana.Maine incepe un concediu mult asteptat cu multe peripetii,cred eu.Dar am sa va povestesc si,bineinteles,voi face si poze.Hana

Mergi la inceput

ps.Vlad a primit prima masina cu telecomanda,e o adevarata nebunie in casa.Il enerveaza telecomanda pentru ca nu poate apasa pe butoane bine si mai mult o folosim noi,dar asa masina fuge de langa el si se enerveaza.Azi avem treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetele, ne-am intors din plimbari!
A fost bine, dar vremea s-a stricat de tot si am venit mai devreme acasa. Zona Bran e super, am mai fost si anul trecut si a fost tare bine. Maine poate am timp sa pun niscai poze.

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

KUKI Bine ai venit printre noi si ne bucuram extrem de mult sa primim o mamica mai cu experientza. Noi deja am organizat cateva intalniri (zic eu reusite!!) si asteptam sa-si termine toata lumea concediile s-o luam de la capat: lasat copii in grija cui se poate si iesit cu alai la o "terasa" doar asa de dragul de-a iesi din cotidian.
vladhana Ieri ne plimbam (fara copkil bineintles) si-a vazut si sotul meu o masinutza cu telecomanda. Mi-a explicat ca ar fi un cadou frumos pentru fata noastra . M-am tinut si eu batzoasa ca i-ar trebui o papushica, dar parca vad ca ma trezesc cu jucaria preferata a lui in casa, asa ca pentru copil!! Cel putin sotul meu cred ca scoate la iveala dorintele refulate din copilarie.
cookie Super zona!!! asteptam si ceva poze! Cum s-a comportat bebelina la drum???

Va pupilesc si va doresc o saptamana usoara!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Kuki, bine ai venit. Tu ai baiat mare, ce-ti pasa..:)) Maine poimaine e barbat cu buletin!
Va doresc o saptamana buna, si va propun intalnire de sfanta Marie mare, pe 15 (sau 14) august. Ce ziceti?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput