La noi,la Galati sa veniti (7)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
vilma spune:
Nu ne mai intalnim...:)) poate reusim sa gasim o zi convenabila pentru toate lumile.
In saptamana 22-28 august sunteti toate acasa?
Ce mai stiti de Vera si Dalian?
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinam spune:
LAURA nu eram eu mai, nu am camasa maro si nici nu-mi prind coama in varful capului hehehe, a si coama mea nu mai e rosie, e decolorata rau....
COOKIE frumoase poze.
hai cand ne mai intalnim????
LauraFlo spune:
E, inseamna ca m-am tampit rau de tot. Asta e ! Deci trebuie sa ne intalnim Alina ca sa mi revizuiesc "amintirile ".
Cand ne intalnim ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Buna fetelor....mai..nu dati cu caramizi..u am avut curaj sa plec la mare cu prognoza aia meteo ....asa ca am stat home cu sotul meu....am mai iesit...
Joi parca am iesit cu Liliana si cu sotii la un gratar dupa amiaza.Ne-au cam piscat tzantzarii..dar a fost bine.....Poate nu stiti....dar sotii nostrii sunt cumva ..un fel de veri....si cred ca de asta se inteleg asa de bine....Insa..daca nu exista Dc....probabil ca nu se cunosteau asa de bine.
Acum sunt la serviciu....as vrea sa mai plec la mare vreo saptamana...insa se anunta in continuare vreme rece....Nu stiu sincer daca se merita!!Mai ales ca am citit ce au patit cupiii mici la mare....
Vilma..ce anume vrei sa stii de ANL????Ca eu mi-s experta.Acum..am repartitia in buzunar.Astept sa se termine de construit blocul.
Vreti intalneala???E cineva Maria???
vilma spune:
Corina, vreau sa trimit pe psiholoaga de la firma la cineva, ca s-o lamureasca ce sanse are. Ea si-a depus dosar si nu stie in ce stadiu e.
Cu intalneala, trebuie sa ne gandim s-o facem inainte de a incepe scoala/gradinita, ca prevad o perioada agitata si aglomerata.
Cookie, n-apuc sa vad pozele alea ale voastre, dar pun pariu ca sunteti super faini!!!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Vilma..sa se duca psiholoaga la Patinoar ...ca acolo au locatia cei care se ocupa de ANL.So, o cauta daca are dosar depus,ii dau detalii fara probleme.
Pai eu zic sa punem la cale intalneala de pe acum..zi...ora sa se programeze fiecare sa nu mai avem surprize.
cookie spune:
Fetelor, n-ati vrea sa ne gasim maine sau poimaine?
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
liliana29s spune:
Eu sint pentru sa vedem cine se mai aduna.
Stie cineva daca o mai gasesc pe Mataca la Romar? Sau unde o mai gasesc ca tot la ea vreau sa incep sa merg la control.
Liliana
KUKI spune:
Eu sunt pentru intalnire oricand si abia astept sa va vad. Eu la ginecolog merg la Dr. Botezatu si mi se pare foarte bun. Are si aparatura super si imi place ca sta de vorba cu mine cat vreau eu. Nu plec nelamurita de la el. Si am avut probleme....multe si diverse.
Iulia, mama lui Cristi (13)
Unii cauta fericirea, altii o creeaza.
cookie spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
Eu sint pentru sa vedem cine se mai aduna.
Stie cineva daca o mai gasesc pe Mataca la Romar? Sau unde o mai gasesc ca tot la ea vreau sa incep sa merg la control.
Liliana
Eu stiam ca joia, la Romar, tel.312293
De obicei, programarile se fac dupa vreo saptamana, dar daca e vreo urgenta, fetele de acolo te pot ajuta si strecura printre programari sau la sfarsitul programului.
Mai poate fi gasita si la Avantmedica, tel.325137
Alina, gresesc?
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos