Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ana-Maria, dupa cate ai povestit despre bona se pare ca are chiar experienta cu copiii. e chiar greu sa gasesti pe cineva care sa-ti placa 100%, asa ca sunteti norocosi!
Banuiesc ca se apropie ziua Luanei de incepi servicul.

Cornelia, la mine e cam tanda pe manda salariul cu indemnizatia pt. cresterea copilului, si mai lucrez si la o companie de stat asa ca nu prea ma inghesui sa ma intorc la servici mai repede de 2 ani, in schimb mi-ar place sa-mi gasesc altceva care sa merite renuntarea la cei 2 ani.
Pe Maria o vei duce la 8h? Eu zic ca va fi f. bine la gradi, poate nu chiar din prima saptamana, e f. importanta pt. copii sa stea intre copii. Consider ca la varsta de 3 ani incep sa socializeze f. bine copiii intre ei.
Eu l-am dus pe Andreas la cresa la 2 ani si 3 luni pt. ca se imbolnavise bunica-mea care statea cu el si a fost bine, dimineata plangea la despartire, dar cand mergeam dupa el statea la taclale cu educatoarele. A mers 4 luni, dupa aceea l-a luat maica-mea in Olanda 3 luni si de la 3 ani l-am dat la gradi, unde s-a simtit ca pestele in apa. Gradinita a fost si pt el si pt noi f. benefica, intrucat ne-am implicat si am avut relatii extraordinare si cu educatoarele.
S-a lasat cu lacrimi la "absolvirea" gradinitei. (poze de absolvent)

Hai ca ma intind la vorba, dar azi am fost f. harnicuta, Bianca a dormit aproape 6 ore, iar acum imi baraie un vecin cu picamerul in cap.

Bun venit Roxana! Dar care e diferenta intre gradi si camin, eu credeam ca nu mai

Eli
Poze cu Bianca (13.06.2005)
Poze cu Andreas (17.08.1998)
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daca stie cineva cum se face ca listuta sa apara mereu la inceput pls
Eu am incercat, dar mi-am prins urechile. Chiar as vrea sa stiu cum se face.

Eli
Poze cu Bianca (13.06.2005)
Poze cu Andreas (17.08.1998)
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mamicutelor....aveti un spor la scris...eu va citesc, mai putin scriu acum pentru ca am numai un copil acasa-pe Silvia, Diana e plecata la tatal ei in vacanta si parca nu ma simt mamaica de 2 copilasi :)).

Si Silvia va merge din 5 septembrie la gradinita, am emotii pentru ca imi amintesc de Diana care a plans pana a mers la scoala-la inceput pentru ca se despartea de mine, apoi pentru ca nu-i placeau educatoarele-asta dupa ce ne-am mutat in Satu Mare. Iar eu din 12 reincep munca, dupa 2 ani jumate de stat acasa...intr-un fel astept, intr-un fel ma intreb cum imi voi face toate treburile de pana acum...dar noi sa fim saanatosi!

elisor imi place foarte mult cum gandeste sotul tau privind educatia copilului, are dreptate dr. Spock in cartea lui. Din pacate nici eu nu pot sa ma mai abtin de la cate o cearta sau sa strig la fete. Apoi imi pare rau, pentru ca imi dau seama ca nu rezolv nimic. Se lasa cu mai multe urlete din partea celei mici, iar Diana repeta greselile pe care le facuse si pentru care fusese certata...

Cornelia, ti-am admirat-o mereu pe Maria, mai citesc pe la copilasi de iunie-iulie, e tare isteata! Sa va traiasca alaturi de fratiorul mai mic!

Miha(tizo) succes pentru bb3, asteptam vestea cea mare. Si noi ne gandim, dar peste cativa ani daca nu ne vom considera prea batrani sa o luam de la capat...

Ana-Maria, ma bucur ca ai gasit bona pe care ti-o doreai, sper sa ramana cat mai mut timp la voi.

Elisor, lista trebuie sa o puna cine a deschis subiectul-Miha adica, sa dea click pe butonul de editare si sa dea copy/paste pe listutza in subiectul ei.

Va pup fetelor, ne mai auzim!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

In legatura cu diferenta dintre gradi si camin...Prin gradinita inteleg program de 4 ore, iar caminul este tot gradinita, dar cu program prelungit. Daca gresesc, corectati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by roxana c.

In legatura cu diferenta dintre gradi si camin...Prin gradinita inteleg program de 4 ore, iar caminul este tot gradinita, dar cu program prelungit. Daca gresesc, corectati-ma.

Asa stiu si eu roxana! Uite ca am gresit, am scris ca Silvia va merge la gradinita, dar de fapt va fi la camin. In unele locuri se mai spune gradinita cu program normal si gradinita cu program prelungit-la camine.

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nu mai spune nimeni nimic?
Stie cineva, la telescaun in Predeal, ne da voie cu copil de 3,6 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna mamicilor!
V-am citit cu interes si oarecum m-am familiarizat cu voi,eu sunt o mamica fericita dar cam obosita pt.ca fac fata destul de greu indatoririlot parintesti si celor casnice.Copii imi ocupa cea mai mare parte a timpului,in special cel mic,este plin de energie iar pe mine ma epuizeaza total.Georgi are si ea gasca ei de prieteni la care trebuie sa o scot zilnic,mai avem putin si incepe si gradi,este in grupa pregatitoare si asteapta cu nerabdare sa o intalneasca pe d-ra educatoare de care s-a atasat f.mult.
Roxana c.,nu stiu cu telescaunul cum este,noi am fost in Sinaia cu telecabina cand Georgi avea 3 ani si n-au fost probleme cu varsta.
Va pupik !

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
[url=http://community.webshots.com/user/camelia72]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamicilor,
Si Roxana ,bun venit in club!Sa-ti traiasca sanatoase fetele si pupici speciali tizei mele....
Eli,multumesc de urare,asa sa fie cum zici tu si sa avem zile frumoase si satisfactia muncii alaturi de tanti bona...Pai,da,se apropie ziua Luanei.E nascuta in 28 octombrie...
Cu lista,sorry,eu la capitolul asta sunt tufa de Venetia...
Mihaela,multumesc !Si eu sper sa ramana bona cat mai mult la noi,macar pana la anul,cand am s-o inscriu pe Luana la gradi,studenta anul I de gradinita....
Camelia,succes la grupa pregatitoare...si multa sanatate!
Mamicilor,sa auzim de bine si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna!
Vreau si eu in club, chiar daca nu voi avea prea mult timp sa scriu.
Datele copiilor mei:
Daniela Helena, 15,04,2004
Sebastian Mikael 25,08,2005

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Kulta,bun venit!Sa fie sanatosi copilasii!Ce micuti sunt!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput