Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Miha, ferice de tine ca ai fost in concediu, sper sa-ti fi priit.
Nu exista copii rai, sa fie clar. Noi nu-i putem intelege. Spun asta pt. ca si eu am probleme cu Andreas si incerc din rasputeri sa il inteleg, sa ma inteleg cu el, iar cand e rau, asa cum spui si tu despre baietii tai, stiu ca undeva am gresit. Cel putin eu imi dau seama, spre deosebire de maica-mea (pe care de altfel o iubesc f. mult), ca in ziua de azi copiii nu se mai cresc cu "fa asa cum ti-am spus, de ce, fiindca asa zic eu, sunt mai mare si stiu mai bine" sau esti rau sau obraznic, abordarea copiilor tb. sa fie mai degraba pozitiva, cum ar fi: "daca vei incerca vei vedea ca poti fi si mai cuminte" etc. In fine, la dat sfaturi vad ca sunt buna, dar le aplic si eu tot din parti, teoria e bellisima, dar practica ne omoara.
Vreau sa-ti zic ca nu ai copii rai, tu tb. sa ai mai multa rabdare si sa-i intelegi.
In fine, citeste pe diagonala poate intelegi ce naiba am vrut sa zic, daca nu, cartea lui Spook e un prieten de nadejde la casa omului.

Ana-Maria, e super daca ai gasit o femeie care sa-ti placa, cred ca ai avut pelerinaj la Luana.
Apropo, daca se poate spune, cat mai costa o bona si cam cate ore/zi sa vad si eu cam ce m-asteapta, in caz ca ma intorc mai repede la servici. Daca nu, nici o suparare.

Cornelia, de ce o dai pe Maria la cresa sau gradi incepi serviciul, nu mai stai cu Stefan?

Ce mai fac celelalte fete?
No, ca iar m-a prins miezul noptii, tot asteptand sa se scoale printesa, noapte buna si vise placute!

Eli
Poze cu Bianca (13.06.2005)
Poze cu Andreas (17.08.1998)
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamici,
Miha,bine ai venit....Retete de genul asta...nu posed...sorry,dar la noi e tragic,ca de nu tip si nu urlu nu ma aude nimeni...
Eli,am vazut doar una.Sper sa mai vad una azi....Mai nasol a fost cu telefonul,ca am sta "de straja patriei" langa el...Eu i-am zis doamnei ca ii dau 2 mil/luna doar ca sa stea cu Luana,fara nici un fel de menaj si tot ce e legat de menaj...i-am zis sa isi lase chiar si farfuria din care a mancat in chiuveta ca o spal eu...Eu am spus ca program 7.30-17,pentru ca eu fac o ora pan la munca si nu am dublura la cheie si nici nu vreau sa fac ,copiii se trezesc la 9-9.30,Alex pleaca la 12 la scoala,iar Luana se culca la ora 13.30-14.Pana la 16 nu are ce face,ca de altfel si intre 7.30-9.30.La 16.30 Marius e acasa...Programul nu e fix,poate pleca la 16.30...Important pentru mine este,cum i-am spus si ei,sa stea numai dupa Luana,sa nu faca altceva.sa ii dea lui ALex de mancare dimineata si atat cu Alex,pentru ca el are programul lui stabilit si nu are ce sa ii faca altceva...
femeia a fost de acord in principiu,a ramas sa o sun saptamana urmatoare sa stabilim ce si cum...
No,va pupez si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Vrem si noi in clubul vostru,ne primiti?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Eli sa sti ca am incercat in toate felurile, sa fiu si calma si impunatoare, si rea, l-am pedepsit, l-am certat, am tipat, l-am batut, dar tot degeaba, este foarte incapatanat. Oricum este mai bine cand sunt calma; am si eu cartea lui dr. Spock, am mai citit, dar trebuie sa mai citesc din ea.
Ana sa sti ca daca iti place femeia ai negociat foarte bine cu ea. Femeia care sta cu Vlad primeste 3 mil.,acum sta si cu Bogdan pt. ca este vacanta si nu a mai vrut sa ia bani in plus, i-am mai dat cate o atentie pe langa bani. Mancarea o fac eu, ea spala vasele dupa ce mananca ei, merge afara cu ei si la un moment dat m-a intrebat unde este calcatorul si rufele sa-mi calce ca ea se plicti cat doarme Vlad, nu are ce face. Iti dai seama ca m-a incantat ca a cerut ea singura de lucru. Toata ziua rade, este bine dispusa, se joaca mult cu copii, ii impaca pe amndoi, cunt tare multumita de ea, sper sa ai si tu parte de o asa femeie.
Va pupacesc pe toate si ne mai auzim.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Ana am uitat sa-ti spun ca tanti care sta cu Vlad sta de la 8,30-16,30.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Camelia72 - esti binevenita, asteptam povestile despre ingerasii tai.

Miha - cred ca te-am enervat spunandu-ti sus si tare ca rabdarea e solutia. Adevarul e ca Andreas e la mare cu taica-su si ii duc dorul si probabil de-asta am insistat pe ideea cu rabdarea, ca nu mai am sub nas prostiile ce mi le face.
Dar mi-ar place sa reusesc sa ma dedic 100% copiilor, in special lui Andreas ca e mare si are nevoie de multa comunicare cu mine. Cu taica-su are o relatie mult mai buna, pt. ca el are rabdare multa si se vede. Eu sunt sigura ca pedepsele ce i le-am aplicat sau palmele la fund nu au vreu efect pozitiv, dimpotriva.
La mine problema e mai complicata, sunt undeva la mijloc intre maica-mea si sot, el zice ca, cu rabdarea si vorba buna putem rezolva multe, maica-mea imi zice ca sa mai pun cureaua pe fundul lui. Iti dai seama ca de multe ori am fost derutata si asta s-a vazut, dar sper sa imi gasesc resursele sa ma inteleg cat mai bine cu Andreas.

Ana-Maria - astepti sa te intorci la servici? Sper sa fie femeia care ti-a lasat impresia ca e, iar daca esti multumita de ea, veti avea numai de castigat. Nu ai incercat sa gasesti o femeie care stie germana? e tanara sau mai in varsta?

Eli
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Ana-Maria am uitat sa te intreb: ai mai scris in jurnal, ca pe-acolo nu mi-am mai bagat nasul de multa vreme

Eli
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna mamicilor!

Miha, eu inca nu te-am felicitat pt. decizia pe care ai luat-o ref. la bb3. Felicitari si spor la treaba ! Aveam si noi in plan 3 copii, dar ni s-au cam terminat bateriile . Cine stie, poate peste vreo trei ani sa luam o decizie finala.

Pe Maria am reusit sa o inscriu la gradinita (cresa, grupa mare la Big Ben). Pe 12 incepe si imi tremura deja inima . Elisor, urmeaza s ama intorc la serviciu la iarna (probabil in decemrie). Si la Maria am stat tot 7 luni acasa. Lucrurile sunt destul de complicate la serv. si mai e si problema financiara, ca ne afecteaza diferenta intre salariu si indemnizatie. Pe Stefan il las cu mama, dar ar fi prea mult sa stea cu amandoi. Plus ca noi locuim intr-o zona cam pustie si daca nu reusim sa jungem in oras, Maria nu vede copii cu saptamanile.

Ana68, succes in gasirea bonei! Si mie mi se pare f. convenabil suma de 2 mil. Pe aici am auzit niste tarife, zbrrr!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamici,
Gata,am stabilit cu bona....!!!!Uraaaa !!!!Vine tanti cu care ne-am intalnit luni....
Camelia,bine ai venit in club.....
Miha si Elisor.....Noi chiar nu putem mai mult de 2 mil/luna,ca altfel cheltuiala va fi prea mare si nu ne mai descurcam....Oricum ne-am gandit ca de sarbatori va trebui s-o "premiem" cu ceva,asa mi se pare normal...
Germana nu prea ma intereseaza....eu nu stiu decat" buna ziua" si "la revedere" in germana....Eu stiu engleza...Serviciul o sa il reiau in octombrie de pe 3 octombrie,ca 1 octombrie pica sambata...
Tipa asta e o femeie intre 47-50 de ani,moderna....haioasa ,simpatica,e subinginer chimist(a fost,ca e la pensie acum),are doi baieti la facultate-unul la constructii si altul la management,a lucrat in Germania ca bona,la o familie de romani ce aveau o fetita de 6 ani,si a avut gradinita particulara,ea fiind patroana....E tunsa scurt,cand a venit la noi luni avea pe ea o pereche de blugi moderni,evazati,un tricou mulat,e subtirica,delicata....vorbeste foarte frumos,rade intr-una....ce sa va spun?Pe noi ne-a cucerit!
In jurnal am mai scris,Eli....daca vrei poti merge sa citesti...
Cornelia....hehehehehe...vesti bune....felicitari de reusita cu gradinita,cresa.....Ce zice Maria?Vrea acolo?A fost si ea acolo?Ii place? Cum e?
No,mamicute scumpe si iubite,va pupicesc pe toate si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ma primiti si pe mine in club?
Am 2 fetite:Oana-Andreea are 8 ani(21 iulie 97) si Ana-Maria are 3,6 ani(4 febr 2002).Ele se impaca bine, in general, se mai si cearta, dar mai rar.In general cand se mai bat, cea mica o bate pe cea mare.
Oana este clasa a 2=a si va avea invatatoare si colegi noi, iar Ana incepe gradinita-de fapt camin-, asa ca ma asteapta zile grele...cu cea mica chiar foarte grele, ca spune ca ea nu merge la camin
Va pup si pe voi si pe pitici, si sa auzim de bine

Mergi la inceput