Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Takacs spune:
Nu mi-as putea inchipui viata fara copiii mei. Nu am cautat amanunte la trista poveste, dar ma tot intreb daca fetita a fost pusa in scaunel de masina sau nu. De multe ori o simpla centura salveaza viata.
Ana68 spune:
Saluti mamicutelor,
Iaca se facu de sambata....
Aseara am fost la intalneala cu fetele din Timisoara....Tare frumos si placut!
Elisor,cum mai stai cu sanatatea?Gata cu raceala?
Da,tricotajele le-am "construit" io..
..eh...cat ma pricep...![]()
Cu cresa nu am mai facut nimic.Am dat anunt pentru bona si azi sunt telefonista de servici,caci suna telefonul de la 8.30 ca disperatu'...Intre pauze de telefonie scriu pe DC...Am gasit cateva tantii si o sa ma intalnesc cu ele...Una vine chiar maine sa ne cunoastem....Sa speram ca va fi ok si o sa nimeresc persoana potrivita...
Cam asta ar fi....
Mihaela,este dureros ce se intampla pe lume....Eu sunt o fire mai apriga la manie si astfel de evnimente ma determine sa gandesc fara a fi si eu prezenta si vorbele care imi parasesc gura sunt fara mine sau creierul meu..
..Prefer sa nu comentez evenimentul,pentru a nu fi inteleasa gresit...E regretabil ca se intampla asa si tot ce pot spune este ca asa ceva mie mi se pare o imensa nedreptate din partea lu' Nenea de Sus....Punct!
In rest,mamicutzelor,eu va pupicesc pe toate,si pe puiuletii vostri si va doresc un weekend minunat!Sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
elisor spune:
'Neatza la mamici, copilasi voi mai faceti nani!
Dupa o zi epuizanta, dar superba, umblu si eu hai hui pe-aici in loc sa dorm si eu ca tot omul ca doar e duminica.
Pai ieri am avut botezul si de la 6 'neatza am inceput in forta, ultimele detalii, hranit bb, hranit copil, hranit sot, eu doar ce-am luat niste guri de cafea si spre biserica cu noi. Cand am ajuns erau toti prezenti, mai putin noi, ca deh, avem bb si cu el nu se poate respecta programul. Dar mai era un bb de venit asa ca intarzierea noastra a trecut aproape neobservata si repede uitata.
Ce sa va zic, am fost foarte incantata ca bebelusha Bianca a fost f. cuminte, nu a scos nici un sunet iritant pt. urechile noastre, cu toate ca in dr. si in stg. avea niste sirene de bb, se uita cand la unul cand la celalalt incruntata de parca ar fi vrut sa le spuna "mey, fratilor, am venit aici cu un scop, hai liniste, ca vreau sa terminam repede ca ma asteapta petreceerea", apoi a mai studiat picturile de pe tavan, fetzele necunoscutilor ce se perindau in jurul ei, s-a delectat cu vinisorul, a facut o baita calda, ce-i drept fara spumant de baie si cam rapida, o tunsoare fara pretentii de stilist, a dat o raita pe la icoane, i-a rupt bratele nasei si gata, asta a fost tot. Poate nu tocmai in ordinea asta.
Petrecerea a inceput cu niste gangureli, doar tb. sa uram bun venit invitatilor, si...somnic, vinul si-a spus cuvantul!. A dormit vreo 5h si 1/2, a papat o portie buna de laptic, putina joaca si iarasi nani, dar azi noapte ne-am trezit in toiul noptii ca facem kk, aaaaaaa si daca tot am trezit-o pe mami ce-ar fi sa si mananc un pic, nu? dar doar un pic asa ca s-o derutez pe mami ca sa nu stie la masa urmat. cat sa-mi dea.
Gata, hai ca ma culc ca de azi noapte imi ajunge!
Duminica placuta!
Data viitoare poze!
Eli mamisor de Bianca & Andreas
Poze cu Bianca
Poze cu Andreas
Ana68 spune:
Eli,mama draga,m-ai bine dispus cu povestea botezului...Bine ca eram singura in camera,razand ca toanta..
.ca l-as fi speriat pe al meu barbat....Hehehehehehe.
..i-a placut bebelinei vinuletzu'.....Na,acum mai ai un crestin acasa...Sa-ti creasca mare si sanatoasa,sa va aduca numai bucurii si sa ne chemi si pe noi cand vei fi soacra mica....hehehehe....![]()
Numai bine!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Va admir ca sunteti pe baricade
si la subiectul asta, ca se presupune ca noi suntem f. ocupate
.
De patru zile, Maria e plecata cu parintii mei la munte si eu ma invart prin casa, ca nu am ce sa fac. E, ma invart cu folos, ca il tin pe Stefan in brate
, dar e asa de linsite ... Nu imi vine sa cred. E prima data cand pleaca undeva fara mine si am plans primele doua zile, ca tare imi e dor de fata mea. Maine vine acasa si am atatea emotii! M-am lasat greu convinsa sa o las sa plece si in ultimul moment ma razgandisem, dar mi-am zis ca trebuie sa fac si pasul asta, ca altfel o s aajung sa nu o mai las sa iasa din casa.
Saptamana viitoare o inscriu la gradinita si asta iar e un mare hop peste care trebuie sa trec in primul rand eu.
In concediu, Mariuta mea si-a amintit ca are un fratior si s-a trezit intr-o dimineata cu gandul la el (il visase): "A venit Stefanu. Era la buni in brate! S-a facut mare! Unde e???". Acum o ora am vorbit la telefon cu ea si m-a intrebat "ce face Stefanu?". Iubita mica!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Ana68 spune:
Cornelia,am vazut pozele cu copilasii lu' mami Cornelia!Ptiui!sa nu se deoache..
..Mey,ce copiluti frumosi si dulci....Imi plac pozele alea din albumul in care i-ai pozat pe amandoi in patut....Iui ce frumosi sunt!![]()
Hai mamico,ca Maria a plecat cu bunicii in excursie....si cred ca se simte minunat si se distreaza....Toate au un inceput.
..Vineri seara am fost la o intalnire cu fetele de pe forum din Timisoara si erau doua sau trei mamicute care isi trimisesera pruncii in tabere,copilasii fiind de 4 anisori..
..Imi amintesc ca ,pe vremea mea si mama le-a trimis pe surorile mele in tabara si aveau tot asa,vreo 4 ani....
La ce gradi o inscri pe Maria?Alex a fost la gradinita din Tomis 2,in spate la complexul ala din statia lui 43,la Capela Militara,in grupa mijlocie si mare,iar grupa mica a facut-o la o gradi vis-a-vis de institutul ala de scafandrii...
Pai sa ai o saptamana buna si sa auzim de bine!
Cornelia spune:
Ana68, multumim pentru complimente. Eu ti-am admirat copilasiii cu ceva timp in urma
. Pe Maria vreau sa o dau la Big Ben, la cresa, ca la gradinite de stat nu o primesc de la varsta asta. Problema e ca m-am trezit cam tarziu si mi-au zis ca nu mai sunt locuri si nu se mai fac inscrieri la cresa. Maine ma duc sa vad daca rezolv ceva.
In seara asta a venit Maria!! Mare bucurie! Dar si ce dezastru e in casa... E parca mai mare, mai desteapta si sigur mult mai alintata. Am scapat ceva din mana si mi-a zis: "Esti cam prostuta mami"
Cand am intrebat-o de unde stie asta, a continuat: "Catelul Vlaicu e tare prostut. Fuge de mine." Dar e tare dulce, m-a pupat si l-a pupat pe Stefan, s ail albeasca. Il tot intreba: "Ce faci Stefanut?". Mi-a zis si "mi-a fost dor de Stefanut. Si de mami mi-a fost dor". M-am topit!!! Si tocmai discutasem cu tati ca nu cred ca stie ea ce e dorul.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
Cornelia - copilasii din ziua de azi sunt tot mai isteti si receptivi la tot ce-i inconjoara si ne produc surprize la tot pasul. Sunt tare scumpi si dragalasi cand iti pun cate o intrebare sau iti dau ei sfaturi.
Mie imi spunea Andreas dupa ce am adus-o acasa pe Bianca ca si el asteapta sa se faca mare sa faca un bb, tati l-a facut pe el, iar eu am facut-o pe Bianca. Ma tot intreba cand ii creste si lui Bianca "ciucurel". Cand era mai mic ma intreba de ce eu fac pipi cu fundul. Poate sunt mai isteti si pt. ca li se dau explicatii mult mai pertinente si astfel ei prelucreaza informatia in mod practic.
Hai ca bat si eu campii, astept sa se scoale Bianca sa-i dau sa pape, altfel ma trezeste ea pe la 4 si nu prea imi convine.
Mi-am bagat si eu nasul la pozele tale Cornelia si ai dreptatate sa tii lauzi. Stii cum se spune: "exista un singur copil perfect, fiecare mama il are", cam asa ceva.
Ana - ce ai mai rezolvat cu bona, ai gasit? Cand incepi serviciul?
Miha da' cat concediu ai? Hai vino si da raportul despre baieti.
Noapte buna!
Eli mamisor de Bianca & Andreas
Poze cu Bianca
Poze cu Andreas
Ana68 spune:
Salut mamicilor,
Cornelia,bine ti-a revenit sanatoasa printesa....si spor la cautat gradi sau crese...
Elisor,ai dreptate: copilutzii astia sunt atomici....Mereu am considerat ca a vorbi direct cu copiii mei e cel mai bun mod de a-i face sa afle ceea ce ii intereseaza....Asa ca Alex a aflat cam ce l-a interesat inca de cand era micut,in plus i-am si aratat in carti si atlase sau pe canalele TV pentru stiinta gen Discovery sau Animal Planet...
Munca o incep in octombrie....ieri a fost o tanti super faina la noi,moderna si deschisa la minte....Maine mai vine una....Sa vedem ,care e mai tare....din parcare...Deocamdata cea de ieri ne-a dat gata si pe mine si pe barbate-miu,basca ca s-a dat la barfe cu Luana in minutul 2 dupa ce a intrat in casa...
No,mamicute,va pupez si sa auzim de bine!
mcrmiki spune:
Ciao fetele! Am revenit din concediu, a fost tare bine, am prins timp frumos, copiilor le-a placut tare mult. Au fost cam rauti pe masina, se tot certau, dar pana la urma a iesit bine. Bogdan este tare rau, nu mai stim ce sa-i facem, nu il putem ameninta cu nimic, nu mai tine. Dati-mi o reteta de cumintit copii. Cu bebele trei inca nu stim nimic, mai trebuie sa asteptam vreo 2 saptamani, sper sa iasa cu toate ca dupa "reteta" mea sunt sanse mai putine sa raman insarcinata.O sa aduc poze din concediu si o sa rog pe vrao fata sa ma ajute sa imi fac si eu un album. Trebuie sa plec acum, ne auzim maine.
Va pup pe toate!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)