Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii
Raspunsuri - Pagina 13
elisor spune:
Georgiana - bine ai venit in acest club select si felicitari pt. asa copii cuminti!
Cristina - eu am pus-o pe Bianca in landou de la nastere si pana acum (face next week 3L), iar de saptamana viitoare trecem la patut de bb.
Andreas are 7 ani si doarme in camera lui singur in pat mare evident, dar inca mai cade din el, noroc ca e destul de jos.
Bianca doarme la noi in camera, dar orice fataaiala prin patut i-o simt si cu toate ca doarme aproape toata noaptea eu dorm destul de rau fiind pe faza la orice miscare.
La maternitate veneau in fiecare zi tati cu Andreas, dar doar in ora de vizita (la Brasov e Bastilia, cum am mai spus, deci tatii nu-si vad copiii decat la externare, ceea ce mi se pare f. frustrant) si de abia astepta sa-si vada surioara si ma intreba de 10 ori pe vizita cum arata.
Acasa mi-a fost teama sa-l las cu ea singur in aceeasi incapere fie si pt. 2 minute, asta la inceput, acum si-a castigat increderea noastra si chiar il solicit cand ii prepar bibe cu laptic sa stea cu ea si sa-i cante ca sa nu planga sau sa-i arunce scutecul murdar, e topit dupa ea si vrea sa o pupe in permanenta, chiar si cand papa, ceea ce pe mine ma dispera. Cat a fost la mare cu tati i-a fost dor de Bianca si ma intreba mereu la telefon ce mai face sau daca si ei ii e dor de el.
L-am implicat de la inceput, i-am acordat atentie sporita ca sa nu simta ca nu mai e doar el "universul nostru", dar cu toate astea tot m-a intrebat intr-o zi: "mami, nu-i asa ca lumea o place mai mult pe Bianca acum?" Ceea ce mi-a umplut sufletul de durere si mi-a tras un semnal de alarma ca tb. si mai mult sa ii acord atentie ca sa ii iasa din cap lucrul asta.
In rest ce au zis si fetele-mamicile pana acum.
Sanatate multa si nastere usoara!
Miha - cum a spus si Camelia intri pe webshots.com la poze si urmezi instructiunile, daca nu te descurci mai intreaba, astept sa vad pozici cu pustii tai.
Eli cu Bianca & Andreas si Botezul 27.08.2005
Ana68 spune:
Saluti mamicute,
Intru o fuguta sa va salut,sa spun si eu bun venit mamicutelor noi si ca v-am citit....As fi vrut sa particip si eu la discutia voastra,dar chiar nu stiu ce sa zic,caci diferenta de varsta e mare inte Luana si Alex,iar problemele voastre eu nu le-am avut....
Va doresc tot binele din lume si va pup!Sa fie puiutii sanatosi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
camelia72 spune:
LA MULTI ANI,sanatate si noroc,tuturor Mariilor!
va
pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Ana68 spune:
LA MULTI ANI !!!! pentru toate Mariile...Sa aveti parte numai de bine!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mcrmiki spune:
LA MULTI ANI MARIILOR!
Fetelor eu voi pleca de luni inca o saptamana in concediu si ma gandesc, ca va trebui deschis alt capitol, asa ca va rog pe voi cele care va pricepeti sa faceti listuta si sa deschideti alt capitol. Multumesc fumos!
Pana ne vedem (maine nu stiu daca mai am timp sa intru pe internet) va doresc numai bine, multa, multa sanatate voua si familiilor voastre. Va pup!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
elisor spune:
Azi am avut o zi haotica cu Bianca, mai bine zis datorita ei, asta asa ca prea incepusem sa ma laud ce copil cuminte am.
miha (mcrmiki) - concediu placut si succes cu bb 3, anul trecut pe vremea asta eram in incercari pt. fetita.
camelia72 spune:
Salutare,mamicute ocupate
!
Ce mai faceti dragutelor,ati inceput pregatirile pt.iarna?Vreau si eu o reteta rapida de compot de prune,eu am una dar este cu prune decojite,mi-as dori cu prune intregi.Am facut si eu compoturi de visine,de cirese si zacusca,astept sa mai scada pretul la rosii sa fac suc si bulion.Uite ca am inceput sa ma laud,daca tot nu ma lauda nimeni...![]()
![]()
!
POZE
elisor spune:
Camelia72 - no, iete ca te laud eu: ce mamica gospodina esti!
Acum pe bune, chiar esti harnica daca spui ca ai facut atatea, noi doar ce-am pus gogosarii si castravetii si asta in colaborare cu consortul, mai mult el, ca cica eu nu stiu sa-i asez in borcane, asa o fi, dar de ce nu mi-ar conveni?! ha, ha.
Spor la lucru, eu nu stiu reteta de prune ca nu ma dau in vant dupa ele sub nici o forma, dar sper sa gasesti la mamicile mai gospodine, eu nu prea le am cu gatitul (na, ca am spus-o si pe asta), gatesc ca nu am incotro, dar tare mi-ar place sa pot angaja o bucatareasa, iar eu doar sa-i zic ca vreau asta sau asta.
E sambata dimineata si eu inca visez.
La mine diseara vine mami si de abia asteopt!!!
Weekend placut!
camelia72 spune:
Elisor,sar'mana
,haideti,nu incepeti acum toate sa ma laudati ca ma deochi si nu mai fac nimic
!Am facut compoturi pt.copii caci noi nu suntem asa consumatori de dulciuri,nici eu nu fac de placere dar sunt nevoita caci nu are cine,mama este cam departe iar sotul f.ocupat cu serviciul,el m-ar ajuta,saracu',dar nu prea are timp.Maine incerc sa-l las pe Mihaita la mama pt 2-3 zile sa pregatesc fata pt.gradi,nu i-am cumparat nimic,nu are nici pantofi,cei de anul trecut i-au ramas mici.Imi fac deja griji,nu stiu cum s-o descurca mama cu nazdravanul de fi-miu,este tare energic,pe mine ma epuizeaza total.
POZE
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Sper ca nu ne-ati uitat de tot, chiar daca am disparut o perioada destul de lunguta....da' avem o scuza, am fost in concediu
(si avem si dovada aici pentru cei curiosi
).
N-am apucat sa citesc chiar tot ce-ati scris in ultima vreme, insa am incercat sa actualizez listuta, o gasiti pe pagina a doua, in caz ca am uitat pe cineva, sau l-am trecut prost, trageti-ma de manecuta sa fac modificarile de rigoare.
Bun venit noilor mamici, si sedere cat mai lunga....iar clubul ramane in continuare deschis!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii