Miresele anului 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Neata , fetelor ? Nu mai pot de cald , dar sper sa am o zi buna. Voi ce mai faceti ? Ati inceput pregatirile ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Andita, scumpa, hai ca mi-ai inveselit ziua ...prin ce cartier ai fost soro la renumita nunta? (de curiozitate )
Vikendu' meu fu asa si asa...sambata fuseram la soacra-mea (si-a serbat ziua), du-te cu flori si cu cadou...am papat mici (buni rau, facuti de socra-miu), am ascultat muzici d-alea "grele" (gen, brasoveanca, hora miresii si numai de-astea ...cica..sa ma pregateasca , noroc cu cumnatelu' ca a mai schimbat si el playlistu'
Duminica fu zi de stat in casa ...groaznic de cald!!! Spre seara am iesit cu iubi pana la un non-stop din apropiere sa luam apissa si ceva fructe ...si repede inapoi acasik
Ah, si mi-am cumparat revista Mireasa...hm, dezamagire....90% aceleasi modele ca in nr. din februarie....cel putin astea de la salonul gabriela, 1,2 daca erau noi...dar, adunam acolo maculatura si idei de rochii petru soacre

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Kreli , cat mai costa Mireasa ? Ca n-am apucat de un an de zile s-a mai cumpar...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Ioana, 10 lei....noi
Ah, si mi-am adus aminte, nici modelele de la AT nu erau stralucite, majoritatea la fel, aceleasi...cu diferenta de pret, evident si destul de semnificativa , pentru rochii si costumele de ginerica...ce m-a amuzat si am retinut, butonii si vestele, aprca erau cu vreo 3 euro mai scumpi

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]Andita, scumpa, hai ca mi-ai inveselit ziua ...prin ce cartier ai fost soro la renumita nunta? (de curiozitate )

Uimitor, nu era nunta de cartier... A fost, dupa cum va spuneam, in cantina stundenteasca din Complexul Leu. Nu va faceti nunta acolo!!!!!!!!!!
Pupici

Andita

Mergi la inceput

Krelia , merci mult de tot. Sper sa o gasesc si eu .S-o cumpar macar de curiozitate...
Andita , suna chiar aiurea...In nici un caz nu ma gandesc la o nunta acolo (in cazul in care as fi facut-o in Bucuresi)!
Neata si fetelor care s-au trezit mai tarziu !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Apropo ! O ultima noutate ! Am stabilit in sfarsit ziua logodnei (logodna oficiala)! O sa fie pe 27 august anul asta. Chiar de ziua lui Adi-iubi meu ! Si vreau sa-i cumpar un cadou.Ma gandeam la un lantisor de aur ca nu are....Credeti ca e potrivit ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Hm, daca ma hotarasc, si eu voi face nunta intr-un compelx studentesc, dar, care nu se compara cu complexul Leu..iar "cantina" este ditamai restaurantul ...iar imprejurimile...verdeatza, parc..aer proaspat....,.....plus ca, distanta de acasa pana aici este mult mai mica decat daca m-as duce la mama naibii pana la Leu .
Ioana, nu ai pentru ce ! Daca poarta lantic, (a se citi, daca suporta , ca al meu nu suporta nimic pe el, nu poarta nici ceas, nus tiu cum va suporta verigheta - cred ca-i tatuez o verigheta pe deget ), eu zic ca e ok, un lantic drept cadou de ziua lui...de "logonda"....de alea-alea

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia, si eu sunt total pe dinafara la capitolul spovedanii, impartasanii, posturi .....etc. Fetelor daca va pricepeti sunt dispusa sa ma dadaciti daca cunoasteti obiceiurile!

Cadou Ioana Cristina, e misto si lant, dar mi se pare mai misto o bratara!?!? ........ in cazul in care are deja una atunci cu siguranta un lant e cel mai potrivit cadou!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

E super si ideea ta , numai ca el nu poarta bratara.Stiu ca nu ii place.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput