Miresele anului 2006 (12)

Miresele anului 2006 (12) | Autor: krelia

Link direct la acest mesaj

MIRESICI 2006

27.05. BlueEyes
, Complex Severus, Zalau
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Bucuresti
17.06. piggy, Casa Bucur, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
01.07 ooana, Restaurant Europa, Targu Mures
01.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
22.07. tigrutz, restaurant Casa Ardeleneasca, biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
??.08. Ioana-Cristina, Bucuresti
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta

??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. mexxa, Iasi

daii - te asteptam sa revii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936&whichpage=1" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963&whichpage=1" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273&whichpage=1" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834&whichpage=1" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Iupi............capitol nou.......de cand asteptam!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Yupiii!
pe de alta parte eu sunt cam "naca"(cum zice Gio)!
Mi-a trimis sefa mail ca vrea o situatie si eu vroiam sa o sterg la ora 6 punct. Se pare ca nu am nici o sansa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!!!!!!
E cald!!!!!!!!!
MOR!!!!!!!!!

Sunt tot supy, nu am putere sa ma impac cu iuby...

Krelia, nu mai zic nimic de capitole noi, da...? Da' nu vreau sa te superi!

Maine ma duc la cununie civila, cununie religioasa si, daca am putere, chef si ma impac cu iuby, la nunta!!!

Desi, la cata caldura e pe aici!!!...

Raza, sa te distrezi si pt noi la mare! Si inca o data La multi ani cu iubitelul tau!

Mai vorbim!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Off, off RALU!!!!
In loc sa mergi acasa sa faci bagajele, faci situatii pt. crizata de sefa!!!

RALNIED lasa ca va impacati voi, ii va trece si lui.
Clau mi-a zis ca nu-i vine sa mearga cu mine la nunti, ca cine stie ce idei mai imi vin!!!
L-am innebunit!!!

Maine dim. mergem si noi acasa. Mami meu ma asteapta cu papa bun, iar duminica mergem la o nunta. M-am inteles cu mireasa, sa prind eu buchetul, dar cine stie. Va anunt marti, ca luni suntem liberi.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Fetelor e calddddddddd ...... e soareeeeeeeeee ..... si aerul conditionat s-a sctricat!!!!!

Cred ca de la caldura am innebunit ..... am iesit de la servici sa-mi iau de mancare si m-am intors cu ....... J'Adore de la Christian Dior!!!

Sunt nebuna rau si caldura asta parca agraveaza lucrurile!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

oana se duce acasa cu parfum, io, cu borcanu' de ciuperci in salata...deh, fiecare cu ce poate!

la mine azi e program scurt, asa ca... salutare taica, si noroc!
v-am pupat pe portofele, ne vedem luni!!!

26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Plec si eu acasa, sa ajung pe 18 la mani si pedi.
Luni sunt libera, asa ca dragelor ne auzim marti.
Concediu placut lui Raluca si Raza.
Sa va distrati!!!

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Neata fetelor!!!!

E caldddddd......aerul conditionat din birou inca nu s-a reparat asa ca pot zice ca sunt la sauna si nu la servici!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata miresici. Va trezirati? Chef de vorba aveti?
Hai sa va povestesc minunatul meu week-end. Am fost, dragelor, la cea mai groazinica nunta din vioata mea aici, in frumoasa noastra capitala, Bucuresti!!! Vreau sa spun ca nu po9t niic acum crede ca am trait asa ceva. Daca erai acolo puteai sa-ti noteti, lejer, tot ce NU TREBUIE facut la o nunta.
In primul rand, nunta asta a fost intr-o cantina studenteasca, in care mai erau in acelasi timp inca 2 nunti. Nu va spun cum se intampinau oaspetii si cat de greu iti dadeai seama care si unde trebuie sa ajunga. Daca asta a r fi fost singura scapare....
Al doilea: cald, dar nu cald de iulie, cald de sauna, asa de cald incat al meu iubitel era lac, cu camasuta lui albastra uda leaorca...
Si cma in acelasi ton au fost toate: muzica la niste boxe proaste, mari, si un DJ batut in cap, care incurca melodiile si le incaleca de nu se vedeau, servirea, sub orice critica, mai aveau un pic si-ti puneua mancarea cu mana in farfurie. Rochia miresei si pantofii: de 2 lei, iar coafura i se pleostise pe la 2 noaptea..... Un dezastru irepetabil!!!!
si, ca sa fie toate perfecte si complete, mi s-a facut rau de la caldura, si am varsat ca-n fileme, de vreo 4 ori, de credeam ca-mi dau sufletul acolo....
Dar am invatat multe: ASA NU!!!!!!!!!!
Va pup. O saptamana usoara si scurta!

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetelor, io-s zombie! N-am dormit mai deloc
La mine in casa este sauna...la serviciu am noroc....cred ca-mi cumpar un venti din ala de camera, ca nu se mai poate...macar mai da cate o pala de racoare....azi-noapte somn - aiurea...si azi, dorm in post
Azi a inceput postul Maicii Domnului....voi le aveti cu astea? Tineti post, in general? Il tineti pe tot? Ca io n-am "texte" d-astea...sau cu spovedania...impartasania...(Asta apropos de fazele alea de dinaintea nunti...)

26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput