Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
oana, cica...cu o saptamana inainte de nunta tre sa te duci sa te impartasesti si sa te spovedesti, daca nu la biserica unde urmeaza sa te cununi...oriunde in alta parte...da'..cica s-o faci...cica....asa e bine...
eu si nici iubi...nu prea credem in chestiile astea si mai mult ca sigur vom trece peste ele.....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Krelia !!!! stiuuuuuuuuuuu unde faci nunta !!! - in Agronomie ma tot gandeam unde-o fi, unde-o fi ca doar am stat 4 ani in Bucuresti si descrierea mi se parea cunoscuta si uite ca m-am luminat....... e superb !!!!!
In anul anul III de facultate mi-am facut rost de o camera acolo, in caminul de langa restaurant.....si ce bine era ca faceam tusti si eram direct in discoteca sau pe terasa la o pizza! Mai ce vremuri.....
Intr-adevar parcul e superb, restaurantul e potrivit pentru nunta .....si o sa-ti faci niste poze de o sa fim toate invidioase!
Buna alegere, cred ca si eu as fi ales tot asa daca ramaneam in Bucuresti!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Krelia !!!! stiuuuuuuuuuuu unde faci nunta !!! - in Agronomiema tot gandeam unde-o fi, unde-o fi ca doar am stat 4 ani in Bucuresti si descrierea mi se parea cunoscuta si uite ca m-am luminat....... e superb !!!!!
In anul anul III de facultate mi-am facut rost de o camera acolo, in caminul de langa restaurant.....si ce bine era ca faceam tusti si eram direct in discoteca sau pe terasa la o pizza! Mai ce vremuri.....
Intr-adevar parcul e superb, restaurantul e potrivit pentru nunta .....si o sa-ti faci niste poze de o sa fim toate invidioase!
Buna alegere, cred ca si eu as fi ales tot asa daca ramaneam in Bucuresti!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Si eu cred ca o sa iasa misto....miresica in iarba, cu ginerica langa ea....hehe, frumushatza de poza
![](icon_smile_wink.gif)
PS...e ca fac super pizza acolo, pe vatra?? iam-iam
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
"problema" mea e...de unde as putea sa fac eu rost de suport din ala cu picior pentru niste aranjamente florale....printre mese...(stiti de ce vorbesc?)
26 august 2006
krelia spune:
Fetele, , sunteti niste scumpe...incepe sa creasca inima in mine
...intr-un timp, restaurantul...zona...avea o "faima" cam negativa....dar, acum, si-au revenit....patronii nu mai sunt cine-au fost si lucrurile merg spre bine
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Krelia , important este ca tu sa te simti o printzesita si sa fii fericita ! Sa nu cumva sa te apuce plansul, nici macar de bucurie...Hai sa-ti spun o faza. Eu le-am pus la punct si pe soacra-mea si pe mama si le-am dat ordin: "Sa nu care cumva sa va apuce jelitu' ca m-apuca si pe mine ! Ce , vreti sa mi se strice machiajul?" !
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Apropo , fetelor ! Daca nu sunt indiscreta...ce va cumparati pentru noaptea nuntii ? De unde cumparam ceva "mai special" - ma refer la lenjerie.
Ioana-Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Sa nu te gandesti la nimic din ce a fost.....s-a schimbat foarte tare Calipso si e chiar un local dragut si cochet!
"Stalpi" pentru flori , ca stiu la ce te gandesti, cred ca doar de la o firma care se ocupa cu organizat evenimente ........ si nu cred ca e tare scump ca doar nu-ti organizeaza toata nunta ci iti imprumuta niste suporturi pentru flori....
Si mie mi-ar trebui ca as dori sa fac cununia religioasa afara si as pune un covor rosu pe margina caruia as dori sa suporturile acelea cu flori si sa fie legati intre ei cu voal dar.....mi-e greu ca nu prea vor preotii sa iasa din biserica!!! Nu stiu exact cum sa procedez sa conving un preot, apoi sa gasesc locatia ca nu am nici o idee.....iar apoi vad eu , ca cel mai simplu de rezolvat sunt scaunele, covorul si suporturile pentru flori
O miresica din 2005 a facut asa cununia religioasa si cel putin in poze e super!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Pe mine cre' k o sa m-apuce bocitu' cand o sa-l vad pe al meu gelat, frezat si imbracat in ginerica...in ziua nuntii, cum o sa vina sa ma ia de acasa de la mami ..sa te tii!!!
Hm, ceva mai special, habar n-am, de oriunde scrie Triumph....Jolidon..etc., probabil...da' stiti ceva...eu chiar nu ma vad scapand de rochie si ducandu-ma sa ma "introduc" in lenjeria noua...aia pe care o s-o am deja pe mine ce-are??? Asta, admitand ca n-o sa cadem franti de oboseala si numai chef de n-o s-avem noi
mai mult ca sigur ca, daca-mi voi cumpara ceva, il voi pastra pentru "luna" de miere..atunci chiar mi se pare mai adecvat...siiii....mai calm si odihnitor de...observat
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Eu nu cred ca preotul o sa-mi dea voie sa fac asta...desi chiar nu ma gandisem , ar fi o idee super , numai ca, daca fac cununia religioasa la o manastire de pe muntele Magura (Tg Ocna-Bacau)o sa-mi fie cam greu cu asta...
Ioana-Cristina