Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Krelia, cum ramane cu mitingu' ? Cine vine, cand vine, unde vine... ?
Ma, cu soacra-mea... puiu' va intra in conced pe 15 si eu nu... si acasa, mi-e teama sa nu inceapa " Auzi... mama, tu chiar... ?,... ca vezi ca a plecat fara tine... "... d-astea... si sa-i bage fiori in inimioara... M-am pus in locul lui, saracu', aseara, cand l-a intrebat unde sunt si el n-a stiut ce sa-i spuna, ca nici nu stia ca nu sunt acasa. Deh, ma cam enervase dimineata si am hotarat brusc ca mi-e dor de besta mea si ca tre' sa facem planuri de nunta, ca-mi va fi d-ra. Si nu l-am anuntat... Sic ! Si m-a sunat el intr-un tarziu si eu... prin oras, haimana...
si s-a supi ca nu i-am zis sa vina si el... sau macar sa ma ia... si uite asa, cand am ajuns acasa, ne-am ciondanit...
Da' hai, gata... vad cum fac si... duca-se pe pustii soacra, cu tot cu ideile ei !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
piggy, e ok, stai linistita, si la mine e in jur de 30 de euro fara bautura (cu tortul de la ei, am impresia, nu stiu sigur)
oana, EU sunt cea mai mae varza in materie d elucruri bisericesti/bisericoase! Noroc cu netu' asta non-stop, cu gugal si cu info de pe el..ca altfel...
Cu soacra deocamdata ma inteleg bine, chiar ieri am fost la ea...ne-a dat papa (ardei umpluti, cu smantanica si... ce credeti...am barfit-o pe "nora-sa" a mai mica, adica pe prietena lu' fi-su al mic...de n-am avut aer, ce-o fi sughitat saraca fata!!! da' chiar merita, ca-si cam da arama pe fata pe zi ce trece....hm! Ce n-am si io parte de cumnate de gasca... 1 e sclifosita, astalalta e parsiva, sa vedem cu o fi a mai mare...de craciun facem cunostinta!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Krelia, cum ramane cu mitingu' ? Cine vine, cand vine, unde vine... ?
Mah, io vin, in prinzzip, probabil ca sambata imi va fi mai convenabil..ora, nu stiu dupa 12 poate....unde..pai, am zis, universitate, romana..astea...o cafeneaua actorilor, ceva...sau, o inghetata de cramel de la mec, ce-are?
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](jamaican.gif)
Diseara vorbesc cu iubi sa vedem programul pt sambata
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Altcineva? Andita, tigrutz, piggy...si cine a mai fost azi pe aici???
26 august 2006
tigrutz spune:
Culmea, la inceput nici eu nu m-am inteles cu cumnata-mea si uite ca acum o sa-mi fie....nasa se pare ca toate merg din ce in ce mai bine.
Cum v-am spus eu ma inteleg foarte bine cu socrii, sunt niste oameni de treaba, n-au spus niciodata nimic rau de mine si totusi, nu-mi convine ca va trebui sa stau cu ei dupa nunta. Pt ca orice ar fi, tot mai bine e sa stam singuri Asta e, de altfel si motivul pt care, desi suntem de 7 ani impreuna, nu locuim inca in aceeasi casa. Nu avem unde si am tot amanat momentul, dar se pare ca n-am gasit alta solutie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Hai ca ne-nvartim in jurul cozii, Krelia... ba la comentarii, ba la Biserici...
Hai ca eu plec... vb maine cum e cu mitingu'... Pup
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
tigrutz, dar, la ai tai?? Banuiesc ca te-ai simti mult mai bine acolo ......sau, eu stiu...o chirie, cat de mica...intr-o garsoniera, pt inceput....nu merge???
Raza, pa fato, salutari lu' soacra'ta!!!
26 august 2006
piggy spune:
eu nu pot veni sambata asta...plecam la munte sambata dimineata si revenim duminica
imi pare rau ca nu pot sa va cunosc...
tigrutz spune:
Eu locuiesc numai cu mama intr-un apartament de 2 camere semidecomandat, iar el cu parintii, tot in 2 camere, dar macar nu se trece prin sufragerie, asa ca la mine. Asta e problema, de-asta va trebui sa stam acolo. Si e cam acelasi lucru daca stam la mama sau la socrii, ca tot nu suntem singurei
krelia spune:
piggy, next sambata
tigrutz, asa e...singuratate nu e nicaieri dintre cele 2 case....atunci, chiria? Sau e peste puterea voastra materiala?
26 august 2006
mexxa spune:
Mai fetelor am plecat cateva ore si voi ati scris romane...Krelia nici eu nu am o cumnata asa cum ar trebui...adik inca nu imi este cumnata sunt doar prieteni si locuiesc impreuna..sa va zic ca e casatorita dar nu are treaba cu ala...nu stiu ce fel de barbat o mai fi...eu "o iubesc" ca sarea'n ochi
Si cum v-am zis ca eu nu ma impac bine cu parintii, la noi tot ea e fata buna si draguta Acum cica vrea sa de-a divort...apoi sa se marite cu frate'miu...uhhh ce cumnata faina o sa am
Eu macar am un cumnat tare de treaba..imi face toate moftrile si ne impacam bine
Va pup si feriti-va de cumnate si soacre (cioarele) ca tare rele mai sunt...10+
me&baby