Miresele anului 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Krelia, cum ramane cu mitingu' ? Cine vine, cand vine, unde vine... ?
Ma, cu soacra-mea... puiu' va intra in conced pe 15 si eu nu... si acasa, mi-e teama sa nu inceapa " Auzi... mama, tu chiar... ?,... ca vezi ca a plecat fara tine... "... d-astea... si sa-i bage fiori in inimioara... M-am pus in locul lui, saracu', aseara, cand l-a intrebat unde sunt si el n-a stiut ce sa-i spuna, ca nici nu stia ca nu sunt acasa. Deh, ma cam enervase dimineata si am hotarat brusc ca mi-e dor de besta mea si ca tre' sa facem planuri de nunta, ca-mi va fi d-ra. Si nu l-am anuntat... Sic ! Si m-a sunat el intr-un tarziu si eu... prin oras, haimana... si s-a supi ca nu i-am zis sa vina si el... sau macar sa ma ia... si uite asa, cand am ajuns acasa, ne-am ciondanit...
Da' hai, gata... vad cum fac si... duca-se pe pustii soacra, cu tot cu ideile ei !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

piggy, e ok, stai linistita, si la mine e in jur de 30 de euro fara bautura (cu tortul de la ei, am impresia, nu stiu sigur)
oana, EU sunt cea mai mae varza in materie d elucruri bisericesti/bisericoase! Noroc cu netu' asta non-stop, cu gugal si cu info de pe el..ca altfel...
Cu soacra deocamdata ma inteleg bine, chiar ieri am fost la ea...ne-a dat papa (ardei umpluti, cu smantanica si... ce credeti...am barfit-o pe "nora-sa" a mai mica, adica pe prietena lu' fi-su al mic...de n-am avut aer, ce-o fi sughitat saraca fata!!! da' chiar merita, ca-si cam da arama pe fata pe zi ce trece....hm! Ce n-am si io parte de cumnate de gasca... 1 e sclifosita, astalalta e parsiva, sa vedem cu o fi a mai mare...de craciun facem cunostinta!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Krelia, cum ramane cu mitingu' ? Cine vine, cand vine, unde vine... ?

Mah, io vin, in prinzzip, probabil ca sambata imi va fi mai convenabil..ora, nu stiu dupa 12 poate....unde..pai, am zis, universitate, romana..astea...o cafeneaua actorilor, ceva...sau, o inghetata de cramel de la mec, ce-are? Ne sam si noi liceene si tragem si-un tutun in aer liber!
Diseara vorbesc cu iubi sa vedem programul pt sambata Vorbeste si tu si spune-i, pregateste-l
Altcineva? Andita, tigrutz, piggy...si cine a mai fost azi pe aici???

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Culmea, la inceput nici eu nu m-am inteles cu cumnata-mea si uite ca acum o sa-mi fie....nasa se pare ca toate merg din ce in ce mai bine.
Cum v-am spus eu ma inteleg foarte bine cu socrii, sunt niste oameni de treaba, n-au spus niciodata nimic rau de mine si totusi, nu-mi convine ca va trebui sa stau cu ei dupa nunta. Pt ca orice ar fi, tot mai bine e sa stam singuri Asta e, de altfel si motivul pt care, desi suntem de 7 ani impreuna, nu locuim inca in aceeasi casa. Nu avem unde si am tot amanat momentul, dar se pare ca n-am gasit alta solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Hai ca ne-nvartim in jurul cozii, Krelia... ba la comentarii, ba la Biserici...
Hai ca eu plec... vb maine cum e cu mitingu'... Pup

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

tigrutz, dar, la ai tai?? Banuiesc ca te-ai simti mult mai bine acolo ......sau, eu stiu...o chirie, cat de mica...intr-o garsoniera, pt inceput....nu merge???
Raza, pa fato, salutari lu' soacra'ta!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

eu nu pot veni sambata asta...plecam la munte sambata dimineata si revenim duminica
imi pare rau ca nu pot sa va cunosc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Eu locuiesc numai cu mama intr-un apartament de 2 camere semidecomandat, iar el cu parintii, tot in 2 camere, dar macar nu se trece prin sufragerie, asa ca la mine. Asta e problema, de-asta va trebui sa stam acolo. Si e cam acelasi lucru daca stam la mama sau la socrii, ca tot nu suntem singurei

Mergi la inceput

piggy, next sambata
tigrutz, asa e...singuratate nu e nicaieri dintre cele 2 case....atunci, chiria? Sau e peste puterea voastra materiala?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mai fetelor am plecat cateva ore si voi ati scris romane...Krelia nici eu nu am o cumnata asa cum ar trebui...adik inca nu imi este cumnata sunt doar prieteni si locuiesc impreuna..sa va zic ca e casatorita dar nu are treaba cu ala...nu stiu ce fel de barbat o mai fi...eu "o iubesc" ca sarea'n ochi
Si cum v-am zis ca eu nu ma impac bine cu parintii, la noi tot ea e fata buna si draguta Acum cica vrea sa de-a divort...apoi sa se marite cu frate'miu...uhhh ce cumnata faina o sa am
Eu macar am un cumnat tare de treaba..imi face toate moftrile si ne impacam bine
Va pup si feriti-va de cumnate si soacre (cioarele) ca tare rele mai sunt...

10+

me&baby

Mergi la inceput