Miresele anului 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

salutari fetelor!
am disparut o vreme ....mult de munca la servici
pana la urma am stabilit si noi o data de nunta care sper sa fie si definitiva...ca am schimbat nu stiu cate pana acum
asa ca va intreb si pe voi...17 iunie 2006 e in vreun post ceva sau ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ralnied, daca-s taiate foarte foarte fin, in mancare, verdeturile le tolerez si eu, altfel insa, fac model in farfurie!
mexxa, si-am meu e "borsar" (banuiesc ca te referi la ciorbele acre, nu?) si mie nu-mi plac ciorbele...daramite sa le fac...de cand ne-am mutat impreuna am devenit o expert in ciorbe...si o supissa cu galuste pt. sufletelul meu n-am mai papat de la mami de-acasa! Aoleu ce pofta mi-am facut!
piggy, din cate stiu eu, nu e nici un post atunci, asa ca...go for it!! Te scriu pe listutza??
Asa, si cum spuneam...wake up, Raza...smell the flowers si las-o pe soacra-ta in boii ei!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

trece-ma atunci!
am facut o rezervare la casa bucur - 40 euro un meniu cu tort si bauturi incluse ...cum vi se pare?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piggy

trece-ma atunci!
am facut o rezervare la casa bucur - 40 euro un meniu cu tort si bauturi incluse ...cum vi se pare?

Gata, te-am trecut!
40 de euro cu tort si bauturi incluse, eu zic ca e ok!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

si eu zic ca e ok Piggy, ba chiar foarte bine in comparatie cu ce-am vazut prin Bucuresti. Bravo, ma bucur ca in sfarsit ati stabilit si voi data nuntii...auzi, ia stai asa, atunci nu e cumva postul pt Sf. Petru si Pavel? chiar nu stiu, dar ma gandesc ca daca pe 29 iunie sunt sfintii astia...

Mergi la inceput

Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel se tine daor cu doua zile inaintea de sarbatoare, adica in periaoda 27 - 28 iunie

Nu stiu cum e kestia cu Rusaliile..anul asta au picat pe 19 iunie si cica in Duminica Rusaliilor nu se fac nunti. Nu stiu daca e o data fixa, sau se schimba de la an la an in functie de.....vreo alta sarbatoare

..........

m-am uitat intr-un calendar ortodox, Rusaliile sunt la 40 de zile distanta de Paste, deci se schimba ziua ...daca pastele la anul pica pe 23 aprilie, socotind 40 d ezile dupa, Rusaliile pica pe 2 iunie...cred ca asa e

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Atunci e ok cu postul ala, nu stiam exact cat tine, ma gandeam ca e vreo 2 sapt. Iarasi cu Rusaliile nu ma pricep, cred ca cel mai bine ar fi sa intrebati un preot.

Mergi la inceput

m-am linistit
am vorbit cu o prietena care a facut nunta anul asta si meniul a fost cam 27 euro fara tort si bautura si mi se parea cam mult la mine
oricum...asta e ...o data ma marit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

'Neatza miresici ...Pe cand ma trezesc eu...voi umpletzi pagini intregi pe aici La mine-i vacantza...so...pot dormi cat vreau...

Fetelor, sa stitzi ca si eu m-am intristat putzin citind povestioarele voastre triste...dar....apoi mi-am revenit. Mi-am dat seama ca acuma avetzi de palnuit o nunta...so...avetzi fiecare un iuby prin zona...care sunt sigura ca va face super fericite... Capu' sus!

Raza de soare ... imi pare rau pt soacra ta ... dar ...asha sunt majoritatea ... inclusiv a mea Iubi tot imi spune sa nu o bag in seama...shi cred ca asta o sa fac de acuma in colo... Orice ash face el o sa ramana copilul ei minunat, iar eu...cotoroantza care i-l fura

Iuuuui....am vazut lista...se pare ca-s prima...ar trebui oare sa ma stresez...mai tare decat ma stresez deja?

Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor...........eu stau foarte prost la capilolul asta cu posturile, Rusaliile etc.

Krelia, esti profesoara de-a dreptul, noroc ca avem pe cine intreba daca avem vreo nedumerire!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput