Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
'Neata!!!
Hai, dragelor, ca melancolia voastra, mai-mai ca ma face acusi sa plang... Vreti sa trecem peste starea asta? Dar cum? Ca si eu sunt suy ca probabil nu voi reusi sa gasesc restaurant pt nunta, cu nasii... la fel... Ajung sa ma intreb daca vom mai face nunta sau nu...
Krelia, sa continui de unde am ramas ieri:
1. Aperitiv: rosii umplute cu crema de branza de vaci, castravete, icre, vreo 4 felii de salam, vreo 2 felii mari de pastrama, vreo 10 masline, telemea (parca, daca imi aduc bine aminte--o bucata destul de mare), kaizer--2 felii mari... si nu mai stiu daca mai era sau nu ceva...
2.cate 3 bucati ficatei de pui (bucati mari), creier pane (facute sub forma de mici--cate 2 bucati), mustar
3. 2 bucati piept de pui facute gratar, cu sos picant
4.cartofi natur cu pastai (nu multe, cateva!), mazare, un fel de sos, o bucata mare de gratar....
5.tort
6. pungute de 50 grame de alune pentru fiecare in parte
7. fructe: caise, piersici, banane, nectarine, mere
8. prajituri de mai multe feluri, cumparate...
9. de baut: apa minerala--sticle de jumatate... intai cate una de om, apoi, cum se termina, imediat alta rece, deci nu a fost cu nr fix; un fel de rachiu amestecat cu sirop de nu stiu ce (nu am baut), dar am inteles ca era bun, numai ca prea tare.; cani mari de 2l de vin alb, cate una la 6 oameni, care, erau inlocuite imediat ce se terminau (ceea ce nu s-a prea intamplat), 1/4 suc (din partea casei, ca sa zic asa)--Mirinda si Pepsi (dupa noroc, fie una, fie alta), apoi s-a mai adus apa minerala de 2l cumparata de miri si sticle de suc de 2 l (portocale si cola) luate tot de ei...
Nu mai stiu, daca imi mai aduc aminte, mai zic...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
.... vreo 10 masline, .....
Hai ca m-ai inveselit..esti tare!! Tu ai numarat si maslinele, fato?
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Auzi, da' zau ca mi s-a facut cam foame...
![](albina.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
Hai ma, Ralnied ca mi-ai facut pofta.
e drept ca mi-e cam foame, am mancat 2 biscuiti si atat.
vreau papa !!!!
de vinete mi-e pofta.
azi mergem sa tratam cu tanti pt. ap. ala, pe care l-am vazut prima data.poze
gio si bb 17+
ralnied1 spune:
Mai sus voiam sa zic ca sunt supy, nu suy...
Krelia, am vrut sa dau raportul aici cum se cuvine, asa ca...
Oricum, eu, care sunt moarta dupa masline, nu am mancat decat vreo 3-4... Nu am putut... In mare, din aperitivul meu a ramas cam tot, ca nu am putut inghiti mare lucru... nu stiu de ce, ca toate aratau f bine...
Uitasem, toate mancarurile astea au fost ornate la greu cu patrunjel verde...
E si maine o zi!!!
tigrutz spune:
'Neata fetelor
v-am citit povestile si m-au cam intristat, dar in acelasi timp ma gandesc ce fete de treaba si fara fitze trebuie sa fiti. Si asta pt ca viata voastra n-a fost roz, nu vi s-a oferit totul pe tava, a trebuit sa munciti si sa suferiti de multe ori...
Raza de Soare, chiar asa, soacra asta a ta (poama acra dupa cate vad ) nu are altceva de facut?
Sper sa nu mi se intample si mie acelasi lucru, eu ma inteleg foarte bine cu socrii, nu se baga niciodata intre noi, ba chiar imi iau apararea de fiecare data cand mai ridica bebitzu' al meu vocea (nu sa tipe la mine, este doar foarte cuprins de ceea ce spune)....sper sa ramana aceeasi relatie buna cu socrii pt ca dupa nunta va trebui sa locuim impreuna.
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Mai sus voiam sa zic ca sunt supy, nu suy...
Uitasem, toate mancarurile astea au fost ornate la greu cu patrunjel verde...
Or fi avut vreun cult pentru verdeturi!
![](radtare.gif)
Mie nu-mi place patrunjelu, mararu', leusteanu...sau mancarurile din clorofila de-asta....stevie, spanac..bleah...yak
![](vomit.gif)
Ciorba de stevie am mancat o singura data (ca n-am avut ocazia de mai multe ori), da' spanac, niciodata!!!! Si punct. Ca mi se face rau numa' cand ma gandesc la el!
![](icon_smile.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralnied1 spune:
A... lagratarul de piept de pui cu sos picant au fost si ciupercute...
Eu nu am vrut sa va fac pofta... Doar v-am informat... sa vedeti ce se mai practica in stanga, in dreapta... SI toate cele de mai sus au valorat 700 mii. Mie mi se pare ca fost prea mult pt 700 mii...
E si maine o zi!!!
ralnied1 spune:
Mai, Krelia, de aratat, aratau chiar f bine... Nici eu nu am mancat spanac niciodata si nici nu cred ca o sa apuc ziua in care sa pun asa ceva in gura... Patrunjelul verde e singurul pe care il tolerez extraordinar de bine, spre deosebire de iuby al meu, care moare de fiecare data cand vede cit pun in mancare. Da' ii explic ca are muuuuuuuullllllttttttteeeee vitamine, deci, tace si inghite, saracutul de el!!!
Raza, ai o soacra "best", parca ar fi a mea!!!!
E si maine o zi!!!
mexxa spune:
La mine cand vede cum pun parca mie frica sa nu scap mai mult se apuca el de pus...deci sa va spun ca el meu sotz e innebunit dupa verdeatza si mai frumos e borsar...
10+
me&baby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Raza, nu te lasa impresionata de chestii din astea........gandeste-te, daca cedezi si pentru aparente incepeti sa plecati, sa veniti impreuna, sa faceti sa para ca tot timpul ati fost impreuna......asa veti face de acum inainte!
E un cerc vicios in care daca intrii vei iesi greu!
Tu ai personalitatea ta si......prietenii tai! Viata ta nu a inceput in momentul in care l-ai cunoscut pe marele EL deci e normal ca tu sa ai cunostinte si prieteni de dinainte cu care te intalnesti si te vei intalnii in continuare............ca sa nu mai zic ca e sanatos sa te mai intalnesti tu cu fetele si el cu baietii!
Nu as renunta la prietenii mei niciodata si el la fel si pe langa astia normal mai avem si prieteni comuni!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day