Miresele anului 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

N-am sa inteleg niciodata cum un parinte isi poate parasi copilul...fara macar sa-i asigure/ofere altceva in schimb, pur si simplu "imi iau talpasita si-am plecat!" De ce spun, "fara macar sa...", pentru ca, acum multi ani, am pierdut orice legatura cu tatal meu bun....parintii divortand de cand eram eu mica, mama recasatorindu-se, tatal meu actual fiind un om extraordinar, un adevarat tata. N-am sa-mi judec tatal biologic, ci am sa gandesc asa: s-a retras pentru ca stia ca n-are ce sa-mi ofere, material, mintea unui copil la varsta frageda este foarte greu de incurcat, mai ales daca te trezesti dintr-odata cu 2 tati, si-atunci probabil a decis sa lase loc pentru tatal actual, atat material, cat si spiritual....de fiecare data cand vorbesc despre asta am un nod in gat, cred ca e si normal...sangele apa nu se face, de asta spun ca va inteleg pe cele care suferiti din cauza parintilor...insa, eu sunt constienta ca, daca mama mea nu punea punct unui calvar cu tatal meu bun, eu n-as fi fost astazi aici, n-as fi dus o copilarie fericita, n-as fi avut multe din lucrurile pe care le am datorita parintilor mei, etc....desi, pe undeva, il condamn putin si ma intreb....oare, m-a uitat? Dar imi revin repede si raman la imaginea tatalui din copilarie, care inca isi mai petrecea timp cu fata lui...de ce aleg asta? Pentru tatal meu actual.
mexxa, iubiti-va bebe-ul si pentru bebe!!! E darul vostru de la Doamne-Doamne!!

Scuzati micul intermezzo

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata, fetele. Ce mai ziceti?
Eu sunt asa si asa, al meu tot cu bot este, nu stiu ce sa-i mai fac. Aseara am si plans mult, si parea ca se mai imbunase, dar dupa ce m-am potolit, s-a reintors la modul lui ursuz. Nu stiu, parca i s-a scarbit de mine, asa-mi da impresia. Of, ce-as vrea sa treaca mai repede. Nu-mi place deloc asa....

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza miresici!!!!

Mexxa si Krelia m-ati facut sa plang!!!
Nu pot sa inteleg asemenea parinti, care de fapt nici nu se pot numi parinti.
Eu am avut si am parte de parinti iubitori care ar face orice pt. mine.

Mexxa aveti grija de voi, caci va aveti unul pe altul si in curand bebele.Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!!
Iar tu kreliuta multumeste-i lui D-zeu ca ti-a dat un al doilea tata, care te iubeste si ar face orice pt. tine, chiar daca nu esti sange din sangele lui.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Ah, am uitat sa va zic buna dimineatza!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Ei, ce-i cu voi de ati picat asa in butoiul cu melancolie de dimineata????!!!!! Lasati povestile astea triste, viata e frumoasa. Si in plus, azi e joi, maine vineri....si vine week-end-ul!!!!!! Hai, sa vad niste zambete....

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia, te inteleg in mare parte........
Mexxa, sa fi puternica......

Tatal meu a murit cand eu aveam 6 ani, fratele meu 1 an iar mama...........28 de ani!!!!

Eu nu ma vad rezistand, daca as fi avut aceasta soarta sa raman vaduva la 28 de ani cu 2 copii!

Nu s-a recasatorit tot pentru noi, s-a gandit mereu ca toata atentia ei trebuie sa fie numai a noastra, am crescut, fara griji materiale.......niciodata nu a zis nu se poate, ci ..... luna viitoare se rezolva!

E greu sa fi parinte singur.........si e mult mai greu sa incerci sa iti multumesti copilul!

Tot mama m-a convins sa dau la facultate la Bucuresti, tot ea a facut eforturi sa ma tina.......si poate atunci am realizat cel mai bine cat e de greu, pentru ca in anul II de facultate m-am angajat!

In continuare ea mi-a trimis aceeasi bani ca si inainte si mi-a zis ca salarul meu e doar pentru mine! Am scutit-o de la cumparatul hainelor.......dar caminul mi l-a platit in continuare simtind ca e datoria ei de mama!

Fratele meu e student la Cluj la facultate si are tot ce isi doreste mai ales ca acum sunt 2 sponsori: eu si mama!

Acuma am o mama tanara de 48 de ani.........deschisa la minte, cu idei moderne, care abia acum ca eu lucrez si fratele meu e la facultate.........a inceput sa isi mai faca cadourile si sa isi mai cumpere cate un lucru care poate si l-ar fi dorit acum multi ani!

Intotdeauna voi face orice pentru ea.......chiar daca trebuie sa iau de la mine ca sa ii dau ei, pentru ca ea a fost un parinte care a reusit sa suplineasca lipsa tatalui si sa ne ofere, cu responsabilitate absolut tot, asa cum ar trebui sa faca absolut toti parintii......

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneataa... Cred ca de la caldura li se trage barbatilor astora, ca si eu m-am certat aseara cu al meu... Ca m-am intalnit pe furis cu best frienda mea si n-am ajuns acasa inaintea lui si l-a intrebat soacra-mea unde sunt si n-a stiut ce sa-i zica.
Si pt ca de ziua mea nu ne-am vazut, fata mi-a adus cadou si un buchet de trandafiri roz inchis. Va dati seama ce-a crezut soacra-mea... Ca vin de la vreo cu altul... Bine ca a lamurit-o puiu', dar cred ca tot are dubii matracuca...
Si cand i-am zis puiului ca " fetele de pe forum se intalnesc ... " a pricipit imediat ca vreau si io. Nu ca ar fi fost ideea mea... Si sa vezi mutra ce-a facut... Ca el ce face, sta singur acasa ? Ca din cei 2 prieteni pe care-i are, 1 e out, aluilalt i-a nascut nevasta... si zau ca nu vreau sa-i alimentez ideile ma-sii.
Prin urmare... ne gandim cum sa plecam de acasa fara sa dam de banuit... plecam si ne intoarcem impreuna... dar el ce face, mititelul ? Sa speram ca va fi acasa, doritor de vizite, un alt prieten, pe care nu l-a mai vazut de vreo 6 luni...
Si data viitoare, fetele, venim cu tot cu pui...

Loc de miting ? Centru... Universitate, Unirii, Tineretului... ziceti voi ora...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Krelia, te inteleg in mare parte........
.................
E greu sa fi parinte singur.........si e mult mai greu sa incerci sa iti multumesti copilul!

Mersic, oana
Intr-adevar, e foarte greu sa fii parinte singur, sa tii loc de mama si de tata, iar mami meu a facut lucrul asta foarte mult timp, pana sa se recasatoreasca...legal, desi, ei se cunosteau si au fost impreuna 13 ani pana sa se casatoreasca...din diverse motive...sincer, cred ca oamenii astia doi undeva...in plan astral sunt suflete pereche...si cred ca au mai fost impreuna intr-o viata anterioara...o sa spuneti c-am luat-o razna ...dar, am sa va povestesc o kestie foarte interesanta...acum, sar de la una la alta..mama mea, pe cand avea vreo 18 ani, inainte sa-l cunoasca pe tatal meu bun, in noaptea de boboteaza (cand cica iti visezi ursitul), ea, (ca-i mai cu motz ) i-a visat pe amandoi...intr-o combinatie tare stranie..tarziu, si-a adus aminte de acest vis si l-a inteles ...sa mai spuneti voi ca asta nu-i soarta!
Si-ntradevar, Gio (si tu stii), ii multumesc lu' Dzeu pentru al doilea tata pe care mi l-a dat!!

Gata, sper sa ne revenim !

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare
Prin urmare... ne gandim cum sa plecam de acasa fara sa dam de banuit... plecam si ne intoarcem impreuna...

Auzi, da stai mah, putin..tu n-ai voie sa te intalnesti cu niste prietene?? Ca-ti face soacra-ta scandal? Asta-i prea de tot, da-o-ncolo!! Auzi, si-l pui si pe al tau sa plece de-acasa, ca sa salvati aparentele!! Ce-ai soro??? Ii dai raportu' lu' soacra-ta???
Haideti prin centru, Universitate, Romana..da' cand??? Sambata, pe la 11-12?? Sau e prea devreme??? Eu inca n-am vorbit cu iubi, da' stiu sigur ca sambata are un pik de treaba, da' nus tiu cand...ar fi o kestie sa ma "strecor" in timpul programului lui, nu?...sau, hai, propuneri!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Vedeti cum este viatza asta...oricat de neagra ar fi mereu gasim pe cineva care sa ne aduca un zambet...acum stiu ca va trebui sa dau vestea cu bebe si mie cam frica sincer .Chiar daca acusi fac 20 ani va fi greu. Mai intai vom face starea civila si apoi...Doamne Ajuta!!Oricum cred ca relatia mea cu ai mei se va rupe definitv dupa ce le voi spune. Ei nu ma vor sustine felicitandu-ma ca in loc sa comit un pacat voi aduce un ingeras pe lume...ei ma vor intreba direct de ce nu am facut avort. Eu nu gandesc asa si credeti-ma ca aici pe forum..citind si vazand suflete care sunt capabile sa mearga mai departe mi-am prins curaj.
Sunt sigura ca Dumnezeu ma va ajuta mai mult pentru ca o sa il am pe bebe si nu am gandit sa fac un pacat
Va multumesc pt toate incurajarile voastre...

Sincer nu stiu ce am..dar azi m-au cuprins toate sentimentele...cred ca voi face un dush ca sa imi revin...ca urat mai e in butoiul negru cu melancolie

10+

me&baby

Mergi la inceput