Miresele anului 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

noi suntem impreuna de 7 ani si aproape 2 saptamani si ne e tare bine impreuna, casatoriti sau nu. Problema la noi a fost ca el este mai mic (este cu 2 ani si jumatate mai mic), eu imi doream foarte tare sa ma casatoresc cu el, dar, in acelasi timp vroiam sa-l mai las si pe el sa copilareasca un pic
acum de-abia asteptam nunta si vrem un bebe imediat dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Si al meu e mai micut, dar numai cu un anisor fara o luna.
Da, chestia cu copilaritul e o problema, ca noi am tot fost impreuna de la 15 - 16 ani, si ma gandesc ca poate ar fi fost mai bine sa cunoastem mai bine lumea asta inainte de a face pasul asta important, dar ce poti sa faci, daca ne-a tinut ceva impreuna, mai presus de vointa noastra???

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Felicitari viitoare miresici pentru relatzii asha lungi
Daca ash vrea sa ma injuratzi...v-ash intreba daca nu va plictisitzi de atata timp...Nu de alta, da aud intrebarea asta frecvent
Shi noi am tot amanat nunta...mai mult impinshi de la spate de parintzi...abia anul trecut am terminat facultatea... Partea care nu-mi place mie ii ca eu fac 25 de ani la anu in aprilie...si el....tot 25 in august ...shi...nunta ii in mai...Deci eu o sa am 25 de ani....el 24...In rest, toate bune shi frumoase....deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

So, Krelia, trag aer in piept si zic:
1. Am si poze, dar pe CD si acum, fiind la munca, nu am cum sa le atasez... Cand ajung acasa, incerc...

2. Sala oarecum draguta... destul de mare, vreo 60 de perechi participante... Erau 3 ventilatoare mari, dar... Plus un aer conditionat, la fel... Plus geamuri deschise... totul fara prea mare efect... Loc pentru dans separat total de partea cu mesele...
Muzica buna, zic eu... de toate genurile...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

I-auzi la ele, se plang ca le prinde maritishu' la 25 ani...bueeeiii!!! Ia, reveniti-va...pai io si cu ups, am uitat...cine era?? ce sa mai zicem? Ca ne prinde 28-29 maritate..ca sa nu mai zicem ca pana in 30 tre' sa facem si copilu', nu? (eu, cel putin, nu vreau sa trec de 30 fara copil...ca nu mai ia nimic bun de la mine si mosteneste numai tzacaneala!
tigrutz, cu tineretului, hm...daca stiu sa ajung acolo, se rezolva, nu-i problem, cred, mai vedem......e pe langa unirii, nu?

Fetelor, am plecat acasik, ne auzim maine si mai barfim pe indelete, da??
Va pupa fata!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

de plictisit nu se pune problema ca de-asta vrem sa ne casatorim, ca sa stam impreuna si mai mult. Parerea mea e ca intreaba lucruri de genul asta numai invidiosii
spre deosebire de Andita, noi am avut fiecare si alte "relatii" inainte, ceea ce, trebuie sa recunosc, a fost foarte bine, pt ca asa nu apare curiozitatea "ia sa vad cum e si cu altul/alta"...
Krelia, Tineretului este la o statie de Unirii, nu e departe. Dar glumeam, stai linistita, nu m-ar deranja daca ne-am intalni mai in centru, de ex, sa fie bine pt toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Da, asa e, de plictiseala nu se pune problema, iar de curiozitati, ce sa zic, am avut fiecare, cred, mie mi-a trecut, cu sigurnata, sper ca si lui. Om vedea, sper sa iasa bine.

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Vreau shi eu sa ma intalnesc cu voi ...da-i cam departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor cred ca ar trebui sa va fac un rezumat al povestii noastre...sa vedeti cum dragostea trece peste orice si nu tine cont de varsta sau de experienta anterioara!

Noi ne-am cunoscut cand eu avem 15 ani.Eram o pustoaica cu figuri in cap(ca oricare la varsta aceasta).El lucra la un internet cafe iar eu veneam la sala. Mi s-au scurs ochii dupa el decand l-am vazut si am inceput sa ma tin de el vre-o 2 luni..deja il sufocam cu prezenta mea.Dar intr-un sfarsit ca sa scape de mine a zis sa fim impreuna ca altfel stia ca nu se mai poate. Dupa o luna de relatie deja primisem 3 trandafiri si mi sa zis ca sunt tot ce si-a dorit el mai mult. Am uitat sa va zic ca mama lui a murit la o varsta foarte frageda 28 ani lasand in urma un copil de 7 ani si unul de 6, iar tatal i-a parasit la numai 1 saptamana de la inmormantare. Simtem in inima mea ca acest om are multe de oferit, si imi doream sa aflu cat mai multe despre viata lui.
Amandoi detineam locuinta cand ne-am cunoscut in cele mai bune zone din iasi.Prima oara au vandut rudele lui care l-au crescut apartamentul cu trei camere..au ajuns la 2, la 1 apoi in chirie.
La mine sa intamplat la fel numai ca noi am ajuns de la 3 direct in chirie. A fost greu dar am trecut si peste asta.Sa mai punem la socoteala ca nu am avut parte de acei parinti care ofera copiilor o copilarie lipsita de griji.Mie mi-au facut viatza imposibila pana am decis dupa 3 zile de cand am devenit majora sa ne mutam impreuna. Nimeni nu a fost de acord dar din dragoste si din dorinta de a le arata ca mai sunt oameni care se iubesc nu ma interesat parerea lor. Am suferit ca erau parintii mei...am vrut sa se bucure pentru mine...dar de unde.
Si asa a inceput viatza langa iubirea mea. De cand locuim impreuna am avut cel mai important lucru din viatza unui om.."DRAGOSTEA" El a vazut in mine si mama si prietena si femeie. Acum dupa aproape 2 ani de convieturile impreuna ne pregatim de starea civila care va avea loc pe 27 august anul acesta, si ce este mai frumos e ca asteptam un bebe.Aceasta veste ne-a bucurat enorm si am promis in fata Domnului ca vom face tot posibilul sa oferim copilului nostru tot ce poate fi mai frumos, tot ce noi nu am avut ...dragoste.

Acum poate nu vedeti rostul acestei povesti dar eu vreau sa va zic ca noi nu am avut nevoie de alcineva in viatza noastra, nu am vrut sa gustam alte relatii.
Casatoria este un pas mare in viatza unui om..dar inainte sa te casatoresti trebuie sa ai ochii deschisi, sa fii sigur de acea persoana si mai ales sa credeti in dragostea voastra!!

Va pup fetelor si aveti grija de voi

10+

me&baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Si iuby al meu e mai mic decat mine ! .... cu 1 an si 6 luni !

Asa ca BlueEyes si noi la nunta vom fi la fel doar ca eu voi avea 26 iar el 25!

Eu zic ca numai asta sa fie necazul, si in acest caz suntem FERICITE !!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput