Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Andita spune:
Io-s plecata.....Ne duce firma la mare, sa ne delectam la creierasi. Daca ploua....sa vezi relaxare pe noi lol
Andita
ralnied1 spune:
Uitasem sa va zic, fetelor!!!!!!!!
Am fost sambata la nunta!!!
Si a fost super!!!
In ciuda tuturor temerilor, a iesit totul chiar misto!
Sa va zic ce am papat??? Si ce am baut?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
tigrutz spune:
normal sa ne spui daca a fost asa misto
mai furam si noi ceva idei, meniu , aranjamente...
krelia spune:
BlueEyes, dupa mine portocaliu cu albastru!!!! super combinatie!!!! (esti deja pe lista, ia sa verifici cum iti shade
)
tigrutz, pai, stai sa zica madam Raza o vorba, sa vedem.... ca de la ea din Berceni, pana la mine in Muncii, mananci nu numai aperitiv, ajungi si la sarmale, te si fura! ...tre' sa gasim ceva de mijloc (da' nici foarte greu de ajuns!
)
Voi vreti universitate, romana...astea????
ralnied, baga mare, spune tot!!! Spune si ce-a mancat mireasa in burtsa la ma-sa! ...auzi la ea...pai, vorba aia, mananci calule ovaz??
Normal ca vrem sa zici tot!! Poze n-ai facut???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
tigrutz spune:
pai Raza sta la Brancoveanu, tu la Muncii, asa ca am putea sa ne intalnim la mijloc, pe undeva pe la Tineretului...nu ca as sta eu acolo
BlueEyes spune:
Am vazut lista ... shi asha ... parca tot nu-mi vine sa cred ca o sa fie nunta asta...tare de mult o asteptam :)
Tare va invidiez fetelor...mai ales pe cele din Bucuresti... cand va vad cum va tot ganditzi ce biserica....ce restaurant ....etc... Noi nu prea am avut de ales...Este un singur local care sa se potriveasca cu numarul de persoane... Cat despre biserica...ii tocmai in celalalt capat al orashului decat localul...Norocu' nostru ca-i Zalul mic
Ce sa mai vorbesc de rochii de mireasa shi accesorii...De invitatzii nici nu mai zic nika. Probabil ca o sa dam o raita prin cluj saptamanile astea...Apropo, suntetzi careva din Cluj? Poate-mi recomandatzi ceva magazine...
Va pupik
tigrutz spune:
Blue Eyes, stii ce se spune "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca"....
de cand astepti nunta asta? sunteti de mult timp impreuna sau asa iti doresti de mult sa te casatoresti?
BlueEyes spune:
Cate un pic din fiecare...suntem de 8 ani impreuna....mai precis...8 ani shi 7 luni Shi...normal ca-mi doresc nunta asta...cat mai repede
Andita spune:
Da, cunoastem cum e cu doritul asta. Si noi avem 7 ani si 9 luni, si , daca era dupa capul meu, ma maritam de la 21 de ani. Acum parca-mi pare bine ca n-am facut-o, dar am un pic de regret ca fac 25 de ani nemaritata. Am vrut si anul trecut, dar, abia terminasem facultatea. Apoi am vrut anul asta, dar, am zis intai sa ne facem un rost, sa vedem cum si cine ne angajeaza. Si la anu' n-a mai scapat, tre' sa ma ia, ca ma usuc si mor!
Andita