Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Mexxa, mai esti pe aici??? Am incercat sa intru pe mess, dar imi blocheaza calculatorul...
Mi-a mai venit o idee pt cununia ta civila... Mergi si la Breazu, la terasa... e dragut... daca ploua, poti face in interior... Noi iesim deseori acolo la o bericica, un mic... chestii de astea... vezi daca fac si ceva mancare, sau nu stiu, vorbeste tu...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piggy spune:
tigrutz sa nu iti faci probleme inainte ca ele sa apara...am avut o perioada cand in loc sa ma gandesc la prezent imi faceam griji in privinta viitorului si nu era bine deloc...toate grijile la timpul lor...daca te intelegi bine cu socrii stati impreuna cand vor aparea probleme (daca vor aparea) gasesti tu un loc unde sa stati
mexxa spune:
ralnied1 cred ca ai o idee super buna...o sa vorbesc diseara si cu iuby meu sa vad ce zice si o sa mergem..dar cam ce preturi se practica pe acolo...stii ceva?10+
me&baby
tigrutz spune:
merci mult piggy, asa am sa fac
Krelia, ne gandeam ca mai bine punem deoparte banii pe care ai trebui sa-i platim pt chirie, strangem un avans si facem un credit. El acum este in armata, termina peste 3 saptamani si pana nu se angajeaza nu putem face nimic
krelia spune:
Da, tigrutz, nu zici rau nici asa!
mexxa, nah, sa mai zici ca cin' se-aseamana, nu se-aduna! Ce cumnate avem si noi!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralnied1 spune:
Mexxa, parca 30 mii o bere si 25 mii sucul.. asta acum ceva timp... Nu stiu ce sa zic, eu doar ma gandeam la tine si mi-a trecut asa prin minte... Vezi in PUB, vezi si acolo... vezi tu...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
mexxa spune:
Da Krelia asa este...ce sa ii faci daca ii alegeam eu femeia..era alta treaba asa fiecare e cu viatza lui
Pa piggy...si eu plec sa vad ce fac de mancare fara sa strambe din burtica...
Va pup si o seara cat mai frumoasa alaturi de iubiteii vostri..sa va comportati frumos si aveti grija ca cica diseara se infierbanta paturile...
Pupici la toate 10+
me&baby