Oradea (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

incercam sa venim si noi, dar nu promit. Daca ma omoara lenea, nu vin:)
Mercedes, am gasit la 300mii, are baie, apa calda+rece, bucatarie utilata. Eu zic ca-i suportabil, sper sa fie si vremea frumoasa.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

ce faceti, oradenilor? Ati plecat in Caraibe???? Ca bate vantul pe aici...
Cum suportati canicula? Gravidutele noastre cum se mai simt??? Si bebeii cum rezista?
Azi am fost in parcul Artima pe la orele 14-15, si nu a fost nimeni...
de ce nu ma mir oare????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Initial creeata de mamagiuliei

Deschid un nou capitol, rog moderatorii sa inchida capitolul anterior.

Marius si Simina, nu-mi dati pe mail din pozele cu noi va rog ??? As vrea sa mi le scot in format foto pt album ... Mailul nostru: mamagiuliei@yahoo.com. Multumesc.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Ti-am trimis pozele arhivate pe mail.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

Azi am fost in parcul Artima pe la orele 14-15, si nu a fost nimeni...
de ce nu ma mir oare????

Si cum ati rezistat in parc la acea ora? Ca si in casa e insuportabil.
Eu am fost la servici azi pana la ora 14, abia am asteptat sa ajung acasa si directia dus.
Vreau sa vina ziua de luni, ca am auzit ca se racoreste putin de saptamana viitoare.
Daca mie imi e asa de cald, oare mamicile gravidute cum se simt??? Dar bebeii?
Cum va racoriti zilele astea? Eu am pus la rece un pepene verde si abia astept sa-l savurez. In rest lichide, dusuri multe si racoroase, fructe reci (portocale, gref).

Ah...sa nu uit, azi am vazut prima data operatia mamei.I-am si facut o poza .Desi mama nici nu vrea sa o vada, eu am rezistat sa ma uit.
Oare chirurgii, de felul lor sunt persoane reci, mai putin sensibile? Sau cum reusesc sa isi faca profesia asa de "natural"?
Eu nici nu am avut un gand, cat de mic de a urma domeniul medical. Mi s-ar face rau si ma impresioneaza orice.
Se pare ca sunt oameni si oameni, profesii si profesii...Nu toti suntem facuti din acelasi "aluat". Fiecare cu vocatia lui.
Weekend placut in continuare si caldura suportabila!

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eiii ai sa razi. Visul meu a fost se devin medic chirurg... daca ar fi sa am 14 ani probabil ca as urma medicina. Dar asa ramane doar un vis. Cine stie poate intr-o alta viata.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Cred ca la tine acest vis s-a nascut din dorinta de a ajuta, de a salva vieti, de a insanatosi...de face bine intr-un sens mai larg. Ti s-ar fi potrivit foarte bine cred aceasta profesie si cred ca te-ai fi dedicat mult ei.
Esti o fire sensibila, (contrar felului in care i-am catalogat in mesajul precedent pe cei care au imbratisat aceasta meserie), dar cred ca in interiorul tau se ascunde o ambitie pe care multi nu o au.

Am atins acest subiect dat fiind ca am cunoscut 2 medici chirurgi, dedicati profesiei,dar pacat ca in relatia cu cei din jur, sunt destul de distanti/seci sa zic. Oare profesia i-a facut sa fie asa?
Inchei spunand ca daca ar fi sa te vad pe tine medic,la ora actuala, sigur ai fi si un bun psiholog pacientilor tai, pentru ca dincolo de munca pe care o depune un chirurg in sala de operatie, este foarte importanta si pregatirea psihologica a pacientului inainte si dupa operatie.

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Cred ca oamenii prea sensibili nu-s buni pt. chirurgie, nu rezista psihic sa se confrunte cu moartea in fiecare zi, si sa comunice vesti triste familiilor indoliate... Cel putin eu n-as fi capabila de asa ceva, mi-e groaza sa le spun studentilor si ca au picat la examene...
Apropo de parc, nici noi nu am fost, numai ne-am facut cumparaturile la Artima, si am vazut doar parcul pustiu.
Acum am ajuns acasa, ca mamicile cuminti ca mine umbla cu colegele la concert in Bors, fara sot, fara prunci... Tare bine mi-a picat un pic de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ceaustok !
Noi am fost si prin parc la Artima si Magnoliei, da` am stat in nisip. Nu va zic cum am iesit de acolo

Si azi mergem, dar tot dupa 19,00.

Va pupam pe toti in gashca si o duminica frumoasa sa aveti, alaturi de cei dragi !

P.S. Marius, sar`naaa

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

vad ca Giulia a luat "microbul" nisipului
Nu conteaza cum iese de acolo ca pe caldura asta ii pica bine o portie de baita in plus

Mergi la inceput

In asteptarea ploii care nu vrea sa vina:

1august2005,ora21.15

Mai rezistati pe caldurile astea?

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput