Oradea (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce chestie ma uitam si eu la ei in seara asta si mi-a trecut prin cap sa-i pozez... insa nu i-am pozat.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pe mine m-a atras aspectul rosiatic al cerului, caci soarele era la apus la ora aceea.
Eeeei, daca am langa mine aparatul foto, nu stau pe ganduri...Imediat fac niste poze. Sunt innebunita dupa ...Ce sa fac...dar ma tratez. Bineinteles...tot cu niste poze.

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by adi2003

In asteptarea ploii care nu vrea sa vina:

1august2005,ora21.15

Mai rezistati pe caldurile astea?

Simina
album foto1

album foto2

huh nu ma speria ca miercuri plecam in concediu!!
apropo de calduri, ieri dupa masa ma uitam la Formula1, si am adormit... peste o ora m-am trezit ca MI-E FRIG LA PICIOARE!!! Oricat de cald e, nu pot dormi fara paturica... Deci eu suport bine! Lui Lili i-a scazut pofta de mancare, azi nici gogoasa nu a vrut, numai de baut La pranz n-a mancat aproape nimic. Dar dimineata si seara recupereaza:)
Simina, cum se simte mamica ta?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Mama e spre bine, adica pe fiecare zi ce trece vad cate o imbunatatire.Poate sa se ridice din pat si singura, dar cu ajutorul unei sfori legate de piciorul batului (improvizatii), are musafiri aproape in fiecare seara...
De 2 zile vrea sa o iau la plimbare, dar din cauza ca nu merge liftul, am renuntat. Ar fi prea mult sa urce 6 etaje!
Totusi operatia o jeneaza, simte asa ca o durere surda si mancarime. Eu cred ca se vindeca locul.
Sper sa fie fresh pe 1 septembrie, cand incepe gradinita. Abia asteapta sa se reintoarca la servici, ea fiind educatoare.
Oare pe ea seaman ca imi sunt dragi copilasii? Simt totusi ca n-as avea rabdarea pe care ea o are atat cu copiii, cat si cu improvizatul materialelor didactice. Aici ma depaseste total: sunt lipsita de idei si de rabdare.
De fapt am rabdare cu ceea ce-mi place sa fac, dar cu ce fac de musai...nicicum.

Concediu placut, Gabi! Am crezut ca ne mai vedem, dar ba musafiri, ba servici, ba caldura asta m-a impiedicat. Las ca recuperam dupa...Lunga-i vara.
Celelalte oradence ce fac, ce noutati mai aveti?

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabi - conceiu placut !!! special pentru Lili !!!
Simina - am dat jos pozele tale

Noi am fost in fiecare seara in parc, nu vrem ploaieee !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

multumim tuturor!
Simina, unde lucreaza mamica ta?

Mergi la inceput

Mama lucreaza la Gradinita Speciala de Ambliopi, acolo unde copiii poarta ochelari.
Mi-e draga gradinita aceea, fiindca acolo am fost si eu de la 2 ani jumate pana la 7. M-am atasat de acel loc.
Si eu am purtat ochelari de la 2 ani jumate pana la 10 ani.
Apoi am scapat, doar ca acum stau foarte mult in fata calculatorului si simt ca mi-a slabit vederea un picut, poate ajung iarasi la ochelari. N-as vrea, dar nu e dupa mine...

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

si eu am fost la gradinita aceea!!! Dar a fost demuuuult, cand era pe straduta aceea din zona Treb. Laurian-Eminescu-Mioritei, noua ne-a fost tare comod ca locuiam pe Mioritei. Pe vremea aceea era cea mai scumpa gradi din oras, dar cica merita.... Eu m-am simtit bine acolo, din cate-mi amintesc...

Mergi la inceput

sunt gata de drum, am impachetat toata casa...
Mii de pupici tuturor, gravidutelor nastere usoara, pt. leoaice (Giulia si mama ei) la multi ani!!! Si sa aveti si voi timp frumos la mare!!! Sa ne vedem cu bine peste 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Distractie placuta!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput