Oradea (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

cat despre bebeii somnorosi si mancaciosi, Lili era asa, dormea 4-5 ore, manca pe rupte, iara dormea... Vreo 4-5-6 luni a tot dormit si a mancat, s-a facut cat un purcel, si atunci s-a trezit plina de energieeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robi era si mai mancacios, dar toata ziua urla, dormea mult mai putin, iar acum e cuminte si mofturos.
Nici nu stiu cum e bine, oricum sanatosi sa fie, si sa avem noi destula putere sa-i crestem!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

giulia a fost o mare mancacioasa, somn minim, da` sanatosi sa fim ! Acum o apuca crizele de nervi, dupa cum vedeti si`n parc ... ieri nu am mai avut ce sa fac si am lasat-o in nisip, s-a plimbat in 4 labe dupa pietre, apoi si-a pus nisip pe picioare si radeaaa

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalyna60 spune:

Buna sa va fie inima!Sunt o relativ noua mamica din Oradea,puiul meu are aproape 3 luni si creste si creste....Sa va creasca mari puii,iar voua celor care-i asteptati sa vina va doresc nastere usoara si copii frumosi si sanatosi!dalyna60&stefan

Mergi la inceput

bine ai venit dalyna!!!
Fetele, azi nu venim, ca nu pot de oboseala, si acum chiar ca nu am nervi si putere sa alerg dupa vagaboanda asta mica... Macar mai spal ceva haine ca miercuri plecaaaaaam!!!! Am gasit ceva cazare la Budureasa, sper sa fie bine.
La fac. azi am afisat rezultate de admitere, am inceput inscrierile, maine avem licenta, nu am timp nici sa respir...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ma bucur ca se ingroasa randurile intre membri DC din Oradea.

Pana la urma azi am fost libera, dar am aflat de acest lucru de-abia la ora 10, dimineata, cand eram in drum spre servici. Dar numai bine ca am avut si eu o zi pauza, mai ales ca duminica seara am stat cu actele contabile in mana si cu ochii in calculator, facand ultimele situatii pentru luni.
Greu cu canicula asta...Nici nu mi-a venit sa ies din casa. Pe balcon aveam acu' o ora 36 grade!!!

Gabi, ma bucur ca ati gasit o locatie pentru concediu, sper sa va simtiti bine pe unde mergeti.Dar mai vorbim pana atunci.

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Astazi numa' o bere rece mi-ar fi picat bine sa ma racoresc si sa ma aburesc
Dar: nu-mi place berea, asa ca am ramas la cola rece, sa nu adorm in picioare, cand intind rufe Am avut o dupa masa fara evenimente, ai mei s-au batut in liniste, fara urlete, fara sange, vai ce plictiseala!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuba spune:

Multumesc pt. urari! Ally, nu stiu cand ma voi opera, abia luni dupa-masa merg la control, la cabinet, si voi vedea ce-mi zice dr. Oricum vreau sa-mi leg si trompele, chestie de care mi-e putin cam frica ,in sensul ca nu stiu ce repercusiuni are asupra organismului. Mamicilor v-as fi recunoscatoare daca mi-ati impartasi din experienta voastra in acest sens (daca e cazul). Si mai am o problema stringenta. Am o infioratoare si m-am ferit sa iau orice calmant, dar nu stiu daca am sa mai rezist...In rest, toate bune si frumoase, astept cu nerabdare venirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bine ati venit dalyna60 si liuba nastere usoara pentru cele care sunteti gravidute si bebei sanatosi
Noi am fost ieri in parc a fost prea cald, am stat la umbra dar tot degeaba si am revenit acasa.
Gabi la cat ai gasit cazarea pe noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Good morning. Si noi am fo`, da` pe la 8. Un caaald ...
Si azi merem da` tot pe la ora aia.
Bun venit Dalyna !

CINE MAI VINE LA ARTIMA AZI ??? Dupa 8 pm ... ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

noi vom merge si azi dar nu stiu pe la ce ora

Mergi la inceput