Oradea (3)

Oradea (3) | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Deschid un nou capitol, rog moderatorii sa inchida capitolul anterior.
Multumesc frumos.

Marius si Simina, nu-mi dati pe mail din pozele cu noi va rog ??? As vrea sa mi le scot in format foto pt album ... Mailul nostru: mamagiuliei@yahoo.com. Multumesc.

Mamici cu bebici, noi am fost la Artima, ne-am bagat in nisip si am iesit precum purceii. Pe unde v-ati balacit voi pe caldurile astea ???

O seara linistita sa aveti !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am fost prea obosita astazi ca sa iesim la plimbare:(
Dar Lili s-a desfasurat din plin si acasa.... Mi-a facut si astazi fazele ei

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ti le trimit dar maine ca sunt foarte obosit. Am condus mult azi. Si maine iarasi am mult de condus.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Aseara am avut foarte multa treaba pe acasa, n-am putut iesi in parc. Si azi sunt destul de ocupata dupa servici si in plus trebuie sa stau cu mama.

Daria, ti-am trimis pozele cu tine si Giulia. Pe tine nu prea te-am pozat ca am vazut ca nu-ti prea place si n-am vrut sa te incomodeze aparatul foto.
Tocmai am vazut pozele cu prajiturile tale, ce bine arata si cred ca sunt gustoase. Nu ne dai si noua niste retete? Vreau sa incerc si eu ceva nou cand am timp. Am remarcat rulada cu caramel si banane, dar si tortul diplomat cu capsuni...

O zi buna tuturor!

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Simina - sar`na ! mamei tale !
Gabi - va asteptam azi in nisip
Mercedes - cum sunteti ???
Marius - drum bun sa ai si spor la treaba !!!

O zi cu mult soare va doresc tuturor !!!

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

mersi, incercam sa ajungem si noi astazi. Fiica mea ieri: a pus apa intr-o galetusa, a bagat carioca verde in apa (ca si pensula) si a vopsit tot monitorul in verde. Cand am strigat la ea, s-a speriat si a varsat toata apa verde pe ea (bineinteles era in hainute albe). Si asta a fost doar o singura faza, dar de obicei face mai multe intr-o zi... Deci asa ne distram noi cand nu suntem in parc

Mergi la inceput

Gabiii - pot sa si pe mine asta ma asteapta ?! ...

Giulia_mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuba spune:

tuturor oradenilor din partea unei mamici de pui de 3 ani si posesoarea unei de 36 de sapt. Ma bucur ca existati, sa va traiasca puii! Ally se pare ca ne vom intalni la maternitate si m-as bucura sa te cunosc. Cum vei naste? Eu cu cezariana ca si pe primul, cu d-na dr Antal. Abia astept sa vina si sa treaca momontul respectiv. Am un baietel pe care-l cheama Antoniu iar cel ce vine, Tudor. si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Liuba,la mine data nasterii e cam 20 aug.Sper ca voi naste normal,ca si prima data,tot cu dna Antal.Pe Alexia am nascut-o fix in ziua care mi-a zis-o la primul eco (19 dec.),asa ca ma astept ca si fetita nr.2 sa vina punctual (desi acuma,cu caldurile astea si cu luatul Alexiei in brate...).Inca nu i-am gasit nume (sa ne fie rusine!)
Mai avem putin pana atunci...La tine cand e programata cezariana?

Mergi la inceput

liuba, bine ai venit! Iti doresc saptamani usoare si suportabile! *in special cele 4 de sarcina, dar si ceea ce vine dupa...)
mamagiuliei, Lili de la nastere e asa... La 2-3 saptamani am culcat-o cu capul spre geam si peste o ora am gasit-o cu picioarele spre geam. La 9-10 luni intr-o zi am observat ca nu merge congelatorul, am verificat priza, care cica era bine ascunsa, priza toata scoasa din perete, draga de ea, oare cat o fi lucrat la ea, bine ca nu s-a curentat... Sa-ti mai povestesc?
Ea e ca si gazul, ocupa tot spatiul pe care il are la dispozitie In rest e copilul-partizan, tace si face...

Mergi la inceput

Gabi - scuza-ma, nu ma pot abtineee
Fetele - , nastere usoara si bbi sanatosi, somnorosi si mancaciosi Va asteptam in parc

Mergi la inceput