Scorpiutzele - pe unde sunt ? (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Alina, mamica tanara si frumoasa, bine ai revenit ! Asteptam "foiletonul" propus de Elena !
Fetelor, s-a schimbat sistemul de votare. Am votat-o si eu, pe Alexia, de 3 ori, azi.
Emma, aici dintotdeauna 4 zile s-au sarbatorit zilele Ciucului. Inainte se sarbatorea impreuna cu berea Ciuc. Anul asta, doar orasul isi tine...zilele. Si este nebunie mare caci azi concerteaza o mare trupa ungureasca, ILLES, despre care eu n-am auzit in viata mea. Sunt 5 ecrane mari amplasate in Piata Libertatii, au venit si cei de la DunaTV, insa totul este in lb. maghiara. Asta e, daca suntem minoritari aici !
Am mancat colac secuiesc si m-am gandit la tine, sa stii.
Danitin, bafta sa reusesti sa pleci !
Un weekend cat mai placut, fetelor !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Nina, inteleg ca esti din Ciuc, mi=a placut tare la voi acolo. Prietena mea e de acolo (acuma-i stabilita in Buc). Mai papi un colaci de ala si cu gandu la mine?

Monica, ce sarbatoare e maine?

Copilu meu de mancat mananca sa zic multumitor, dar doarme prea putin. Sau asa mi se pare mie. Asta e soiul.

Emma, tati vine in seara asta, abia astept sa ii abandonez unu in bratele altuia si sa ma abandonez intr-o baie prelungita. Hi Hi. Inca nu m-am decis ce gatesc, pun un pui la dezghetat si daca nu-mi vine o idee o sa fac fascinanta, fenomenala, mereu surprinzatoarea friptura de pui pe teflon.

Azi noapte iar mofturi pe la 4, baut ceai, tot mofturi, abandonat si luat cu mine in pat. Trecut mofturi.Insa m-a luminat ideea de am tras patutu in lungu patului sa nu cada plodu si am reusit sa si dorm.

Uaaaaau, ploua, ce biiiiine.

Va pup si we placut!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor!
Mina, maine e Schimbarea la Fata, e o sarbatoare mare, si noroc ca mi-am amintit ca sa fac mancare de azi. Ce reteta ai tu de pui la teflon, te rog, ca sunt tare curioasa: pui am, teflon am... reteta??? (ma gandesc ca e simpla)
Nina, sa te gandesti si la mine... mama ce de-a colaci ai sa mananci!
Monica... si asta are in repertoriu cu mancarea, cred ca au acelasi tipar copiii astia
Danitin... ai plecat???
Fug la cumparaturi... inca nu stiu daca sotul ma duce maine la Campulung la intalnirea DC, o sa aflu pana maine dimineata!
Va pup, Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by HelleneC

Buna dragelor!
Mina, maine e Schimbarea la Fata, e o sarbatoare mare, si noroc ca mi-am amintit ca sa fac mancare de azi. Ce reteta ai tu de pui la teflon, te rog, ca sunt tare curioasa: pui am, teflon am... reteta??? (ma gandesc ca e simpla)
Nina, sa te gandesti si la mine... mama ce de-a colaci ai sa mananci!
Monica... si asta are in repertoriu cu mancarea, cred ca au acelasi tipar copiii astia
Danitin... ai plecat???
Fug la cumparaturi... inca nu stiu daca sotul ma duce maine la Campulung la intalnirea DC, o sa aflu pana maine dimineata!
Va pup, Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

'tzi de Dzeu sanatate ca luminasi pacatoasa!

Reteta: iei puiu, filezi pieptul cat mai subtire, iei teflonu, presari sare pe teflon, incingi, pui puiu', presari piper peste el, si il intorci cand pe o parte cand pe alta pana e facut. Asta e varianta simpla.
Varianta complicata: cand e aproape gata stropesti cu sos de soia, pui pe fiecare feliuta de pui cate o felie de cascaval (mie-mi place afumat), pui capac si mai lasi cateva minute, la foc ff mic. O minune, si merge la orice garnitura.

Sau, cum zice o pretena, reteta de femeie puturoasa da' desteapta

M-a sunat consortu, vine maine

Asa ca adorm cupilu si tot imi fac de cap in baia aia calda ca ma dor osoasele de mor. Vremea, maica, si batranetea!

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiutze, mey dar pe unde umbla fetele ca taaare slabutza miscarea pe-aici...
Doamne ce a mai plouat aseara, vis a vis de blocul meu erau o serie de blocuri care aveau curentul oprit si ma uitam cu groaza ca asa o sa se intample si la noi, dar numai cablul si net-ul nu au mai mersacum vad ca si-au revenit toate
mina, am vazut ca ti-a raspuns elena, azi se mananca peste, vroiam sa fac ceva o reteta mai complicata dar mi-e lene...tot prajit il fac
va pup, sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!Ce mai faceti? Eu am lipsit un pic pt. ca nu am putut sa intru pe DC.Nu stiu ce s-a intamplat.Vad ca sunteti foarte active la scris.BRAVO! Am auzit ca sunt calduri mari in tara,si aici este foarte cald si umezeala.Urasc clima din Japonia pe timp de vara.Zici ca stai in sera pur si simplu.Mai e un pic si scap de caldurile astea.Referitor la relatia dintre SCORPION-BALANTA,eu una zic ca este o relatie f. buna.Cel putin cu sotul zic ca merge foarte bine acum ramane de vazut cu copilul cum va fi.In ultimul timp a devenit tare simandicos si reuseste sa ma scoata foarte repede din sarite.Abia astept sa plecam cateva zile in concediu.Cam atat! VA PUP PE TOATE! LORY_KluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

ANA68,nu stiu exact ce sa-ti spun despre relatia SCORPION-GEMENI.Nu am cunoscut pe nimeni din aceasta zodie.Probabil ca merge .La urma urmei,eu zic ca,daca iubesti cu adevarat te poti adapta usor cu oricine.Poate gresesc,cine stie? Totusi,astept sa-mi spui tu cum e! LORY_KluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

ANA68,am votat-o si eu azi pe Luana Mija.Sper ca nu e prea tarziu,nu?N-am stiut pana azi de concurs.Sper sa fie luat votul in consideratie. BAFTA MULTA LUANEI! LORY_KluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

'Neatza fetelor, vad ca nu am ajuns la Campulung, si mi-e ciuda, asta e, depindem de unii-altii si se vad consecintele!
Mina, multzam de reteta! Sa vezi ca si eu fac retete simple cand imi tuna... dar rar mai tuna la mine in neuron! Hai ca azi iti vine si barbatul...!
Monica... cel mai simplu eu gatesc pestele la cuptor, prajit mi se are muuult prea greu! Si il fac in folie de aluminiu, foarte simplu, am vazut reteta o data la televizor si de atunci asa fac, e si dietetic, merge si la copil! Daca vrei pe larg... o scriu
Lori, sa stii ca si la noi cam tot aceeasi atmosfera a fost in ultima vreme, cel putin aici, ca in sera, simteai ca pici de la incarcatura atmosferica, nu mai ploua, in schimb era canicula... horor, bine ca acum e asa de racoare!
Va pup, fug sa vad ce am de rezolvat!
Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lory_k

ANA68,nu stiu exact ce sa-ti spun despre relatia SCORPION-GEMENI.Nu am cunoscut pe nimeni din aceasta zodie.Probabil ca merge .La urma urmei,eu zic ca,daca iubesti cu adevarat te poti adapta usor cu oricine.Poate gresesc,cine stie? Totusi,astept sa-mi spui tu cum e! LORY_KluiALIN CRISTIAN

La mine-i casnicie scorpion-gemeni cu plod fecioara. Merge, daca dragoste e, merge. Uneori trebe eforturi, mai ales pe acolo, stiti voi, la orgoliu, dar merge. Si inca bine de tot.

Mina si

Mergi la inceput