Scorpiutzele - pe unde sunt ? (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Hiliiiiiiuuuuu! Ce mai facetz voi fetelor?imi fac eu intrarea furtunoasa)
Poate va ganditi ca sunt nesi ca de atata timp n-am mai intrat, dar sa stiti ca pe forum n-am mai intrat deloc si nici pe net.L-am avut bushit si au durat secole pana mi l-au montat cei de la cablu.Mi-am luat si o teapa, am luat o cartele de net cu minute incluse si am constatat ca avea o viteze ingrozitor de mica!!!!
La net cafe nu am ajuns ca am avut si o groaza de probleme! Am o groaza de munca cu Adrian! Se pare ca TV-ul a fost foarte nociv si din pacate nu prea comunica cu noi. Am fost la psiholog si la neuropsihiatru si mi-au zis ca nu este autist cum imi faceam eu griji dar in orice caz avem mult d lucru cu el. Acum ainceput sa mai comunice cu noi dar ma ingrijoreaza faptul ca nu vorbeste! Este ingrozitor pentru noi, ne facem o groaza de griji si probleme si oricat ti-ar spune dr ca nu e autist e imposibil sa u te gandesti si la asta. Sper ca totul o sa fie bine.
Nici nu mai stiu ce sa va mai sciu! Am o groaza de recuperat!
In orice caz va pup si sunt foarte fericita ca pot fi din nou alauri de voi!(asta daca ma primiti, desigur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Iar vine we,,, ce repede a trecut saptaman... dar tot greu fu cu tati asta plecat. Acuma imi clocesc mintea ce sa-i gatesc bun maine cand vine.

Cupilu tot sacait, cre ca ii dor de tac-su. Azi noapte s-a trezit la 4 si a tre sa-l iau in pat cu mine.

Va pup ca presteaza urlete.

Paaaa

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Ei, dar ce surpriza, draga Alina, credeam ca te-ai pierdut in zare!
Bine ca ai mai trecut pe aici, ce mai faci? Cum iti mai este familia? Si calutii, desigur! Asteptam un foileton cu ce ai facut in ultima vreme!
Acum ma chinui sa caut o poza vizibila si sa imi inscriu iubirea in concurs... daca e bal, bal sa fie! Oricum, cand intrati la votat, printesele au prioritate si noi intelegem!
Va pup, o noapte buna!]
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Dragele mele, sa stiti ca se poate vota si de 3 ori pe zi - sper sa fi citit bine in regulament, daca nu, sa ma trageti de urechi! L-am inscris pe Goe, dar mai dureaza pana ii pune poza pe site!
Hai sa vedem cine castiga... macar un pui de scorpiuta sa fie!
Va pup si fug la somn... Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele, azi a papat ceva mai bine ruxitza sper sa si doarma ceva mai bine la noapte ca altfel ma urc pe pereti
lorelai, bine ai revenit
elena, eu stiam ca se poate vota doar o singura data...o sa incerc maine sa vad
fetelor, va multumesc din suflet la toate ca sunteti alaturi de mine si nu ma lasati la greu
am fugit la culcarica
va pup pe toate, noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

multumesc frumos fetelor pentru voturi.Inscrieti-va copilasii sa-i votam.toti sunt frumosi.va pupic
Alexia nu a mai facut febra .Sper sa nu mai faca.
Toate cele bune tuturor.
Miine plec la pescuit.Are sotul meu liber si mergem sa ne incercam norocul.
un week-end placut tuturor

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

bun,alina!!!!nu cred ca ne-am mai intalnit pe forum,dar,dc nu gresesc,tu esti fondatoarea topicului.asa ca...
elena,si eu sunt pe lista de asteptare.cu voturile,am incercat eu ieri sa o votez si pe cea mica a luminitei si nu mai mere.oricum mai bine cu nr voturilor,pt cascati ca mine.m-ai iertat, luminita?
a plouat la voi ,elena?pe noi ne tot amageste.poate ne-o napadi apa,cand vrem sa iesim in verde.fffff cald azi-noapte.simteam ca nu pot respira.calduri din astea nu am mai prins in bistrita.
mina,cand vine tati???

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am dat 3 voturi pentru Luana, acum are 59. Dar cand e limita de timp, adica suntem deja in august, nu ar trebui sa fie desemnata copilul lunii pe iulie?

Fetelor, tineti-mi pumnii sa reusesc sa plec de azi din oras. Cred ca devin maniaca, am ajuns sa-mi fie frica sa mai planific o iesire, ca mereu intervine ceva. Daca Lori va fi bine, daca sefilor nu le vine o idee "mirifica" de ultim moment, daca reusesc sa fac cumparaturile si sa impachetez tot ce-mi trebuie si daca nu se strica masina PLEC!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor, vad ca nu mi-a aparut popicul in concurs, asa ca v-am votat printesele, pe toate trei: cele doua Tomecici si o Luana!
Eu astept, ca disperata ma uit cum am ceva vreme sa vad daca nu a aparut!
Ema, la noi de aseara a turnat cu galeata pana acum, cel putin dimineata nu puteam dormi de zgomot, a fost bine venita, ca deja e racoare afara si e bine, nu mai stau sub dus intr-una! Si eu vroiam iar la iarba verde duminica... insa nu cred ca se poate. Si la Campulung vreau, dar tot nu cred ca ma duce, numai daca ma duc cu trenul.
Danitin, iti tin pumnii sa zbori cat mai repede din oras Parca am vazut ca a fost ales copilul lunii iulie (desi sunt destul de aiurita, nu lua neapat de buna asta)!
Monica, deja e bine daca nu mai e la cura iubita, este acum George al meu... Cand ii dau mancare spune: nu vreau, am la bunica! Si la bunica de abia duminica merge. Acolo la fel face: nu vreau, am acasa la Suceava... ce sa zic!?
Fug ca indata distruge tot!
Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ehe hei...azi dimineatza a mai fost cum a mai fost, a papat ceva ruxi a mea dar acum la pranz nu a vrut de nici o culoare...sper sa-i treaca mai repede.
elena, e tare georgica al tau cu mancarea...al meu(alex0 zice nu vreau multumesc...am mancat aseara
danitin, bafta sa reusesti de data asta.
tomecica...nu am mai apucat sa votez dar promit ca mai intru pe-acolo
fetele va pup sa aveti o zi buna...aveti grija ca maine e sarbatoare mare

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput