Scorpiutzele - pe unde sunt ? (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

elena, de data asta l-am facut prajit, dar sigur ca vreau si eu reteta de peste la cuptor in folie de aluminiu(cand ai timp)
acum dupa ce m-am imbuibat ca o "fulga" ma duc sa-mi cumpar ceva de imbracat pentru ziua nashei, care se tine la restaurant cu pretentii si nu pot sa merg asa...oricum
va pupici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut scorpiute,
Luminita...am votat fetele...ieri si azi,am impartiti frateste....
Elena,m-am uitat dupa poza lui George si nu am vazut....Nu m-am uitat eu bine sau nu ai pus poza inca?
Fetelor,incepand de vineri tot in musafiri o tin....S-a racorit afara si incepe lumea sa iasa la plimbare....Si acum ,cand va scriu , am musafiri...Sa mai ma astepte si ei pe mine....ca am tot intrat si v-am citit,dar nu aveam timp sa postez....macar voturi am dat...
Scorpiutelor,sa aveti parte numai de bine....Va pupicesc pe toate si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Ana, nu mi-au pus poza lui George ca nu era buna, le-am trimis altele, dar poate si la ei e weekend, oricum, mai sper!
Daca nu... ramanem in concurs luna viitoare! Pana atunci, votez cele 3 printese zilnic!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele, iar ploua, a venit tati si ne-a luat cu masina de la mama, am lasat caruciorul acolo si am venit ca doua doamne cu masina...intr-un fel imi pare bine ca s-a racorit un pic atmosfera dar nu-mi place fiindca nu mai pot sa ies afara cu astia mici.
ana, pai atunci venim si noi(scorpiutzele) daca tot esti in musafiri hi hi...glumesc desigur
fetele, am fugit deja sa pregatesc baitza ca nu stiu cata rabdare mai are sotzul cu asta mica
noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, scorpiute.am ajuns si noi ieri acasa pentru ca vecina a terminat de spart.mi-era dor de casa.tot mai bine e la tine.aseara a venit mama si a stat cu razvan si am iesit cu sotul meu si am facut baie in mare la 10 seara.era clocita.insa nu am stat mult ca a inceput furtuna.in sfarsit a plouat si pe litoral.s-a mai racorit ca prea cald era.va doresc o duminica placuta!acum voi intra mai des ca sunt acasa.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Eu sunt happy, a aparut si George in concurs, eu ma bucur ca este acolo, ca de castigat mai greu... am intrat cam tarziu!
Adriana, e cel mai bine acasa, te sustin total!
Monica... cred ca esti deja plecata la Patriarhie, daca mai e vreu loc de altista in cor, vreau si eu, mi-e asa de dor de perioada studentiei cand cantam si noi la catedrala!
Va pup pe toate, azi il duc iar pe George, asa ca trebuie sa profit ca e aici!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!Ce mai faceti?Imi pare rau ca nu am stiut de concursul cu fotografiile copilasilor.L-am bagat si eu pe ALIN .Uitati-va si voi la fotografia lui.VA PUP PE TOATE!Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Elena,te pup si pup si flacaul!Abia astept sa-l vad in pozica!Sar-mana de vot...
Scorpiute,in sfarsit liniste si la noi acasa....Sper ca azi sa fim numai noi 4 acasa....
Lori_k,esti simpatica!Intrebarea mea referitoare la convietuirea scorpion-gemeni era oarecum retorica.....o glumita,caci la noi este aceasta situatie....hihihihihi....eu scorpion si al meu barbat gemeni...Nu mi-am imaginat,conform scriptelor,ca relatia asta va functiona vreodata....Uite ca merge de 3 ani si inca foarte bine....Si saru-mana de vot!
Fetelor,sa aveti o duminica faina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Elena,te pup si pup si flacaul!Abia astept sa-l vad in pozica!Sar-mana de vot...
Scorpiute,in sfarsit liniste si la noi acasa....Sper ca azi sa fim numai noi 4 acasa....
Lori_k,esti simpatica!Intrebarea mea referitoare la convietuirea scorpion-gemeni era oarecum retorica.....o glumita,caci la noi este aceasta situatie....hihihihihi....eu scorpion si al meu barbat gemeni...Nu mi-am imaginat,conform scriptelor,ca relatia asta va functiona vreodata....Uite ca merge de 3 ani si inca foarte bine....Si saru-mana de vot!
Fetelor,sa aveti o duminica faina....

Brey, coana Ano, hai sa-ti dau curaj, la noi convietuirea cu sau fara acte dintre scorpie si bietu jeaman functioneaza de ... stai sa numar pe deste... vro 15 ani, adica atat avem de cand ne=am cunoscut..tinerei la liceu. Daca e sa socotim de cand stam impreuna si ne suportam adica mai mult ar fi vro 8-9...si nu scapa el de mine prea curand .Asadar se poate.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Monica,uite ca nu am fost atenta la ce ai postat,sa-mi fie rusine!Pai puteti veni,dragelor ,la mine cand vreti....Tragem un chef....de-o sa ramana vecinii interzisi....Te pup!
Mina,boieroaico,sa aveti de acum inainte 1000 de ani de fericire si sanatate....Tineti-o tot asa!Frumos si brava la voi!
Mie una nu-mi era frica ca o sa se intample Doamne-fereste! Neeeaaah!Io ziceam asa,ca daca e sa ma iau dupa ce scrie la cartea aia cu zodiace,colo zice ca relatia gemeni-scorpion e imposibila....Se pare,mosiereaso,ca noi suntem exceptia care confirma regula(sau exceptia de la regula????)....Bey,sa fim sanatosi,ca restul le-om duce cu bine!te tzuc si sa auzim de bine!
Scorpiute,sa aveti o saptaman buna si sa fiti iubite!

Mergi la inceput