Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinush2005 spune:
Buna fetele!
In sfarsit m-am rupt si eu de la treburi ca sa mai pot citi ce mai ziceti pe aici.
Astazi eu am 2 probleme:
Problema 1 - Discutiile depre nunta cu iubitelul
Aseara am mai vorbit cu el incercand sa ii explic cate am aflat ca sunt de facut si ca e cam complicat, si ar trebui sa ne apucam cat de cat macar de chestiile importante, si m-am lovit de o relaxare deplina si de un "te agiti mult prea mult si mult prea devreme...ca doar mai e un an pana atunci, avem timp de organizari, nu trebuie sa ne agitam de pe acum."
Asa ca eu am facut bot pe de o parte ca nu vrea sa vb amanunte acum ca e prea devreme, iar pe de alta parte m-am panicat un pic ca mi-am dat seama ca daca o sa fiu stresanta cu problema asta ...poate pana in mai 2006 se satura si nu ma mai vrea...
Voi reusiti sa vorbiti de pe acum cu ai vostrii despre nunta sau si voua va zic ca va agitati prea devreme?
Problema 2 - Rochie de comanda?
Aici e o dilema mare, ca o rochie altfel arata pe un manechin cu proportii perfecte si altfel pe o fata normala. Daca nu-mi place?
Am dat azi pe net de http://www.whitewedding.ro/ unde cateva modele mi-au placut tare mult, si pretul e rezonabil.
Dar nu stiu...chiar daca o fac ei pe dimensiunile tale, daca totusi nu arata bine pe mine cand o imbrac prima oara, ce fac cu ea???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Ca sa-ti raspund alinush2005:
1. sa stii ca nu am cu prietenul meu nici o problema de organizare, ba chiar se muta cu mine acum la sfarsit de saptamana si vin si parintii lui ca sa discutam in mare ce vom face. Restaurantul e gata rezervat de 2 luni.
2.....cu rochia e mai complicat, am sa-mi fac corsetul la comanda, la o casa de moda care se ocupa doar cu rochii de seara si rochii de mireasa, iar apoi voi inchiria de la aceeasi casa de moda o fusta de mireasa (...sper ca ai inteles combinatia ca e putin mai greu)
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
nicolici26 spune:
Buna!
Si noi facem nunta peste un an, dar am vorbit cu logodnicul meu - l-am 'speriat' putin - cum ca daca nu cauti restaurant din timp, atunci risti sa faci nunta duminica, si noi nu vrem asta, si daca avem timp la dispozitie, hai macar sa mergem sa vedem unde am vrea sa facem nunta. Si uite asa usor usor a inteles si weekend-ul trecut am fost sa cautam restaurant si chiar isi intrase in rol - incepuse sa-i placa chiar :) si era si interesat, nu gluma.
Daca il convingi si faceti pasul asta, apoi poti sa-l mai lasi sa se relaxeze, si intre timp te documentezi tu si vezi ce e de facut. Si nici n-o sa-l epuizezi :)
Cam asa m-am gandit eu sa procedez :)
Succes!
quote:
Originally posted by alinush2005
Buna fetele!
In sfarsit m-am rupt si eu de la treburi ca sa mai pot citi ce mai ziceti pe aici.
Astazi eu am 2 probleme:
Aseara am mai vorbit cu el incercand sa ii explic cate am aflat ca sunt de facut si ca e cam complicat, si ar trebui sa ne apucam cat de cat macar de chestiile importante, si m-am lovit de o relaxare deplina si de un "te agiti mult prea mult si mult prea devreme...ca doar mai e un an pana atunci, avem timp de organizari, nu trebuie sa ne agitam de pe acum."
Asa ca eu am facut bot pe de o parte ca nu vrea sa vb amanunte acum ca e prea devreme, iar pe de alta parte m-am panicat un pic ca mi-am dat seama ca daca o sa fiu stresanta cu problema asta ...poate pana in mai 2006 se satura si nu ma mai vrea...
Voi reusiti sa vorbiti de pe acum cu ai vostrii despre nunta sau si voua va zic ca va agitati prea devreme?
Aici e o dilema mare, ca o rochie altfel arata pe un manechin cu proportii perfecte si altfel pe o fata normala. Daca nu-mi place?
Am dat azi pe net de http://www.whitewedding.ro/ unde cateva modele mi-au placut tare mult, si pretul e rezonabil.
Dar nu stiu...chiar daca o fac ei pe dimensiunile tale, daca totusi nu arata bine pe mine cand o imbrac prima oara, ce fac cu ea???
krelia spune:
eu ce sa mai spun, ca-l stresez pe-al meu de cand m-am inscris pe forumul Dc...asta cam de prin octombrie anul trecut
alinush, asa sunt majoritatea, cred, la inceput...fiecare crede ca un an este arhi-suficient, insa, incearca si convinge-l ca nu strica "vizionari", in asa fel incat, din octombrie, de cand incep majoritatea (sau poate mai devreme chiar) sa faca contractarile, deja sa va hotarati la un restaurant. Si daca mergeti impreuna, vorba aia, poate prinde gustul
Sa stii ca uneori, si eu am impresia ca-l sufoc si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca....bine ca-mi revin repede!
eu am noroc, el mi-a zis ca facem totul cum vreau, unde vreau si cum imi place mie. Cred ca-l voi mai lua cu mine la invitatii si desigur, cand vom merge pt costumul/costumele lui si pantofi si apoi, gata, il las in pace sa nu stresez puiu' prea tare
Cu rochita, hm, mie mi-e frica de cele facute pe comanda, pe langa faptul ca risti sa nu ti-o nimereasca (e posibil), sa mai stau si dupa ea sa astept, sa mai am o sapt pana la nunta si e asa nu fie gata, ca nu stiu ce i s-a intamplat croitoresei...cum am retineri si cu rochiile comandate si care sosesc peste 3 luni, ca deh, sunt made in "demetrios"....drept pt care, la picior, taticu', colindam magazinele de specialitate pt ceva gata facut si la pachet
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
Alinush
1. pe al meu il bat la cap tot de anul trecut de prin toamna.Vroiam sa facem anul asta, dar ne-am razgandit.Poate mai bine, ca uite eram cu burta mare pe august.
Nici el nu se prea preocupa, zice ca mai este timp, ca sunt obsedata.Asa ca am inceput sa nu ma mai agit, sau cel putin sa nu-i mai spun.
Acuma zice ca am terminat cu nunta si am devenit obsedata de sarcina si bebe. Si ii cam dau dreptate.
Asa ca incep sa le iau cu calm pe toate, si vad eu daca la anul ajung la nebuni sau nu. mai ales ca voi avea si un nou-nascut pe cap si un ap. de mobilat si decorat.
2.Acum ma uit pe site.Sunt unele modele dragutze.Dar nu mi-as putea comanda fara sa vad, sa incer, si sa pipai materialul.poze
gio si bb 15+
![](images/user_man.png)
luciano1 spune:
buna,
am fost atentionat sa nu fac reclama. nu am sa fac si ma prefac ca sunt un user care da un sfat.
ai incercat sa vorbesti cu ei despre incercarea unei rochii in marime standard si apoi sa comanzi una pe masura? vezi ca au si un forum si un chat!
quote:
(so gehts ja auch herr doktore)
mfg
lucian
Ioana-Cristina spune:
Treceti-ma si pe mine pe listutza cu miresele 2006.
Am nunta in august dar data nu e inca stabilita.O sa revin cu detalii dupa logodna din vara asta. Ve pupic pe toate (si pe toti)!
Ioana-Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Iar sunt prima... Ura ! Maine plecam la mare... pana duminica...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Buna fetele!
Astazi eu am 2 probleme:
Al meu e la fel de stresat ca mine...
![](icon_smile_big.gif)
Ne uitam la modele de invitatii de prin decembrie, cred... cand nici nu ma ceruse... Am stiut eu de ce am zis " Da "...
![](icon_smile_big.gif)
![](inlove.gif)
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)