Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Si eu am vazut mirii dansand si cum se sparge balonul si-mi place enorm de mult.
totusi cred ca voi folosi, ma mai gandesc daca pun confetii in el sau numai balonase mici.
Daca vorbesc cu chelnerii si vor strange in timp ce papam aperitivele e ok, pun si confetii.
Asta e VALURILE DUNARII.care-l stiam si eu
Atunci krelia DUNAREA ALBASTRA cum e?poze
gio si bb 15+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Asta e VALURILE DUNARII.care-l stiam si eu
Atunci krelia DUNAREA ALBASTRA cum e?
Dunarea albastra e compusa de Johann Strauss....
Valurile Dunarii e compusa de Iosif Ivanovici...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
Am si Dunarea Albastra....in format wma (copiat de pe CD)
Se ofera cineva???
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Gio buna idee, discut la restaurnt , daca reusesc sa adune ei atunci nu renunt la Jumbo eventual sa nu fie cu confeti ci doar cu balonase mici!
Krelia , Valurile Dunarii o stiu deci nu e cazul, dar plese Dunarea Albastra......lumineaza-ma! Merci de informatie
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
oana, ti-am trimis mail, sper sa-l fi primit
Felelor, ca tot vorbeam de harbuz (si am aflat si eu ce e ) saptamana trecuta...acum, va zic ca am papat un pepenel intreg
din ala galben...bun rau! Si nici nu a mai fost nevoie de zahar!
Sper ca nu v-am facut pofta...
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Hai ca incet-incet, discutiile se strang in jurul nuntii… ca pana acum o luam ca pe margine…
Avansul se hotaraste nu neaparat in functie de nr. de invitati, ci isi iau ei o marja de siguranta, ca ai rezervat tu ziua. Daca, D-ne fereste, se intampla ceva rau si nu se mai face nunta, banii se returneaza partial sau total.
In general , avansul este de 10-15-20 milioane lei vechi . Eu tot nu m-am obisnuit cu RON.
Cine cere doar 10 milioane, sa traiasca ! Tine cu mirii…
Dupa acest avans, stiu ca nu se mai plateste nimic pana in dimineata de dupa nunta. Nu mi-am imaginat ca ar fi “ patroni “ de rest. care sa ceara inainte de a-ti veni invitatii, sa-i achiti banii, 100%. E total aiurea ! Pai cum sa-i dai banii pt. 150 de meniuri, de ex., daca tie-ti vin doar 100 de persoane ? E altceva daca se stabileste de la inceput ca dc. vrei o ditamai sala de 300 de locuri, cand tu stii ca ai doar 80 de invitati si mai platesti ceva in plus ( chiria salii ) si altceva cand iti baga pe gat, practic, o alta nunta. Adica, nu-ti vin oamenii, stai si plateste, ca fraieru’ ! Cum mama lor vine asta ?
Nu spun, sunt si rest. la care platesti atat cat consumi, chiar daca nu vin toti invitatii. Sau platesti sarmalutele, sa nu ramana oamenii cu ele si le iei acasa, numai bune de papat a doua zi dupa nunta, cand e chef in familie…
Krelia, stiu de faza cu quote-le... merge greu netu' si... n-am scuze, nu ?
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Miresici, ati vazut-o pe Bibyrox ce frumoasa a fost ??? Mi-am bagat si eu nasu' prin Top si d-acolo... in viata ei...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
vazut, placut, parut rau ca nu putut ajuns la biserica [;(] si nici la elamiss la rishtorant...dar, deh, daca se lasa cu trebi!!
Raza, ai scuze, ca esti d'a noastra...
26 august 2006
Giova spune:
Si eu am vazut-o. frumoasa a fost!!!
ai dreptate RAZA cu restaurantul.Si noua ne-a zis ca aprox. 20 mil in ian. la inchieierea contractului.Nu stiu cat iti inapoiaza, daca nunta nu mai are loc. Mi se pare ca se tine cont si de motive (deces, brrr).
Noi nu platim inchiriatul salii, ci efectiv meiul+taxa pt. chelneri si bucatarie.
Cu o sapt. ii zicem exact cate pers. vor veni.
Daca vin mai putine, aperitivele le platim toate, cate am zis.Pe urma celelalte feluri, numai pt. pers. prezente.
Daca vin mai multe nici o problema ca se poate comanda in plus(dar nu stiu cate pers. peste se accepta)poze
gio si bb 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Krelia am primit, merci multttttttttttt de totttttttttt!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day