Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Asa stiam si eu, cu platitul mesei dupa nunta, si chiar auzisem niste povesti cu niste sarmani insuratei care nu stransesera suficienti bani ca sa plateasca masa....Urata poveste.
Noua la un local unde am intrebat noi de sanatate ne-au zis ca la rezervare (chiar daca e mai bine de un an pana atunci) sa dam 10 milioane, ca sa mne pastreze locul....

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, dragele mele!
Se pare ca, pana la urma, tot cu voi, tot cu voi!
Fetele, eu categoric voi avea Julio Iglesias & Dolly Parton - When you tell me that you love me.
Mi se pare un vis de melodie si merge drept acolo unde trebuie
Si ma mai gandisem ca ar fi frumos noi 2 inconjurati d eniste artificii (cum am vazut in pozele unei miresici de 2005 si tare mi-a placut , dar nu stiu daca vor fi ei de la restaurant de acord....Jumbo sa se sparga...balonase mici..confetti....hai c-am luat-o razna!!!!
pantofi, hm, chiar acum cateva zile ma gandeam ca n-as vrea ceva inchis, eventual doar in fata, cu un toculetz mic si apoi sa ma schimb in niste sandalutze, tot cu toculet mic, pentru ca, daca stau atatea ore cu degetelele prinse unul intr-altul cre'c-o sa mor cu siguranta...o sa ajung sa dansez desculta (nu ca s-ar vedea ceva sub fuste

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!

Vreau sa va spun ca eu ii cunosc pe patronii restaurantului la care vom face nunta si uite asa am avut un "beneficiu" adica nu am dat bani pentru rezervare si vom plati dupa nunta meniurile ......
dar mi-au explicat patronii asa "ca intre prieteni" ca eu trebuie sa platesc un meniu pt fiecare ospatar (de ex. 10 ospatari = 10 meniuri in plus fata de invitatii mei), ce ziceti????????????????

Eu inca meditez......nu-mi vine sa cred, e ca si cum as avea 10 oameni in plus la masa, 10 invitati!!!! INCREDIBIL

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!
In sfarsit merge si DC-ul asta!!!

Noi nu stim pe ce melodie sa dansam.Nici valsul mirilor nu mai stiu care e.
Nu-l are nimeni sa mi-l trimita si mie? sau as putea sa-l descarc de undeva?
Mi-ar place sa valsam, dar eu habar n-am.Poate sa luam ceva lectii inainte.daca vom mai avea timp de asa ceva.

OANA asa se face cam peste tot.Mie mi-a cerut 1 mil. de chelner+personalul din bucatarie. Cred ca tot un meniu este, daca nu cumva acum vor vrea mai mult.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Da Gio tot cam asa e aproximativ...........trebuie sa ne consolam cu ideea ca doar nu avem ce face!

De valsat eu sunt cam incepatoare iar iuby al meu e debutant rau, poate niste lectii dar nu stiu ce melordie........Gio daca gasesti valsul te rog da si la fata sa se lumineze ca sunt in ceata rau........chiar nu-mi dau seama care e !!!

Krelia, mi-am dorit la nunta un singur balon, ca noi ne-am hotarat sa decoram cu multe flori si sa nu amestecam baloanele cu florile ca e prea mult..........dar mergea un balon jumbo, si confeti care sa cada din el dar.........am fost fetelor de curand la o nunta unde au avut un balon jumbo, nu va pot explica ce mizerie s-a facut si cat de urat arata dupa asa ca am renuntat........si la jumbo!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu vreau sa-mi decorez sala cu multe flori, aranjamente pe mese+ lumanari si un balon Jumbo.costa in jur de 2 mil., in Alba.Exact asa, sa se sparga la dansul nostru.
dar daca zici OANA, ca se face mizerie mai bine nu.
era frumos sa se sparga deasupra noastra, dar.... ma mai gandesc.

Am vorbit cu Krelia si-mi zicea ca valsul mirilor nu e ala cu DUNAREA?
barca pe valuri pluteste usor.....
na, na, na, na....

mai departe nu mai stiu.
Cum fac rost de el ti-l trimit.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

oana, sa stii ca nici eu nu vreau sa amestec prea multe baloane cu flori, si restaurantul ala chiar nu merge incarcat cu baloane...este prea stilat, "mai draga" !
Dar, voi avea arcada de la intrare din baloane si Jumbo, pe care celor care ti-l fac, le poti zice sa iti puna numai balonase mici, daca nu vrei si confetti sa nu faci mizerie multa....eu o sa vreau si confetti...mie imi place, chiar si cu mizerie ...ce daca, se curata imediat.
Nu va mai ganditi, catzelor, la mizerie...ce naiba, stati stresate ca se face mizerie in jurul vostru? da' chelnarii aia ce pazesc acolo?
Am vazut si eu la mai multe nunti (pe viu) si pe caseta si tare dragut se vede...mirii in mijloc, si pac...Jumbo, balonase mici, confetti....si imi place...
Acum, desigur, fiecare cu gusturile lor...da'...mie-mi place
In rest, aranjamente pe mese...poate niste aranjamente verticale printre mese...heheee...ce inspiratie am...

26 august 2006

Mergi la inceput

Daaaaaaaaaaa aranjamente multe multe din flori si......multe lumanari!!!

Cu Jumbo........mai meditam!

Apoi cu valsul sunt mai in ceata, ei trebuie sa ma interesez prin stanga prin dreapta sa vedem de fapt ce nu stim noi!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Valurile Dunarii
Corina Chiriac

Barca pe valuri pluteste usor
Dar cine ingana un cantec de dor
Nu, nu e vantul nici Dunarea nu-i
E lopatarul si cantecul lui
Candul il poarta alene un val
Ca pe o floare de nuferi spre mal
Spre fata care-l asteapta
Oftind iar un refren

Iar cand pe cer prima stea va sclipi
Si cand luceafarul va atipi
Barca tacuta sub salcii va sta
Iar fata il va imbratisa

Povestea lor e-acum un dans
E melodia unui vals
Ce duce Dunarea cantand
Pe unda ei cea de argint

Noi il cantam cuprinsi de dor
Anii il duc pe-aripa lor
Si-o alta fata va chema
Un alt luntras sub alta stea

Dar cine ingana un cantec de dor
Candul il poarta alene un val
Ca pe o floare de nuferi spre mal
Spre fata care-l asteapta
Oftind iar un refren

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12

Mergi la inceput

am gasit ceva ceva...dar e pana intr-un mega..oana, daca vrei sa ti-l trimit, spune-mi , ok?

26 august 2006

Mergi la inceput