Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Ioana-Cristina spune:
M-a "auzit" si pe mine cineva? Vreau pe listutza de mirese ....Pupici !
Ioana-Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andita spune:
Vai, miresici, ce vroiam si eu sa va povestesc despre atitudinea asta cel putin ciudata a iubitelului meu, dar cumva credeam ca o sa ziceti ca-i ciudat. Noi mai avem un an si un pic pana la nunta, motiv pentrui care el considera ca avem tot timpul din lume, si se mira asa de tare ca ma dau atata peste cap pentru asta. Daca va spun ca din cauza lui am decis sa facem chestia asta cu 2 nunti, pentur ca nu am mai gasit local mare la noi in provincie.... Si el tot asa calm si linistit sta, de parca totul ar fi in regula. Ma bucur tare mult ca atitudinea asta e in mare parte normala pentur un barbat, din cate inteleg d ela voi. Inseaman ca ma marit cu un barbat "standard"...
cat despre rochita d ecomanda, ca vad ca si asta se dicuta in paralel, sincer pe mine nu prea ma aincanta ideea. Ma inspira mai ales experienta unei recente miresici, care, cu 3 zile inainte de nunta, a trebuit sa-si refaca corsetul, pentr c anu-i reusise de prima data. Decat sa trec prin emotii de-astea, mai bine dau cateva raite prin oras, mai merg si la targurile alea de nunti din primavara, si trebuie sa gasesc eu o rochita pe gustul meu. cu diomensiunea o sa fie problema...
Andita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
M-a "auzit" si pe mine cineva? Vreau pe listutza de mirese ....Pupici !
Ioana-Cristina
Stai sa se trezeasca lenesa asta si te trece... Krelia parca-i zice...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
![](sm.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Ioana-Cristina spune:
Ok da nu vrau sa dau ! Nu stiam daca m-a "auzit"cineva sau sunt invizibila !
Ioana-Cristina
Raza de soare spune:
Miresici, maine puiu' si eu implinim 1 anisor de cand ne-am vazut prima oara... Stiti ce-mi spune puiul meu ? " E bine, dc. in anul asta nu ne-am scos ochii, inseamna ca mai rezistam vreo 100 de ani..." . Vom sarbatori in 2, pe malul marii...
De ce spun 1 an de cand ne-am vazut ? Ca abia in aug facem, practic, 1 an de cand suntem impreuna, ca l-am tinut pe jar o luna intreaga... el ma suna, eu aveam mereu cate-un motiv sa nu ne intalnim... mare rabdare a avut cu mine... dar a meritat ! Pai unde mai gasea el asa nevasta ?
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Ok da nu vrau sa dau ! Nu stiam daca m-a "auzit"cineva sau sunt invizibila !
Ioana-Cristina
Nu tu, Krelia !
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Raza de soare
Giova spune:
Neatza!!!
Bine ai venit IOANA CRISTINA pe !!!
Nu dispera dragutzo ca imediat ce apare krelia, caci ea se ocupa de lista, te va trece.
Important e sa ne spui mai multe, cum vrei nunta, detalii, la ce v-ati gandit, data si locul.
Am vazut ieri un ap. groaznic de mic, cutie de chibrite. e foarte aproape de centru, dar parca nu ai aer inauntru.
Sper din suflet sa mai vedem ceva, numai 2 am vazut pana acum.poze
gio si bb 16+
krelia spune:
Ia uite catzele ca ma mai barfesc!!!!
N-are voie om' sa mai intarzie putin ca il si luati la rost!
Iubita mea Ioana (sau Cristina?) imediat te trece fata pe listuta, in dreptul lunii august!!
Azi am auzit la radio ca a aparut revista mireasa...desi, cred ca e la fel de mare porkeria ca numarul trecut, sigur nu ma voi abtine sa nu o cumpar...deh....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Bine ai venit IOANA CRISTINA !!!!
.... si eu care ma gandeam doamne ce putine suntem, si cat de multe sunt miresicile din 2005....dar vad ca ne inmultim pe zi ce trece....sa o tinem tot asa!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
alinush2005 spune:
BUNA DIMINEATAAAA!!!
Intr-un final (a se citi dupa doua cani de cafea) m-am trezit si eu si am venit curioasa sa vad ce ati mai scris...
Referitor la cele 2 puncte de ieri, care ma bucur ca au fost discutate pe larg:
1. Ma bucur sa aud ca nu numai iubitelul meu e calm si absolut deloc stresat de eveniment, si doar eu ma agit. Se pare ca toti fac la fel, ceea ce ma linisteste...credeam ca ori eu exagerez ori el are ceva in neregula...
2. Am vazut pe aici raspunsul unui baiat, care-mi pare a fi de la site-ul cu pricina (www.whitewedding.ro) si care afirma ca as putea eventual sa iau legatura cu ei si sa pipai si sa probez niste rochii..ceea ce pentru mine una suna bine, pentru ca daca un model il vad pe mine, si poate fi si ajustat dupa dimensiunile mele, mie imi convine. Din ce modele am vazut pe site pe mine chiar m-au incantat cateva.
Altfel, am decis impreuna cu iubitul sa il consult in chestiile importante, gen locatie si invitatii, si in rest sa decid eu (dragutzul, a zis ca e convins ca ce voi alege eu va fi superb), in cazul restului...buchete, flori de pus in piept, balonase, etc.
El zicea ca in chestiile importante de ales impreuna intra si rochia, ca vrea si el sa vada ce aleg, sa-i placa...dar...NO WAY...
I-am zis sa-si ia gandul de la asta, ca rochia nu o va vedea pana in ziua respectiva!! A lasat bot si a zis ca va muri de curiozitate dar eu m-am tinut tare pe pozitii !