Sotii de informaticieni....
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Koky spune:
Asta inseamna ca dintre toate fetele de pe aici numai eu sunt singura pasionata de computer/internet??? Nu e nici una mai "bolnava" decat "jumatatea"???? WOW, e de rau inseamna
Koky, mama de doi super bebici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Koky
Asta inseamna ca dintre toate fetele de pe aici numai eu sunt singura pasionata de computer/internet??? Nu e nici una mai "bolnava" decat "jumatatea"???? WOW, e de rau inseamna
Io!!
![](punk.gif)
De curiozitate l-am intrebat si eu pe frati-miu azi daca nevasta-sa nu zice ni'ca ca sta atata cu capu'-n computer, daca se simte neglijata si mi-a replicat la misto ca expresia ii este familiara:)) si ca a intrebat-o daca ar fi preferat sa-l caute prin carciumi. Nu prea mi se pare mie in regula raspunsul, adica din doo rele sa aleg pe al mai mic de parca ar fi obligatoriu sa inghit una din ele da' asta e, daca ea nu se mai plange ca de fapt e la fel de ocupata, io nu ma bag sa comentez. Computeristii astia sunt o specie aparte de oameni:)))
Oana_B
![](foto.gif)
Llaura spune:
Eh, cred ca si io:-) al meu stie scada, plc-uri, chestii industriale, e in bransha cumva, dar la pc-uri si la internet il cam bat :-) de aici endless discussion, precum si faze de genul cand instala el nustice care comunica cu nustiuce de fatza cu un francez venit sa viziteze si sa evalueze si ala zice citind din manual ca nu stie ce e cu vlan-ul, iar al meu zice nici eu nu stiu, da' o sun pe nevasta-mea! Are si el avantaj, ca primeste mai putine voturi de veto la achizitii di categoria boxe de 400 de dolari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Mey,voi va plingeti ca lucreaza?????????
Pai eu ce sa mai zic...ca al meu se joaca!Zi si noapte!
Uneori imi vine sa .
dar cum,spre norocul meu,noi nu avem decit un PC,i-o pun pe Bya in brate si il rog sa ma lase 5 min sa-mi citesc mailul sau sa vad ceva....
Si uit sa ma mai ridic de acolo.
In final se enerveaza si zice...Hai afara!
Cum asta doresc de obicei de la el,inchid PC si plecam
Dar cind ne intoarcem va relua jocul de acolo de unde l-a lasat
Asta e!
Nimeni nu e perfect.
Si totusi eu prefer sa-l stiu in fata PC-ului decit la bar cum sta tata non stop.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"
light spune:
Viovio cred ca tu ai pus punctul pe I. Al tau se joaca insa ceilalti soti se pare ca nu. Ei lucreaza, fac lucruri pragmatice, castiga bani de pe urma muncii lor. Insa daca s-ar juca atunci chiar ca e de plans. Sincera sa fiu eu as fi in stare sa distrug calculatorul cu toata dependenta mea de DC daca as vedea ca se joaca. Insa slava Domnului ca lucreaza pe bune, nu face altceva. Asa ca fetelor , hai sa nu ne mai plangem, poate fi mai rau!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca
Koky spune:
Bravo, imi place ca sunteti pozitive acum
Ce daca bietu' om sta si el la calculator???!!! E ca si cum pe mine nu m-ar lasa barbatu' sa tricotez...ma rog...oarecum...ca la tricotat tot mai ridici ochii si-i mai zici si lui o vorba, acolo
Va zic clar si cinstit: pe mine ma enerveaza LA CULME daca cineva incearca sa ma ridice de la calculator atunci cand am ceva interesant de citit/facut. Pentru ca nu mi se pare fair...stau acasa, nu cheltui bani, nu fac zgomot, nu miroase urat...atunci de ce sa nu ma lase "in durerea mea" ?!
Asa ca fiti bucuroase daca barbatzeii vostri sunt draguti si nu zic nimic cand ii
Witchie spune:
si-al meu se joaca.
de la 10 seara la 6 dimineata.
la 6 se culca. la 12 se trezeste, bea cafeaua pleaca la lucru.
la 8 vine acasa, plimbam copila, ii facem baie, mancam, apoi se aseaza la computer.
am discutat.
ne-am certat.
am facut pe suparata.
i-am facut bagajele.
a dat sa plece.
m-am asezat in fata usii.
si a doua zi am luat-o de la capat.
Mama lui imi zice: ori il iubesti si-l accepti asa si speri ca in timp se rezolva, ori il dai afara si basta.
Inca nu m-am hotarat :)
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ma-mi-ma-mu-ma-me-mamaaaaa
impreuna spune:
Ca sa va incurajez, va spun ca mai sunt si cazuri fericite.
Al meu tot programator e, numai ca acasa nici nu deschide compu, doar dc are ceva important de facut. Mai mult eu sunt cea care il "ispitesc" cand vreau neaparat sa ii arat cate ceva...
Eu sunt cea care de multe ori ma simt vinovata ca in loc sa stau mai mult cu el,de multe ori uit sa ma ridic de la comp..., dar niciodata nu mi-a reprosat nimic.
Am vazut aici cam putine exemple de acest gen, asta inseamna ca noi suntem mai putin "normali"?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Noah aici e locul meu. El obsedat, da` cand m-a apucat pe mine, l-am depasit, zi-nopate online. Ne-am luat pc, laptop si tot tacamul sa nu ma mai cert cu el pentru locul la pc . Acum el, husbandul, lucreaza in domeniu, intre timp a sosit Giulia. Nu trebuie sa va zic cate crize de nervi am la activ pe tema statului pe pc ... apoi ne-am organizat si am rezolvat treaba. Acum e si mai bine, eu sunt la job si butonez, mai apuc cand am timp si de acasa, el in timpul zilei si cand ii dau eu liber seara, adica in momentele in care nu trebuie sa ma ajute cu Giulia sau mai stiu eu ce gasesc de facut
Si-a dat omu` seama ca`s nebuna
Ideea e ca mai bine sta si lucreaza sau se joaca pe net, decat sa bea sau alte lucruri mai grave !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
adrienne12 spune:
Dragii mei dupa parerea mea e asa: chirurgii nu-si petrec timpul liber taind si cosind oameni. Profesorii de dans nu calca in discoteci si daca o fac numai beau nu danseaza. Eu sint satula de computer de la job ca de mere acre, ce pitpalaci sa-l mai deschid si acasa decit doar daca am ceva specific, sa ma uit la contul bancar, sa-mi citesc emailul, sa fac o plata sau sa cumpar ceva, chestii pe care nu le pot face la servici. Nu ma joc nicodata pt. ca mi se pare o pierdere de timp. iar ca sa srf pe internet fara rost?????cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0