Sotii de informaticieni....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Nici eu nu ma joc niciodata, dar mi se pare fascinant sa gasesc informatii si imagini despre absolut orice subiect ma intereseaza...plus rapiditatea si costul scazut al comunicarii (v yahoo beta, de ex, sau skype).

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

sunt programator si prietena de programator. stau la job (pe langa programare mai am si altele) cam pana pe la 8-9 seara; dar cand plec nu ma mai gandesc la asta. nu am calc acasa in Bucuresti(daca am nevoie, iau laptopul de la servici) ci doar la mama (al lu' soramea de fapt). cand am incuiat usa la birou am incuiat si informatica acolo
prietenul meu e altfel - e in stare sa vb de informatica si de job 24h/zi. prietenii mei sunt tot informaticieni - sufera de aceeasi boala. eram si eu asa, dar mi-am impus sa nu le mai amestec, sunt FEMEIE si vreau sa raman FEMEIE in timpul liber.
informatica e o meserie frumoasa, de creatie, marea mea dragoste si marea mea satisfactie. dar nu este viata mea ...

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele..va inteleg ca va crizati..ohoo si inca cum.E clar ca e si mai nasol atunci cand se joaca si uita ca.l astepti cu masa,la copil,ca te duci singura la culcare.
Am trecut si eu prin faze din astea.Gaseste un joc nou si nu il mai lasa pana nui il termina.Il tine cam o saptamana -doua,dar sta la calc non stop cat e acasa in timpul zilei,nopti intregi de se duce chiaun de somn la servici si weekendul de dimineata pana seara.
Bine ca nu il apuca prea des,de cateva ori pe an sa zic..dar e suficient..cred ca as innebuni sa fiu in locul vostru.Nu mai zic ca ma enervez si cand are efectiv treaba ca face o gramada de programe pentru firma,dar oricum e de inteles.
Pe de alta parte eu stau la calc cu ceasurile dar consider ca e dreptul meupentru ca pot sa intru pe net doar cand doarme marc ,pe cand ,in cazul lui..ma are pe mine sa pazesc copilul.
Insa nu a zis niciodata nimic una pentru ca e foarte mult timp plecat in delegatii 8ca si acum de fapt) si a doua ca se bucura ca il las sa doarma..asta e alta problema,consortul meu ar dormi non stop,cred ca mai usor ii ridicati pe sotii vostri de la calc decat il trezesc eu pe al meu.
sincer,il prefer la calc decat dormind oricand,oricum,imbracat,incaltat,nemancat...el trage un pui de somn

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Cunosc problema.. sotul meu lucreaza acasa, de cand se trezeste, pana adoarme(cel putin in ultimul timp), singurele pauze pe care si le ia sunt ca sa pape ceva fie acasa fie afara, ne uitam la un film si cam atat. Imi vine sa turbez nu alta, iar daca il deranjez din munca se uita la mine ca la un alien. Cu toate ca stiu ca ma iubeste enorm, uneori tare as vrea sa primesc mai multa atentie

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

Nu putini dintre colegii si colegele noastre de forum isi insotesc opiniile de cite un citat, pilda sau asha ceva. Doris-Alina o are de exemplu pe aceea cu: "Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!"
C'est beau, dar am intilnit mai rar vreuna amintind de aurita cale de mijloc.
Asta nu pentru ca am stapini-o (atunci probabil nu ne-am mai si nu am mai flutura-o pe sub ochi), ci pentru a ne ghida din cind in cind.
In cazul programatorilor ori similar, este drept ca asha ceva nu poate functiona, cita vreme ei nu par sa aiba nimic in sufletul lor la extrema opusa (ori e pitit bine, sub grea lespede lasata acolo de parinti, tutori, predicator si mai stiu eu cine). Deci un om ca asta trebuie indemnat (ca intr-o schita vestita de Hasek) sa calce pe bec, sa se faca muci (citat din Florin Calinescu), ceva de genul asta. Bineinteles ca n-o sa prinda, dar o sa auda (si nu e putin) cam cum e situatia. Si ca dinsul indeplineste din plin prima conditie a dezechilibrului: activitatea, gindirea unilaterala.

E multa tiurie in ce scriu aici, dar prinde bine, imi place sa cred, sa puneti si asha opinie in magazia dvs.

Treaba proasta, mai adaug, este ca asemenea insi au toate sansele sa se traga la fatza, dupa 10-15 ani, desi in multe altele au fost mai mult decit ponderati. Le-a lipsit doar un aer tras cu nesat in piept, poate o injuratura cu foc pe stadioanele romanesti, poate o iritare crescuta intre baieti, la bere, la adresa cutarui personaj politic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

esperienta proprie (eu programator):

una bucata prieten programator obsedat de calculatoare, iesea la bere vorbea de calculatoare, lucra si la servici si acasa, de dimineata de la 11 pana la 4 dimineata. certuri infinite => abandonat prieten. acum fost prieten gasit noua prietena, actuala sotie. din cate au "transpirat" cunostinte comune, narav (putin) schimbat.
urmatoarea bucata prieten, tot programator, total alta mancare de peste, singura folosinta a calculatorului acasa e cautarea programului tv, sau din cand in cand ne mai uitam la un film, daca e f bun. in perioada cand nu ne-a mers ca pe roze, se juca ore in sir....

concluzie personala: totul e relativ . adica daca intre cei doi exista o relatie f buna, nu mai ai chef sa belesti ochii la un monitor, mai bine iesi undeva la plimbare, stai in patuc, etc. daca ceva scartaie, gasesti refugiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Doamne fereste, intre mine si sotul meu nu scartaie nimic (poate patul , da' nici ala, ca e bun ) si totusi sunt moarta dupa calculator...dar vorba ta, totul e relativ...depinde de la caz la caz...

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

mama mia! ma trec fiori reci pe sira spinarii cand citesc asta... noi amanadoi suntem programatori... pana acum nu am avut calculator, dar acum ne-am luat... brrrr, sper sa nu il apuce!.. ca de mine nu poate fi vorba pt ca mi se pare complet aiurea ca dupa ce stau atat la servici sa mai stau si acasa, unde mai sunt si altele de facut!
mi-e cam teama ca sa fiu sincera, mai ales ca are unele accese de workoholic si i-ar cam placea sa "bage" si cate un joc, "doar o ora" si se fac 3 cel putin... si il avem doar de 10 zile si inca nu a venit net-ul....oau! tre sa iau masuri imdeiate pt orice eventualitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragilor si scumpilor fiti mai cu mila pt. bietii programatori caci or fi ei legati de calculator dar tot fiinte umane sint si ii garantez lui Mircea ca merg la bere (unde tot de programare vorbesc) si la stadion unde tot de asta vorbesc. Dar nu toti sint asa. Uite eu de pilda acum trebuie sa-mi iau java certification de la sun pt. care trebuie sa invat in timpul meu liber (pt. ca platesc respectivul exam din buzunar). Credeti ca dorm cu calculatorul in brate? Da' de unde? Sint satula de el ca de mere acre. Weekend placutcruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna fetelor...
si eu sunt in aceeasi situatie....si din ce-am citit ce-ati scris..nu foarte fericita...
al meu sot..acasa...are o suprafata de 5 mp in care isi desfasoara activitatile....intre PC si TV...si pat...si se plimba cu scaunul cu rotile intre ele....
eu turbez...
ne iubim insa foarte tare...suntem casatoriti de 2 ani...dar eu sunt nemultumita....si de fel sunt o fire intelegatoare...si am inteles ca are aceasta pasiune...dar in viata trebuie sa faci din toate....cate putin din fiecare...si in nici un caz sa-ti neglijezi familia stand non stop la PC....
si el se joaca 70%...si restul programeaza...downloadeaza....etc....oricum nimic util...macar de ar invata ceva...sau daca ar face asta sa aduca bani...sa ajute cu ceva!....
e pasiune...dar in mare parte e dependenta...si la servici tot la PC sta...si in general...doar asta il preocupa....ma rog..asta...si
in rest nimic nu si-ar dori....mai face un alta...dar de gura mea si fara prea mare implicare...
am incercat cu binele...cu raul...cu diplomatie...am incercat sa-l distrag cu alte preocupari comune...nimic
asta primeaza...si ..fara sa-si dea seama...va ruina ca fraieru aceasta casnicie...din inconstienta..din lene..din prostie..
eu nu va intreb ca sa fac?...pentru ca nu exista tratament...poate doar pentru cei cu boala acuta...nu cronica cum o are al meu...
si ce-i drept..asa si l-am cunoscut...dinainte avea aceasta manie...
dar am crezut ca face asta din lipsa de altceva...ca responsabilitatea unei familii il va face sa fie altfel...
de unde...dimpotriva...
si m-am saturat sa stau cu gura pe el...sa-l cert...sa-l iau cu binisorul...m-am saturat de tot..
in felul asta constat ca nu avem nimic in comun...ca doar convietuim impreuna atata...
e adevarat ca se poate si mairau decat atata....sa bea...sa se duca la femei...dar eu imi doresc un pic mai mult de la familia mea...
boala asta a secolului...va mai dura..va zic eu...lumea se desocializeaza....sunt prea multe pericole peste tot...oamenii sunt rai...e stres peste tot....si ei prefera sa se retraga in "lumea lor"...sa nu mai dea piept cu greutatile...ma rog...majoritatea lor...barbatii sunt slabi...sunt fara putere de rezistenta...sunt imaturi...
l-am iubit cand l-am luat ca o nebuna...si el pe mine...si acuma il iubesc.... dar ma intreb cine este acest om de langa mine?
totusi...sa ma gandesc la o solutie?..la un sfat?...probabil evenimente cutremuratoare...schimbari de situatii bruste...ceva ca un bum sub fundul scaunului de la pc...ceva care sa-i atraga atentia asa de tare....si consecutiv...ca sa nu mai aibe timp sa se aseze din nou...in rest...nu va faceti sperante daca e cronica boala....
acestia sunt sotziorii nostrii...in cusca...fara ca ei sa stie...

Mergi la inceput