Sotii de informaticieni....
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
io nu stiu daca asta-i comunicare super intre voi.
comunicare inseamna sa transmiti un mesaj si acesta sa fie receptionat.
in cazul asta ori mesajul nu-i receptionat corect, ori sotul tau intelege perfect, dar pur si simplu nu vrea sa faca ceva.
si sotul meu e calculatorist, dar una-i una si doua-s mai multe
o amica de-a mea i-a scos sotului siguranta de la tablou ca sa-l ridice de la computer
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by buli
o amica de-a mea i-a scos sotului siguranta de la tablou ca sa-l ridice de la computer
Interesanta idee....
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
DORIS si
![](comoara.gif)
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Pai trimite un instant message ca vrei sa duca gunoiul :-) Sa nu fii surprinsa daca inti va raspunde tot prin instant message ca e ocupat acum si sa te intrebe ce-ai gatit pt. cina?Iar chestia cu scosul sigurantei o s-o aplic si eu cu fiu-meu!cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
alessia105 spune:
adrienne12 are dreptate ....daca el nu se implica atunci implica tu pc -ul in viata voastra ....uite ca sa vezi exemplu ( ma rog la noi a fost o gluma)
Eu stau pe net seara sa vb cu ai mei si intr-o seara ma trezesc cu niste mesaje ciudate de amor pe mail( numele si id care apareau imi erau complet necunoscute ....)Am ignorat-o zi doua ...pana nu am mai rezistat si am raspuns ...la misto la inceput ...nu stiu ce mi-a venit si m-am dus jos la buc sa imi iau ceva de baut ...al meu cica se uita la tv ,dar am vazut laptop-ul langa el cu cartela de internet in
nu am zis nimic ,,,am intrebat cat e scorul si am fugit sus ...va dati seama ce a urmat ...vreo 3 ore de chat si "caterinca maxima " il facusem " varza ..dupa 3 ore i-am zis ca ma duc in pat sa fac nani ...ne-am zis nopate buna ..alea alea si la sf i-am zis ca sr fi cazul sa urce ca stie bine ca nu pot sa adorm fara el
Ce a urmat nu va mai spun
Asta a fost felul lui sa imi spuna ca se lictiseste singur la tv si ca ar trebui sa vb cu ai mei numai pana la o anumita ora si restul sa il petrecem impreuna
Va pupam dulce pe toate si pe toti, va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05)
si Sebi (16.01.98
http://community.webshots.com/user/alessia1055
adrienne12 spune:
Revin cu o precizare: in lumea programatorilor eu sint anormala pt. ca eu nu mai stau pe computer cind vin acasa de la job decit cind si cind cite o ora. Pot sta si saptamini fara computer, ok? Si-l privesc ca pe un rau necesar. Dar crede-ma lumea programatorilor o cunosc f. bine. Sotul tau e normal, pt. un programator.... Nu te astepta la miracole decit daca il crosetezi f. mult...Si inca ceva. Ca mama de adolescent te sfatuiesc din tot sufletul sa nu mai tii computer in camera copilului. Nu vrei ca fiica-ta sa acceseze situri dubioase sau sa se invete cu naravul asta al calculatorului care e ca un drog. Daca vrei sa-ti simplifici viata si sa ai un corpil normal NU tine computer in camera copilului pina cind acesta ajunge la facultate.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Llaura spune:
Tot ce a spus Adrienne e adevarat. Dar sunt si lucruri in apararea lui (ma rog, a lor ). Da, calculatorul e ca un drog. Eu am lucrat administrare de sisteme, ok e altceva, insa acum doi ani cand am plecat eu din Romania mai nimeni nu iti dadea un salariu bun pe o pozitie buna daca tu tot timpul plecai la 5 acasa, cand sunt servere despre care e raspunderea ta sa mearga tot timpul no matter what. Eu femeie aveam un job full time si mai faceam bani buni pe langa lucrand part-time. Am lucrat la o firma mica cu conditia ca daca te suna ai 15 min sa incerci sa rezolvi de acasa si sa chemi taxiul in caz ca te prinzi ca nu poti; ma platea 30 de dolari pe ora bani negri fara taxe, pentru mine merita, ca nu se intampla in fiecare zi. Am petrecut ajunul Craciunului la serviciu pentru ca un pusti de 17 ani mi-a spart un server de email. Uneori merge sa pleci, uneori nu. Programatorii au si ei termene, fac o munca creativa si nimeni nu e masina sa creeze intotdeauna la comanda, sa nu mai zic ca poti sa faci si apoi te prinzi ca nu ai facut prea bine sau ca brusc ti se cere altceva. Sunt locuri in care se lucreaza heirupistic, fara termene realiste, sau sa nu mai zic ca poti fi sef de proiect si in capul tau se sparg toate oalele. Plus ca totul evolueaza rapid si daca nu stii ramai in urma si nici banii si ofertele nu mai vin asa usor. Profesorul meu de matematica din liceu avea o vorba: matematica o lasi, si apoi pleaca cu altul; cam asa e si cu traitul din calculator. Afara de asta, prietenii mei programatori toti lucreaza pe langa serviciu, acasa, si fac bani bineinteles din asta.
Sigur ca e o diferenta intre faptul ca muncesti ca de exemplu copilul tau sa aiba de toate si faptul ca pe langa munca o mai scuzati freci la calculator cateva ore in plus zilnic de aiurea, pe net cu prietenii sau mai stiu eu cum si nu poti renunta la asta. Sotul meu in Romania lucra el foc continuu, fara sa inchida mobilul niciodata, suna telefonul pleca duminica zi noapte craciun pasti, pentru ca intretinerea era raspunderea lui si o ora daca statea fabrica fara un motiv foarte serios ar fi fost dat afara. In fine ma lungesc, dar parerea mea e ca daca amandoi partenerii trag la aceeasi carutza si stiu ce vor pentru viatza lor, este imposibil sa nu se formeze un echilibru si o stare binefacatoare de suport reciproc; prin stradania infinita a ambelor parti, de acord, dar de putut eu zic ca se poate.
adrienne12 spune:
Loma ai dreptate viata programatorilor in Ro cred ca e mai grea decit in Sua desi ca administrator de sistem si aici esti "de garda' ca medicii din cind in cind cind iti vine rindul, ceea ce inseamna ca ai un pager la tine si daca un pusti vorba ta iti sparge un server de revelion te sui in taxi si vii de urgent la job. DBA-ii pe care i-am avut eu colegi nu erau platiti in plus pt. asta pt. ca intra in job description al lor. Adica in restul timpului ei frecau menta, mai creeeau un raport mai o procedura stocata (asa se zice in romaneste) in timp ce noi ceilalti ne dadeam suflul pe baricade de la 9 la 5... La termene si predari e intr-adevar chin, lucrezi din greu dar totusi nu mi s-a intimplat sa lucrez maimult de 12 ore/zi si daca era nevoie am venit in weekend. Faza descrisa de fata asta e deja patologica sa zic asa... cu toate astea programatorii sint la fel de aerieni ca si matematicienii. Stiu bine pt. ca in societatea asta ma invrt, astiq imi sint prietenii; aproape ca nu mai cunosc oameni normali...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
diana1971 spune:
Dragele mele ,se pare ca sit mea nu mai e asa tragica .
eu cand vreau sa-i spun ceva ii trimit mesaje pe messengerla servici, pe alea sigur le citeste.
Am stat pe comp seara...ca sa vada ce bine este sa stai singur la tv...dar la noi este numai 1 comp. in casa ...la tine sunt cam multe .
Draga Doris ma surprinda asemanarea intre sotii nostrii...si al meu face o mutra inocenta de parca eu sunt vrajitoarea cea rea...numai ca eu daca nu ma ajuta la buc ...fac urat..in sensul ca fac bascalie de el cand ii este lumea mai draga .
Ultima data i-am spus ca atunci fac cartofi pai cand o sa-mi faca un soft de curatat cartofii ...pt ca nu stiu cine o sa-i taie !!????eu nu !
diana
light spune:
Si al meu a fost administrator de sisteme, acum lucreaza la testare antivirusi. La inceput nici eu nu puteam sa il inteleg, acum am inteles amandoi ca trebuie sa mai facem si compromisuri.Pe de alta parte ma umpleam de nervi cand vedeam ca are memoria ocupata cu coduri coduri codultele, ma trezeam si noaptea cu el vorbind de giga nu stiu ce pe acolo, iar pe de alta parte uita de la mana pana la gura ce trebuia sa faca sau sa cumpere sau alte chestii banale.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca
adrienne12 spune:
Hei lasa ca poate fi si mai rau. Uite am un coleg englez la servici care lucreaza 48 ore in continuu dupa care sta in bar 1 zi intreaga, dupa aia doarme si o ia de la capat. E atit de aiurit incit de 3 ori i-au taiat telefonul pt. ca a uitat sa-l plateasca.Mi s-a intimplat si mie sa descopere testerii probleme chiar inainte de a arde CD-ul si a-l face comercial si atunci stai pe baricade sa fie totul bine. Mi s-a intimplat sa ma sune o tipografie de la un ziar de circulatie internationala (cred ca era Time) sa-mi spuna ca ii sta masina de tiparit pt. ca e un bug in software si a crapat. Pune mina si fixeaza-l si trimite omului produsul ca ii statea productia, nu mai iesea revista la timp.... etc. Dar de aici pina la a face asta tot timpul si acasa e o distanta mare... Cit despre invata si tinut up-to-date, asta se poate face intr-o ora doua desi se poate gasi timp la servici pt. asta.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0